Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Akciókamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Ettől lesz más a tévézés? Teszten a OneTV SoundBox
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
"Miért hurcoljon mindenki mindenhová magával DSLR-t?"
Nem kell DSLR, egy jobb kompakt fényképező simán veri mindenben a mobilokat és még komolyabb tudás sem kell a kezeléséhez.
"Az okostelefon pedig nem csak azért okos, mert a Google beszél hozzád, hanem mert több funkciót is ellát egy személyben."
Na ez az asszisztens a halálom, bedugom a fülhallgatót mindig nyomja a hülyeségét, nem lehet valahol kikapcsolni?
"Ha egyszerűen családi pillanatokat szeretnék jó minőségben megörökíteni, arra tökéletes egy jól fényképező telefon."
Igen ilyen 150k-s telefonok kategóriája kb elég hozzá, főleg ha beltéren történik (márpedig nem a parkban van a legtöbb családi esemény) akkor fokozottan igaz, mert nem ideális fényviszonyok között gyorsan elvéreznek a mobilok.
"A Mi Note 2-vel például beltérben képtelen voltam normális fotót lőni, ami értékelhető is lett volna. Sok olyan családi fotó készült, amit inkább letöröltem, mert annyira szar volt."
Látod erről van szó, 150k-s telefon már lő értékelhető képeket beltéren, többit meg hagyjuk. Azért nem mindenki rohangál ilyen mobillal.Én is szoktam használni okostelefont fotózásra nyilván, de a cél is csak annyi hogy készüljön valami elfogadható kép. Pl anyámmal mentünk virág kiállításra, arra bőven elég volt a Mi 3 is, fényviszonyok jó és jó képeket lehetett csinálni, de nem is kell több, csak hogy otthon meg tudja nézni a készült képeket, még nyomtatni se akarunk belőle, egy családi eseménynél már ennél szerintem több kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue 2db eladó!
- iPhone 17 PRO 256GB makulátlan 1 hónapos KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 25-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004,100 % Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest