Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Fujifilm X
- Apple MacBook
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
UHHH
őstag
válasz
Crytek #134391 üzenetére
Szia, létezik 4.3"-os szuper telefon, csak nincs új... S4 mini value edition-nak hívják, 410-es snapdragon, 1.5GB ram... i9195i a kódja, a sima i9195 -öt kerüld, mert a vietnami gyártásúakból sok meghal mostanság.
Én ebayról vettem egy huszasért és nagyon elégedett vagyok vele. De 1 sim kártyás... -
Rawulf
őstag
válasz
Crytek #134391 üzenetére
4.5"-os telóban igazából csak 1GB rammal és 8GB tárhellyel szereltek látni mostanság.
4.7"-osak még akadnak.
Esetleg ha már úgyis az AGM gyárban jártam két napja, akkor megemlíteném az AGM A2, vagy becenevén Rio telefont. Az 4" és ha már szóba kerültek a balesetek, bele lehet ejteni is a budiba (persze csak módjával, mert ezen még 3-as gorilla üveg van).
http://www.agmmobile.com/en/product/a2
Persze ez utóbbi a kijelölt keretnél kissé feljebb tanyázik, viszont még NFC is van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Google Pixel topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- MIUI / HyperOS topik
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tesla topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest