Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Milyen házat vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Rawulf
üzenetére
Szia! Ezekkel a strapa telefonokkal csak egy baj van amit linkeltél pl. külsőre pár mm-rel rövidebb viszont szélesebb és ~3x olyan vastag mint a jelenlegi 5"-os telóm. Lehetne már a méret is kritérium a telefonoknál. Mert az a női mondás miszerint " a méret nem számít-csak jó nagy legyen" már egy jó nagy idióta "MEGATREND-be" csapott át! Nekem és szerintem sok más embernek már az 5" is tepsifón nemhogy az annál nagyobb és vastag durung telefonok. DE ez csak az én személyes véleményem!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- Eladó RedMagic 9 pro (16/512 GB)
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- új iPhone 17 Pro 512GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple biztosítás
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest