Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
válasz
Mr. Y #122493 üzenetére
Milyen három partíció?
A rendszer android, hogy érted hogy rosszul lett megírva.
Egy sim kártyán hogy tároljak összetett névjegyzéket? Ráadásul több százat? Megjegyzéssel, ékezetekkel, címmel, több telefonszámmal? Teljesen alkalmatlan rá, mind kapacitásban, mind formátumban.(#122494) cappa72:
Kicsit részleteztem itt a problémát, a két link-re is felhívnám a figyelmet. [link]
Mi a véleményed erről?
....közben meg is lett a névjegyzék anomália oka: Van a lentebb említett databases mappában 1db 132MB-os file contacs2.db néven. Ez mi??Hogyan tudnék még további helyet felszabadítani? Itt [link] a 3. 4. bekezdést nem igazán tudom értelmezni. foldermount-al külön mozgatni kell a data mapp-okat?
Ha megcsinálom a külön partíciót a belső SD-re, az önmagában nem lesz elég a link2sd-nek hogy teljesértékűen minden adatot átmozgasson a belső sd-re?
(egyenlőre a win10 alatt nem tudom megcsinálni a két partíciót a belső sd-re. Lemezkezelés 1 partíciónak látja, és nem engedi bontani.:S )Köszi!
[ Módosította: Qru ]
-
válasz
Mr. Y #122493 üzenetére
Nem értem, miért nem lehet egyébként már minden mobilnak egységes tárhelye.
Mert minden telefon más.
Miért nem lehet minden autónak ugyanaz a motorja?A Doogee Nova készülékemen van 8GB belső tárhely. Ezt használhatom, mint 8GB letöltőmemória vagy mint 8GB felhasználói memória. Nincsenek külön partíciók, stb.
Azért ilyen kijelentések előtt egycat /proc/partitions
kimenetet lekérnék, met teljesen sületlenségeket beszélsz.szerk.:
meg egycat /proc/dumchar_info
ha már mt6582 van benne (Ha jól néztem a Nova ezzel jött ki)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen monitort vegyek?
- Windows 11
- Matematika topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
- Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest