Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Jazz

veterán

válasz Mr. Y #122493 üzenetére

Milyen három partíció?
    A rendszer android, hogy érted hogy rosszul lett megírva.
    Egy sim kártyán hogy tároljak összetett névjegyzéket? Ráadásul több százat? Megjegyzéssel, ékezetekkel, címmel, több telefonszámmal? Teljesen alkalmatlan rá, mind kapacitásban, mind formátumban.

(#122494) cappa72:
    Kicsit részleteztem itt a problémát, a két link-re is felhívnám a figyelmet. [link]
    Mi a véleményed erről?
    ....közben meg is lett a névjegyzék anomália oka: Van a lentebb említett databases mappában 1db 132MB-os file contacs2.db néven. Ez mi??

Hogyan tudnék még további helyet felszabadítani? Itt [link] a 3. 4. bekezdést nem igazán tudom értelmezni. foldermount-al külön mozgatni kell a data mapp-okat?
    Ha megcsinálom a külön partíciót a belső SD-re, az önmagában nem lesz elég a link2sd-nek hogy teljesértékűen minden adatot átmozgasson a belső sd-re?
    (egyenlőre a win10 alatt nem tudom megcsinálni a két partíciót a belső sd-re. Lemezkezelés 1 partíciónak látja, és nem engedi bontani.:S )

Köszi!

[ Módosította: Qru ]

• cappa72

nagyúr

válasz Mr. Y #122493 üzenetére

Nem értem, miért nem lehet egyébként már minden mobilnak egységes tárhelye.
    Mert minden telefon más.
    Miért nem lehet minden autónak ugyanaz a motorja? ;]

A Doogee Nova készülékemen van 8GB belső tárhely. Ezt használhatom, mint 8GB letöltőmemória vagy mint 8GB felhasználói memória. Nincsenek külön partíciók, stb.
    Azért ilyen kijelentések előtt egy
    cat /proc/partitions
    kimenetet lekérnék, met teljesen sületlenségeket beszélsz.

szerk.:
    meg egy
    cat /proc/dumchar_info
    ha már mt6582 van benne (Ha jól néztem a Nova ezzel jött ki)

Új hozzászólás Aktív témák