Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
fateless
üzenetére
Elnézést kérek! Nem elég körültekintően fogalmaztam.
Nem gondolom, hogy egyáltalán nem szabad a PW-ről rendelni. Úgy értettem a hozzászólásomat, hogy a hivatkozott hsz.-ben leírtak szerint sem tökéletesen megbízható banda a PW (bár melyik az?)... 
(Az is igaz persze, hogy egyre több rosszat olvasok a PW-ről, bár itt a topikban már szinte minden webshop-ról lehetett valami negatív tapasztalatot olvasni.
) -
LámaZ
addikt
válasz
fateless
üzenetére
Így van, türelmesnek köll lenni. De én már unom, hogy megint az Aliexpressel kell jönnöm. Ott, ha az eladó az általa vállalt, általában 3-5 nap alatt nem postázza a cuccot, a megrendelés automatice törlődik, és a picula jön vissza. De ti csak okoskodjatok itt tovább!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nem gondolom, hogy egyáltalán nem szabad a PW-ről rendelni. Úgy értettem a hozzászólásomat, hogy a hivatkozott hsz.-ben leírtak szerint sem tökéletesen megbízható banda a PW (bár melyik az?)... 
)