Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Graphics
üzenetére
Szia! Az EMUI gyári programját már csak nem kellene fikázni
Mivel én arról beszélek! Nem hiszem, hogy az itt levők véleménye szerint kellene minden telefont használni! Azért lássuk be nagyon kevesen(ha?) vannak itt azok közül akik android rendszer fejlesztők. Az pedig, hogy megfogja a rendszert hááát nem tudom. A régebbi telóimnál azt szoktam csinálni, hogy a takarítás idejére felraktam és utána letöröltem. De ennél már nem ilyen egyszerű mivel rendszer alkalmazás.
(#120867) mrfrakk
Van szerencsém az elsőt személyesen is ismerni. A vélemények nem a program ellen hanem a play által beszállított reklámokra vonatkozik! Amúgy az utóbbi időben nem tudsz olyan play alkalmazást mutatni ami nem pakolja tele reklámokkal a telefont. Tehát nem a programot kell szidni hanem azt aki mellé pakol egy csomó nemkívánatos reklámot. Ez pont úgy néz ki mint a TV műsorok! Ha fizetsz nincs reklám ha nem fizetsz akkor csak reklám van....
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mivel én arról beszélek! Nem hiszem, hogy az itt levők véleménye szerint kellene minden telefont használni! Azért lássuk be nagyon kevesen(ha?) vannak itt azok közül akik android rendszer fejlesztők. Az pedig, hogy megfogja a rendszert hááát nem tudom. A régebbi telóimnál azt szoktam csinálni, hogy a takarítás idejére felraktam és utána letöröltem. De ennél már nem ilyen egyszerű mivel rendszer alkalmazás.