Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
azzal az a baj, hogy megrootoltam, meg van fenn kb. 4 féle ilyen segédprogram, amit itt ajánlottak, hogy egyáltalán alkalmas legyen a telefon valamilyen telefonálás szerű művelet lefolytatására. ezzel elment kb 4 munkanapom, 8 órás munkaidővel számolva. kezdjem előröl?
azóta napi 1-2 órát töltök a telefon állítgatásával, mivel nem vagyok egy képzett telefonszerelő, ezért mindenre rá kell jönnöm. és kb. naponta, mert a telefon a háttérbe folyamatosan visszaállítgatja magát. vagy el. vagy bármi. tehát lehetséges, hogy ez a gps mizéria is egy alkalmazás, ami úgy döntött, hogy megváltoztatja a beállításait. most rá kellene szánnom talán 5-6 órát, és átnézni minden alkalmazás minden beállítását. de holnap úgyis újrakezdeni valamilyen más anomáliával.
van ennek értelme?
szerintem előveszem a régi nokia telefonjaimat a fiókból, fél óra alatt átkonvertálom rá az adatokat, (mondjuk számolok még plusz 4 órát a különféle szívásokra) de akkor egyszer s mindenkorra letudva a telefon kérdés. egy olyan eszközzé válik, mint a villanykapcsoló. használom. és 10 évente kicserélem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Galaxy S25 Ultra 256Gb 3év Samsung gari
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest