-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
Dominó85 #17053 üzenetére
Az azért jó, hogy nemrég érdeklődtem mi ajánlott 4"-os méretben és az egyetlen válasz a kérdésemre is ezt a Lenovo A789-et írta
de ha ennyiért van jobb 4"-os jelezzétek és azt veszem.
Játék annyira nem érdekel, ahogy korábban is írtam a mostani blade-em és a melós telefont akarom kiváltani nem túl drágán.A többi - rendelés, vám, stb. - kérdésemre is várom az esetleges válaszokat
Cyberjack: Ezt miért nekem írod?
-
hevizms
addikt
válasz
Dominó85 #17013 üzenetére
Bocs összetévesztettem a 2 progit.
Az android commandert meg a totalcommander for androidot.
Mondjuk mindegy mert azzal is csak fél sikert értem el.
A system/lib/hw mappában levő dolgokat engedte törölni majd bemásolni az újakat,de a system/lib mappában csak törölni tudtam,az újakat már nem sikerült bemásolnom,mert hibaüzit dobott fel.
Pedig szivesen kipróbáltam volna. -
jdeutsch
tag
válasz
Dominó85 #16771 üzenetére
Szia! Szép napot Neked és minden jelen lévőnek!
Mint már korábban is írtam számodra nem a tartalom, hanem a mennyiség a fontos, zeng tőled a topic!
Mindegy mit, csak hozzá szólhass, felénk ezt úgy hívják : feltűnési viszketegség!" A kínai fülesek minősége pedig igen, gagyi ezen nincs mit szépíteni! Jó pár darabot (gyári G3, UMI X1 és noname) sikerült kipróbálnom és a több, mint 10 éves Panasonic walkman szériás fülesem mérföldeket ver rájuk dinamikában és basszusban, a hangszín helyességről nem is beszélve."
Ez így megfogalmazva tömör ostobaság!
A jobb ha tőlem tudod meg mint egy vad idegentől, G3-nak nem tartozéka a "füles", legfeljebb egyes kereskedők reklám céljából mellé csomagolnak "gyárinak mondott" filléres head-set-et.Ami pedig a kinai fülesek minőségét illeti, minden bizonnyal nagyon el vagy maradva, ajánlom figyelmedbe
az alábbi topic-ot:
http://logout.hu/tema/fulhallgatot_de_milyet/hsz_1-50.htmlitt felfrissítheted hiányos ismereteidet.
Sok eseben a "gagyi kínai fülesek" -természetesen azonos árkategóriában- "utcahosszal" verik úgy minőségben mint hang vissza adásban nagynevű ellenfeleiket. (a teljesség igénye nélkül: Sennheiser, Panasonic, Shure ) Ja hogy a "nagy márkák" is Kínában készülnek?
A magam részéről én ezzel a kínaival használom maximális megelégedettséggel:
http://www.mp4nation.net/headphones-amps/earphones/brainwavz-alpha-iem-earphones
Biztos vagyok benne hogy 100-ból 95 ember igényeit kielégíti, természetesen bizonyára vannak "vájt füllel" rendelkezők is, de ők nem ebben az árkategóriában válogatnak. (a két három gombóc fagyi áráért /2-3 USD/ vesztegetett eszközöktől pedig csak a mesében szabad csodát várni)
Ami pedig a G3-ak vélt vagy valós hibáit illeti, - ahogy Sanyesz kolléga is megfogalmazta itt is igaz lehet a mondás: "a hiba nem az ön készülékében van", vagy ha mégis, máris életbe lép Murphy törvénye miszerint „ami elromolhat, az el is romlik”.
Üdv: DJ -
ÁrPi2
senior tag
válasz
Dominó85 #16781 üzenetére
Ha jelet árnyékol a fémlap akkor nincs ezzel mit tenni, meg kell várni míg a jiayu áttér a karbonszálas szuper
I-műanyagra (ilyesféle innovációt hiresztelnek az új iPhone burkolataként...) A G4-ben már elhagyták a nemtrendi fém burkolati elemeket aztán jő új főhajó a G5!(Én amúgy ritkán használok gps-t de amikor olvastam a leírást utána bekapcsoltam és megcsináltam az ygps-es tesztet vagyis "kalibrációt" és azzal másfél perc körüli időben 7-8 holdat látott..)
(Ja igen tényleg az akksija aktiv használattal is 3 kerek napot kibír.)
-
minatomiray
csendes tag
válasz
Dominó85 #16786 üzenetére
Így van, egyetértek vele. Jó a teló, gyors, nem fagy, megy rajta minden, a GPS-t me sose jutotte eszembe beltérben használni, mert minek, kültérben meg hasít. Tegnap töltöttem, kerek 3 napig ment, folyamatosan wifin, 5perces szinkronnal a gmail, céges mail, gtalk, facebook, skype együtt, így 3 nap, f*sza kis cucc!
-
-
janez
aktív tag
válasz
Dominó85 #16783 üzenetére
Nekem most egy max 3 ezer forintos (talán csak kettöezer ötszáz, nem emlékszem) "A4TECH" nevű van. Még drága helyen is vettem. Viszont szuper a hangminőség. A basszustól pedig dübörög a dobhártyám, pedig nem hallgatom túl hangosan a zenét.
A Sony kár, hogy a nevét adja az ilyen poor minőséghez.
-
janez
aktív tag
válasz
"Nagyon jól tudom, hogy ezek filléres tételek, de amíg nem minőségit adnak az amúgy szinte kifogástalan anyagminőségű (G3-ról van szó) telefon mellé, addig csak égetik magukat a neves gyártók mellett és támadási felületet biztosítanak azok számára, akik elvakult neves gyártó fanok."
Miért a neves gyártók milyen minőségűt adnak a készülékeikhez? Én eddig még soha nem voltam elégedett még csúcs mobilok esetén sem a hangminőségükkel. Egy 3-6 ezer forintos (átlagos) füles is nívósabb, mint amit mellé dobnak a neves gyártók. Biztosan vannak kivételek is, de azt hiszem ez az általános.
-
Gabesz_23
tag
-
devast
addikt
válasz
Az én G3-am október végi gyártás, szerintem ez gps gebasz véletlenszerű lehet.
ps: Technikai szempontból nem hazudott a kollega, tényleg gyenge a gps jelerőssége. De ha 10 műhódat fog nekem gyenge jellel az is elég, csak működne rendesen. Nem felhőkarcolók között szlalomoznék vele -
Sanyesz.
őstag
válasz
Dominó85 #16763 üzenetére
Hmmm... Saját magadat cáfolod megint. Egyrészt leírod, hogy "A kínai ajándék kiegészítők minősége továbbra is csapnivaló.", utána meg azt írod, hogy "múgy csak nekem tűnik fel, hogy egyre több "hibás" G3 jut magyarhonba?"
Ha egy fülhallgató hibás, akkor ugye nem a G3 hibásEgy fülhallgató a falusi búcsúban egy pálcán van a céllövöldében, azaz nem egy nagy beruházás, ha másikat kell venni. Arról nem is beszélve, hogy nem minden webshop adja a G3-hoz. Eddig 4 darab G3 fordult meg a kezemben, egyhez nem volt fülhallgató. Légy szíves említs meg 2-3 olyan esetet, amikor a G3 volt egyértelműen hibás.
Tegnap is azt írtad, hogy a "GPS alapban gyenge". Hevizms kollégához csatlakoznék: erről szó sincs, nekem teljesen jól működött/működik. Jól működik a 4.1.2-ben is, pár napja használom.
Mindössze arra szeretnélek kérni, hagy a valós tényeket írd meg és ne általánosíts egy-egy egyedi (vélt vagy valós) eset kapcsán.Köszi.
-
hevizms
addikt
válasz
Dominó85 #16727 üzenetére
Ez sem igaz ebben a formában.
Nekem az égvilágon semmi gondom nem volt a gps-el egyik rommal sem.
Semmit nem kellett csinálnom vele ahhoz hogy jó legyen egyik rom verzióval sem,pedig jópár verziót kipróbáltam amióta megvan a G3.
Szóval az hogy "alapból gyenge a gps" nem fedi a valóságot. -
devast
addikt
válasz
Dominó85 #16727 üzenetére
Engem jelenleg igazából csak a g3-al kapcsolatos infók érdekelnének. Az a probléma, hogy offoljak is kicsit, hogy ez a téma naponta 300-400 hsz-el gyarapodik, és nekem nincs időm/kedvem ezt lekövetni, sok másik modellről is van itt szó, kínai vásárlás rejtelmeiről ilyen-olyan klónokról stb.
Ha valaki tud mutatni valami használhatót, nekiugrok én még egyszer. Ami volt már, és nem jött be: mindenféle gps.conf tweak vegyesen, a-gps/epo -val variálások. -
Dominó85
addikt
válasz
Dominó85 #16451 üzenetére
Frissítettem a GTA Vice City beállításait, aki a Jiayu G3-on szeretne vele játszani, az a cikkemben lévő videóról lelesheti a pontos "options" részt.
A Jiayu G4 pedig tavasz végén, de inkább nyár elején lesz csak kapható ténylegesen. Szerintem amíg nincsen róla "kiveséző" teszt és jó pár elégedett vevő, felesleges linkelgetni a kamu árakat, ahol még a specifikáció sem tiszta néha.
-
Dominó85
addikt
válasz
Dominó85 #16458 üzenetére
Kimaradt, hogy csalóka a játék sebessége, ugyanis nem azonos framerate-tel (egyik változó, másik fix 30fps) mentek. LOW-ra állítva még jobban megy a játék, de az nekem már nem tetszett, úgy nagyon pixeles volt az egész. Na meg lehet még a Távolsággal is játszadozni. Ami az előző HSZ-emet alátámasztja, nagyon sok, G3-nál erősebb telón még jobban akadozik, vagy egyáltalán el sem indul (lásd Samu S3, vagy megy vagy nem).
-
Dominó85
addikt
válasz
Dominó85 #16449 üzenetére
GTA Vice City (szerintem) optimális beállítások Jiayu G3 telefon esetén:
brightness - 40%
draw distance - 40%
screen resolution - 100%
visual effects - MEDIUM
dynamic shadows - ON
subtitles - ON
frame limiter - OFF (fontos!)Tesztvideó:
http://youtu.be/mxsmAfZ2ZEkBocsi, kicsit kicsúsztam a telóval a videó végén a fotógépem látószögéből és majdnem elröhögtem magam. Szerintem marha nagy feeling droidon ez a játék.
Természetesen tovább finomíthatóak a beállítások. Nagyon durva belassulásokat (bármelyik beállításnál) a zöld bokorrengetegek okoznak, azokat kerülni kell a játékban. Én azért mentem arra, mert a PC-s verzióban oda elrejtettek egy Beach Buggy-t aminek itt nyoma sem volt...
-
Xabi78
aktív tag
válasz
Dominó85 #16347 üzenetére
Persze, csak mire kevesebb lesz, addigra jönnek ki az újak (G5, G6, G7, stb), és mindig újabbakre csorgathatjuk a nyálunkat.
Mindenesetre nekem tetszik az irány: 4magos, de takarékos processzor, dual sim full active, nagy kapacitású akku, elfogadható minőségben és baráti áron...X.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Dominó85 #16051 üzenetére
Azon morfondiroztam még, hogy azért nekem már most is szokatlan (különösen hogy ez az első ilyen nagykijelzős telóm) nagy a g3-masom 4,5 colja ,,utána ez a g4 pedig 4,7 collal jön és hogy az a kéttized már több a soknál (!).
Aztán megnéztem itt linkelt gizmochina-s képeket és a dimenzió paramétereket:
G3: 135 x 65x10.8mm (Ezt nem lemértem , hanem egy shop a PandaWill táblázatából halásztam) ÉS
G4 (Flagship Ed.): 133 × 65 × 10mm.(Várok még a G5-re 5 collal - hátha belefér majd még komfortosabban a kezembe
)
-
-
hevizms
addikt
válasz
Dominó85 #15887 üzenetére
Igen van egy hang,de nem kattanás szerű inkább olyan szokásos rendszer hang.Szerintem teljesen normális dolog ha egyről beszélünk.
Tulajdonképpen én a kikapcsolható képernyőzár hangról beszélek.Te is?
Ha kiveszem a pipát onnan akkor teljesen hangtalanul sötétiti el a képernyőt. -
LámaZ
addikt
válasz
Dominó85 #15765 üzenetére
"rá teszik a kedves bepalizottnak"
Ó, nem kell senkit sajnálni!
A tabos topikban vki 4 magos 10"-os tabot szeretne mx. 35k-ért. Ezt neki!Az én 7"-os tabomért a 40k-t itt vki sokallta, miután nekem áfával 48k-ba fájt, és min. egy hétig kínlódtam a rútolással, appok telepítgetésével.
Vannak emberek, akiknek ha ingyen adnál valamit, akkor is reklamálnának.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
Dominó85 #15765 üzenetére
Na ja. Mondjuk azokat sajnálom akik bedőlnek. Mert ugye még ok is lehetne, hogy 55 ha itt van helyben és átveheti nincs rizikó nincs várakozás nincs idegeskedés.
De így hogy kb annyit tesznek, hogy leadják a rendelést és ugyanúgy végig kell várni a teljes procedúrát ... na mindegy, végül is biztos van olyan oldal is ahol meg se rendelik csak beszedik a pénzt
-
peter76bp
aktív tag
válasz
Dominó85 #15727 üzenetére
Igazából nem tudom milyen filmeket nézel, tesztelgetni kell az összes formátumot meg kódolást amit használnál mindkét lejátszóval aztán majd kiderül melyik válik be. Én még Desire-en maradtam a Mobo mellett, a többivel akkor mindegyikkel volt valami nyűg, vagy ha jól ment akkor csak demo verzió volt meg ilyenek, ez ment a legjobban és ez free (mondjuk látom az MX is az, a döntés a Tiéd
).
-
peter76bp
aktív tag
válasz
Dominó85 #15724 üzenetére
Én MoboPlayert használok, nekem eddig ez bevált minden szempontból
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Dominó85 #15716 üzenetére
Már szeptember óta van, legalábbis én azóta használom a tableten.
A magyar oldalán is elérhető.
Jogosultság állításra az Android Commander is jó. -
Bagira01
veterán
-
válasz
Dominó85 #15503 üzenetére
Mivel
Erre : "...ne kelljen a fizikai “külső” sd kártyát ketté osztani."
Ezt: Mit és hogyan akarsz partícionálni?Erre : Mivel sok olyan telefon van itt közkézen, amelyek belső memóriája (ROM) 4GB, amit gyárilag felosztottak nekünk
Ezt: Nekem Jiayu G3 telóm van, a 4GB ROM-ból bő 2,5GB-t szabadonKicsit piszkálódósnak éreztem, ezért gondoltam rákérdezek, annak szántad-e.
Ezek szerint nem.
Hát így esett. Bocs, ha féreértettem.
-
pmikloska
aktív tag
válasz
Dominó85 #15297 üzenetére
Én ezt azért megcáfolnám. Igaz, hogy több helyen is angol maradt a szoftver a telefonomban, de ami magyar, az nem gépi fordítású, ráadásul tényleg nem kell foglalkozni a root-tal, és a felesleges szoftverek kigyomlálásával, CWM felrakásával; azért azt hiszem, hogy 5 dollár nem a világvége! Nem 50 dollárról van szó!
A lényeg, hogy ezen kívül mást nem szabad kérni, mert az xy programok kérésem már nagy butaság. -
kiskatz
tag
válasz
Dominó85 #15396 üzenetére
Már egyszer leírtam az ingyen posta dolgot.
Minideal-nél vettem ZTEV970-et. Skype-on beszéltem Katherine-el.
Írom,hogy akkor 189 a telefon + 26 a DHL, akkor annyit utalok.
Erre azt írta,hogy nem 189 hanem 172 mert a 189 ár csak az "ingyenpostás" ár,
a "unit price is 172USD".Szóval az az ingyenposta 17USD!!!
-
Simon02
tag
válasz
Dominó85 #15398 üzenetére
Feltéve, ha a boltnak van készleten és nem csak kamuznak róla, mint most már 1-2 oldallal ezelőtt egyik fórumozónak (nem etotalk, a félreértések elkerülése végett)
Részemről lezártam, mivel off és nem ide való. De az már az on része lenne, hogy ha fPApi kolléga vagy bármelyik másik fórumtag leírni, hogy mivel több egy etotalk rom!
-
mikrofon
veterán
válasz
Dominó85 #15396 üzenetére
Hol is a baki?
Én pont ugyan ezt írtam: Vitázhatnánk arról is, hogy a nagyobb DHL összegből (X) vonják ki a kisebb összegű, lassúbb szállítás összegét (Y)! (X>Y; X-Y<X)
Ráadásul a vitát meg is indítottad....Szerk.:
Nah, srácok zárjuk le!
Mindenki a legolcsóbban szeretné megvenni a legjobb készüléket! Mindenki annyit tud spórolni, amennyire utána jár! Sört, vagy házmestert mindenkinek!Ha egy moderátor erre jár, és van egy kis ideje, kérem azokat a hozzászólásokat, amik ehez a vitához tartoznak és nem tartalmaznak érdemleges infót törölje. Beleértve az én hozzászólásimat is, és elnézést a többiektől a hosszú, unalmas és parttalan vitáért
-
mikrofon
veterán
válasz
Dominó85 #15390 üzenetére
Tőlem nem vett le semmivel sem többet Még sohasem![
Biztos nem ingyen él meg, mert semmi sincs ingyen. Igen is felszámít kezelési költséget minden boltnak, amit a bolt beépít az árába. Mint ahogy a szállítás sincs ingyen és azt is minden bolt beépíti az árába. Van olyan aki külön tételként, van olyan, aki fixen. De akkor ezen az elven azt is tárgyalhatnánk, hogy egy ingyen postázó bolt miért nem adja olcsóbban a DHL-t, hiszen DHL esetében nem kell megfizetni a telefon árába már beépített "ingyenes" postát. Egyébként ilyen re is van példa, van olyan bolt, aki 25 USD-ért kínálja a DHL-t, sőt most megtudtuk, hogy olyan is van aki 10USD-ért! Na ez utóbbi már lényeges különbség! Mindig az ingyenességen megy a vita. Valóján soha semmi sincs ingyen. Valaki mindig megfizeti. Az ingyenes szó egy reklám, figyelemfelkeltő szöveg, mint az akció.Szerintem bárhogy hívjuk a tételeket a lényeg a végösszegen van, és mindenkinek ugyan az az érdeke legyen a legolcsobb. Ezért rendelünk mindannyian kínából....
-
mikrofon
veterán
válasz
Dominó85 #15365 üzenetére
Már mondtam kérlek félinformációk alapján ne vezesd félre az embereket. A lentebb található táblázat alapján vannak készülékek amik az etotalk-nál a legolcsóbbak. Tehát megint nem lehet egy készülék alapján összehasonlítani a webshopok árait.
Lenovo a789
www.dx.com USD 149,4
www.etotalk.com US$133.99
www.fastcardtech.com USD:142.50
www.minideal.net $148.00
www.mixeshop.com US$163.00
www.pandawill.com $162.99
www.tmallbox.com/ $139.00
www.ttmalls.com NALenovo P700i
www.dx.com NA
www.etotalk.com US$189.99
www.fastcardtech.com NA
www.minideal.net $280.00
www.mixeshop.com NA
www.pandawill.com $254.99
www.tmallbox.com/ $200.00
www.ttmalls.com US$222.42Lenovo P770
www.dx.com NA
www.etotalk.com US$ 249.99
www.fastcardtech.com NA
www.minideal.net $299.00
www.mixeshop.com NA
www.pandawill.com NA
www.tmallbox.com/ $255.00
www.ttmalls.com NAAzt meg, hogy az etotalk MOD ROM-ot vacaknak tartod, egyéni vélemény. Továbbra is kijelenthető, hogy azoknak ajánlott, akik egyből használható ROM-ot és készüléket szeretnének. Nem a magyar nyelv kerül 5USD-be, hanem, hogy saját rootolt, multilanguage, ROM-ot adnak, működő google fiókkal, play áruházzal gps-sel, 3G-vel és még tesztelik is a telefont mielőtt kiküldik. Ezek pedig az emberek egy részének megérhet 5 USD-t!
-
Bagira01
veterán
válasz
Dominó85 #15365 üzenetére
EtoTalk-on még rájön a 25$-os pk is.
Amúgy ez már tényleg vicc,hogy itt megy a kampányolás a webshop-ok ellen/mellett. Senkinek semmi haszna belőle, hogy ezen megy a veszekedés. Azért gondolom az ide járók nagy része azért el tudja dönteni, hogy honnan vegye és mennyiért....
-
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
Dominó85 #15308 üzenetére
Hajrá Dominó85
Én is azon a véleményen vagyok, hogy a hugobungo-Sanyesz fordítási fejlesztői vonal sokkal jobb, teljesebb magyarítási eredményt ért el mint az orosz etotalk shop rommagyarító diviziója, és míg az etotalk 5usd-t elkér a munkájáért, ezzel szemben a hungobungo és Sanyesz gurukollégák ingyenesen Karácsonyi ajándéként nemcsak egy (egy-egy) jól magyarosított romot hanem a magyarosítás eszközeit és hogyanját is közzétették, publikálták.
-
mikrofon
veterán
válasz
Dominó85 #15297 üzenetére
kedves forumtars!
szerintem nem a stiludoddal van a baj mert az a tied!
hanem azzal, hogy amit irsz reszigazsag. torzitod a valosagot!
te lattal mar etotalkos romot?en lattam mar etotalkos romot. azzal rendeltem a telot. migsok embernek kinai progikkal es kb hasznalhatattlan rommal erkezett, az enyem rootolva, cwm recovery-vel, mgyarul, teljesen kinai karakter mentesen. minden mukodott elsore gps 3g. a magyaritas valoban 90%os a hianyzo 10% pedig olyan szavakat, kifejezeseket tartalmaz, amit nincs ertelme leforditani, mert angolul tobbet mond mindenkinek. raadasul idokozben kijott egy gyari frissitett rom, ezert irtam az etotalknak, es egy heten belul kuldtek egy frissitett etotalkos romot. tehat a support is kituno. itt tobben is napokig szenvedtek rotolassal ill. hogy a telojukat hasznalatba tujak venni. ezzel szemben nekem csak a kartyakat es az aksit kellett belerakni.
raadasul en egy olyan telohoz ajanlottom aminek supportja itt nulla es rootolasi leiras is csak kinaiul van.
a fentieket figyelneben tovabbra is ajanlom minden elso androidos telos felhasznalonak az etotalkos romot.
teged pedig kerlek, ne irj masokat megteveszto feligassagokat! -
Xabi78
aktív tag
válasz
Dominó85 #15303 üzenetére
Ha már így meg lettem szólítva...
"egyelőre kevés az infó" - igen szép kis cikket dobtam össze róla, létezik rá teljesen magyar rom, sőt JB frissítés is már majdnem tökéletes
Lenovo p770-ről volt szó. És egyéb, nem roolt, sokszor Play nélkül érkező mobilokról.. Nem csak G3ból áll a világ. És egyéb telefonokra is lehet kérni ETOTalk romot. Ezekre megéri. Az 5$ meg nem sok érte, 2 fagyi.
"nincs hozzá tudtommal XDAs root" - a telefonok rootolva jönnek, hova akarod még rootolni?
Ezt ugye nem gondoltad komolyan?"megéri az 5$ a root miatt" - lásd egy sorral feljebb, és az 5 dolcsi nem a rootolásért van pluszban, hanem a magyarosított nyelvért
5$ az ETOtalk romért, a részben magyarításért, a play áruház meglétéért. Ezek nem jönnek alapban az összes kínai csodával."Ne feledd, most nem a kitaposott G3ról van szó..." - miféle kitaposott G3-ról hadoválsz te itt?
Továbbra sem csak G3ról beszélgetünk, bár értem, hogy neked most csak ebből áll a világ.A hangnemet meg légyszíves gondold át még egyszer.
X.
-
hevizms
addikt
válasz
Azért ne ess túlzásokba.Ne csinálj már magadból valami hős ellenállót.Még hogy csak te szóltál az etotalkos +5$ ellen?
Akkor elsiklottál felette pár napja.Ezt már akkor kitárgyaltuk és megállapitottuk többen is hogy nem éri meg az etotalktól rendelni és nemcsak a + 5$ miatt hanem eleve az árai miatt sem.Legfeljebb te szólsz egyedül nem éppen kulturált módon.
Amúgy meg 20-an sem védték.
Ha jól emlékszem talán 3-4 ember védte.Maradjunk a realitásoknál szerintem.
-
baalco
tag
válasz
Ezzel teljesen egyetértek.
Hidd el én csak amiatt kezdtem el ezt az egész beszélgetést, hogy tedd túl magad mások hülyeségén, mert csak magadat húzod fel feleslegesen, mert másokon nem lehet (nagyon nehéz) változtatni és csak egyedül te fogsz miatta idegeskedni, az meg csak neked rossz. Én azt vallom, hogy olyan dolgokon nem húzom fel magam, amin én úgyse tudok változtatni. Én már azon se akadok ki, hogy a kezdeti fórumtéma igencsak elment a "hogyan-csaljunk-áfát-vámot és mióta-utazik-a-telefonom-jajj-mikor-kapom-meg" felé. Ezeket szépen átgörgetem, ennyi. -
Bagira01
veterán
válasz
Dominó85 #15305 üzenetére
Itt nem az 5$-al van a baj, mert ha el lehet valamiért kérni + pénzt miért ne tennék(ráadásul az áraik se a legjobbak)? Hanem azzal, hogy aki esetleg csak úgy megveszi és gondolja, hogy hű de frankó van kínából telóm jó áron magyar nyelvvel és rádöbben, hogy nem is 100% magyar hanem csak valami látszatmegoldás. Aki nem ért hozzá, megveszi, akit érdekel és utánaolvasott az meg megoldja magának. Nekem is van sok ismerősöm aki szarik a telefonra, bemegy a gsm boltba megveszi a telefontokot 2x áron aztán annyi, nem érdekli, hogy a világvégi webshopba harmad annyiba kerül.
-
baalco
tag
válasz
Dominó85 #15305 üzenetére
értem én, de hidd el sokan vannak, akik nem jutnak el pl. idáig a fórumig.. ha fizetni akarnak érte, miért ne fizessenek? a döntés az övék, annak tudatában, hogy megismerik a két lehetőséget, de ettől még nem kéne kiakadnod. ha így gondolkodnánk, akkor éhen halna pl. a sok tenyérjós meg sorselemző is a tévében
-
baalco
tag
válasz
Dominó85 #15303 üzenetére
téged miért zavar, hogy más mire költi a saját pénzét? nyilván, aki nem akar szórakozni vele, az rádob egy pizza árát és kap egy kész vmit, ami már elég ahhoz, hogy pl nulla angol tudással is elnyomkorássza a telefonját.
el lehet mondani, hogy gyerekek, ez nem egy 100% fordítás, ha így is kell, akkor rendeld, de ezért nem kéne ostorozni azokat, akik szerint viszont megéri azt a pénzt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest