- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter76bp
aktív tag
Nekem is úgy indult veszek valami olcsóbbat, egyszerűbbet max 30-ért. Bementem Mediaba, olyan borzasztó képe volt a kirakottaknak, hogy elment a kedvem (kinézetükről nem is beszélvea), de nagyon (persze nem a 70-150 ezres kategóriának, de ami 50 körüli volt az sem tetszett). Alapból nem játékra kellett páromnak inkább netezni levelezni esetleg filmezni, de hát egy weboldal görgetése is szörnyű látvány volt azokon, úgyhogy úgy döntöttem külföldi rendelés lesz. Valami olcsóbb. Aurora II-t néztem ki, de kifogyott, aztán addig-addig, hogy a fene egye meg akkor veszek egy picivel drágábbat de az aztán jó legyen. Így lett Fire a vége, aminek nagyon örült szerencsére
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- TCL LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Android dual SIM okostelefonok
- További aktív témák...
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest