-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy5
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #60125 üzenetére
na jó ezt elgépeltem örömömben
-
jimmy5
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #60118 üzenetére
nem volt rádugva a telefon.
cappa72 nem írta hogy rá kell dugni -
m165le
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #59955 üzenetére
1. Ja, csak nem ugyanannak válaszoltam.
2. Itt kérdezték.
3. Ha nem idevaló téma, akkor miért itt oktatsz? -
Nwis86
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #59913 üzenetére
Nem ép józanon csoda hogy nem egyenesen a detoxba vittek... délután 6kor indultunk haverokkal kocsma túrára, reggel 5:20 kor van emlékem hogy 1 buszmegállóba állok és a telon néztem a menetrendet mert nem volt kiírva, de hogy hogyan kerültem oda arról semmi emlék
jött busz felszálltam, aztán a végállomáson ébresztet a sofőr hogy le kéne szállni... na akkor tűnt fel hogy mindenem eltűnt... Szóval én is hülye voltam, nem kellet volna ennyit inni és a belső zsebeimbe kellet volna rakni a cuccaimat... drága lecke volt! De külön poén hogy előtte haver lakásavatója után hazafelé összetörtem a telot szintén hasonló állapotba... vettem új kijelzőt 24 000ft -ért amit a lopás előtti napokba jött meg és cseréltem ki... Viszont a csavarokat nem raktam vissza mert sietem munkába, szóval csak össze van pattintva a teló 1 csavar sincs benne, nem járt jól vele aki elvitte... viszont így nézve kb 100 ba volt a teló
-
gipsztigris
addikt
válasz
CoolBoy323 #59929 üzenetére
Majd ha megérkezett, akkor beszéljünk már erről néhány szót PM-ben! Mert lehet, hogy a cégnek ahol dolgozom érdemesebb lesz onnan rendelni telefonokat,mint Galaxy Young-ot bruttó 25 ezerért.
-
myk74
senior tag
válasz
CoolBoy323 #59926 üzenetére
Tehát ha megveszem cég nevére akkor nincsen áfa?Vámosok nem kötnek bele?Így elég jó ár.
-
gipsztigris
addikt
válasz
CoolBoy323 #59926 üzenetére
Úgy rendben van az ár is!
-
gipsztigris
addikt
válasz
CoolBoy323 #59923 üzenetére
Erre még mi jön rá? Szállítás?
-
Nwis86
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #59892 üzenetére
Zp700 sajnos nem jó, túl kicsi az akkuja! De az ára is pont olyan határon van ami jelenleg már nekem sok, viszont ha meg 1 kicsit hozzá adnék akkor meg sokkal jobb telot vehetnék 150-60körül! Így inkább marad az egyszerűbb olcsóbb teló!
Elaludtam a buszon és közbe kipakolták a kabátom zsebeit mindenem elvitték, 1 hónapig szaladgáltam rendőrségre meg okmányirodába visszacsináltatni a irataimat... (soha többet nem rakok kabát szebbe semmit az is tuti)
Volt rajta mobilnet és a távoli elérés is engedélyezve volt, pont 2 nappal a rablás előtt próbálgattam a google távoli bemérését meg csörgetést, és minden faszán működöt, ha gépen lekértem az infokat akkor a térképen be is rakta a pontot a házunk elé, a csörgetés is működöt stb! Miután ellopták és hazaértem ez volt az első dolgom és nem találta meg a telot! szóval valoszinűleg azonnal kikapcsolták vagy kidobták a simet
Hetekig próbálgattam de semmi. Így belegondolva ez a egész védelmi rendszer semmit se ér, ez akkor lenne jó ha kikapcsolt telóval esetleg sim kártya nélkül is bemérhető lenne otthonról...
A rendőrség megpróbálta bemérni IMEI alapján, 1 darabig kaptak is cellainformációkat. Esztergomba lopták el a telót és a BP józsefvárosi piac környékéről jött az utolsó jel aztán az is megszűnt, szétszedték vagy kiütötték, így sajnos nem találták meg, pedig bíztam benne, még mondták is az elején hogy nagy az esély rá hogy meglesz, meg ismerek 2 embert is akinek így imei alapján 1 hét alatt meglett az ellopott telefon, sajnos nekem valoszinűleg hozzáértő illető vihette el nem pedig 1 piti tolvaj
-
myk74
senior tag
válasz
CoolBoy323 #59849 üzenetére
Itt esetleg?
-
myk74
senior tag
válasz
CoolBoy323 #59834 üzenetére
Meg is rendelted?
-
m165le
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #59419 üzenetére
Köszi rájöttem, csak a másodikat nem tudtam kitörölni.
-
Torry
addikt
válasz
CoolBoy323 #59398 üzenetére
Latvia az Lettország, bár sok jelentősége nincs a témában
Éltem kicsit Litvániában, nem szeretik, ha keverik őket. -
Evita85
tag
válasz
CoolBoy323 #59396 üzenetére
Én nem vettem észre hogy olcsobb lenne... De majd hasonlitok
-
Evita85
tag
válasz
CoolBoy323 #59345 üzenetére
Ennyi erővel mehet a magyar boltból is.S ha a termékre rászámoljuk az ÁFÁt akkor kb 5ezer a különbség.S csak Szegedre kell elküldeni.Azt hiszem. Ha nincs kinézett tel,beszerzik.De nagyon fogy a készletük
Magyar oldal -
mrgergoke
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #59359 üzenetére
Egyelőre maradok ennél a webshop-nál, tetszik a felhozatal, meg a körítés.
-
mrgergoke
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #59357 üzenetére
Hát jó, csak nekem is sürgős lenne a rendelés
Ismerősnek lesz a teló, aki nem épp a türelméről híres. Te mikor vásárolsz. Szállítási időről esetleg tudsz mondani valamit?
-
mrgergoke
aktív tag
válasz
Egyébként tudni, hogy mennyire megbízható? Egyetlen review-t találtam csak róla, amiben dicsérték, semmi mást. Rendelt már valaki innen?
-
mrgergoke
aktív tag
válasz
Nem sokkal drágább? Ez 190 dolcsi
Arra még áfát is fizetni... Gariban igazad van, de ez sok nagyon.
-
mrgergoke
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #59339 üzenetére
Milyen litván boltra gondolsz? Miért onnan? Kifejtenéd egy kicsit?
-
rumkola
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #59332 üzenetére
Köszi. A kérdés az, hogy melyik telóban pontosan melyik CPU van a 3 közül, mert ez soha nem egyértelmű (még a felbontás ill. a kamera alapján sem). Az utolsót meg lehet találni az órajel alapján, de a többinél lutri mert van írva hogy 6589, de hogy ez a sima vagy az M-es azt már hogyan lehet megállapítani?
-
rumkola
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #59332 üzenetére
Oké ezt értem, de nézd meg a GPU táblázatot amit belinkeltem. Óriási különbség van a GPU-k között...
-
tolvaj!
őstag
válasz
CoolBoy323 #59299 üzenetére
5" wvga még pont elmegy kategória... szvsz nem vészes.
-
Indy1
tag
válasz
CoolBoy323 #59258 üzenetére
Geekbuying arul HTM M1t, 70$ plusz DHL olcson
megjon gyorsan.
T5s nem eri meg a duplajat.
Az is 512/4, 6572os. 4,7". Bortok ajandekba. Csak a szurke 70$ , a szinesek 72$.
Azt meg eladhatod kesobb, minimum veszteseggel.
Megrendeltem masodtelefonnak, amig a G2F kijon.
Meg 4 nap es unnep less Kinaban Feb7 ig. -
Brain75
senior tag
válasz
CoolBoy323 #59237 üzenetére
Igen. Csak akkor kell az áfát befizetni utána ha számlával értékesíted.
-
kezdő
senior tag
válasz
CoolBoy323 #59251 üzenetére
A nem rég említett THL T5S-t venném minideal-től, $129+free shipping/$16 DHL.
-
Klara_
őstag
válasz
CoolBoy323 #59251 üzenetére
Az X9el megegettem magam anno - pixel hibak voltak rajta, bugos SW, semmi normalis custom ROM, erosebben megfogtam elment a kep a kijelzorol, ugyhogy nekem koszonom eleg volt a markabol. Csak a nagyoktol: ThL, Jiayu, ZTE, Huawei, Xiaomi. Xiaocait nezd meg valahol eloben nehogy igy jarj te is!
-
mrmft
senior tag
válasz
CoolBoy323 #59247 üzenetére
Ha nincs EU-s adoszamod gondolkodnod, sem erdemes rajta.
Konyvelodet kerdezd meg! O tudni fogja mit es hogyan. -
raulicio
senior tag
válasz
CoolBoy323 #59243 üzenetére
ja értem. akkor szinte bárhonnan vehetsz áfamentesen (nyilván a vonatkozó szabályok betartásával)...
-
raulicio
senior tag
válasz
CoolBoy323 #59237 üzenetére
Ezt szerintem rosszul értelmezed. Magánszemélyként nem kerülheted el legálisan az áfa fizetést. Vagy litván áfát fizetsz 21% vagy a magyar áfát 27%.
-
berigazek
őstag
válasz
CoolBoy323 #59174 üzenetére
Na ja...ebbe most nem megyek bele,mert megfájdul a szívem
-
berigazek
őstag
válasz
CoolBoy323 #59172 üzenetére
Én emlékszem még azokra az időkre amikor nem kellett...sajna már nem élek Mo-n...
-
berigazek
őstag
válasz
CoolBoy323 #59170 üzenetére
Legal person...Cég
MO-n is,ha Cég nevében vásárol valaki az áfát elengedik,mert viszonteladó vagy...
Igen,de aláírással és Nemzetközi bejegyzésben szerepelned kell,mint Hivatalos Cég!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #59169 üzenetére
ZOPO ZP700 in stock is white, blue and red right now. Black and yellow will next week.
VAT must paid for all EU countries, but if you buy like Legal person you don't pay VAT.mi ez a "legal person"?
megkérdeztem tőle is... nem értemnem jogi személyiség vagyok?
amúgy ebay-en már 36k-ért is van ilyen haló
-
berigazek
őstag
válasz
CoolBoy323 #59167 üzenetére
Akkor megvetted?
Inkább szerkesztek,ha benne vagyok az időben még...Inkább a Zp 998-at vedd meg,az már döfibb
-
berigazek
őstag
válasz
CoolBoy323 #59165 üzenetére
Ezt olvastam és sztem csak kell valamit fizetni még...de őket kell megkérdezni...[link]
,,By EU law about VAT for privat person in buying process you must paid Latvian VAT."l
Ez azt jelenti,hogy ,,mint Eu-s privát személy,akkor is kell litván áfát fizetned..." HA magánszemély vagy ott írja,hogy kell fizetned!
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #59162 üzenetére
Na ez igen.
Ez valóban support!
Mondjuk azért a felárért már nyújtani is kell valamit. -
berigazek
őstag
válasz
CoolBoy323 #59162 üzenetére
Akkor rosszul olvastam?Tudom,hogy Eu-s ország.. valami mást olvastam...
Résen volt valaki
Épp befutott a mailed amikor kávézott és a monitorra nézett
-
berigazek
őstag
válasz
CoolBoy323 #59159 üzenetére
Ha Litvániából rendelsz kell vámot és áfát fizess,de,ha Olaszból onnan nem kell semmi és 3 nap alatt a kezedben van a teló...
-
berigazek
őstag
válasz
CoolBoy323 #59157 üzenetére
Én nem is tudtam,hogy ott is van Zopomobilestore...de ezek szerint most nézem 50,-eurral drágább,mint Németországban...(zp 998)
-
berigazek
őstag
válasz
CoolBoy323 #59155 üzenetére
Mindenütt egyforma...amíg nem vásárolsz tőlük kedvesek...utána... ne is beszéljünk erről
-
berigazek
őstag
válasz
CoolBoy323 #59151 üzenetére
Olaszból vettem a ZP 990 Captain S telót,de egy hét múlva más Olaszország-i címre küldtem vissza,azt is nagy nehezen,mert nem engedik oda vissza küldeni csak Kínába!Ez felháboritott nagyon,ki is ábrándúltam a Zopoból pedig sokáig azokat vásároltam...
Evita85!
Mivel Németország és Magyarország EU-s ország közöttük bármekkora értékű csomagot küldhetsz áfa és vám mentesen!
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #59151 üzenetére
A .com-os oldalra gondolsz?
Ott van alul a kapcsolati telefonszám... 0086... na ez nem az EU, hanem Kína.
Ez EU-s:
http://www.zopomobilestore.lv/ -
Riverboy
tag
válasz
CoolBoy323 #59135 üzenetére
hmmm...
most elgondolkodtam lehet átváltok még DHL-re ha még nem csomagolták/küldték..DHL-nél nagyon tuti hogy áfáznak ugye?
valaki írta hogy neki nem volt DHL esetén -
válasz
CoolBoy323 #59137 üzenetére
Ezt nem tudtam, idén még csak DHL-lel rendeltem Kínából
-
benceman00
tag
válasz
CoolBoy323 #59045 üzenetére
Köszi
-
XenHai
senior tag
válasz
CoolBoy323 #59006 üzenetére
Mint defy+ tulaj akkor nem tudom neked milyen defyd volt de nekem is olyan kellet volna..
Crytek: Úgy tudom ,hogy nincsen olyan nagyon sok tulaj egyébként. -
mrmft
senior tag
válasz
CoolBoy323 #58926 üzenetére
Az unnep utan jon a nekunk jo verzio, tehat jovo ho kozepe fele.
-
Indy1
tag
válasz
CoolBoy323 #58933 üzenetére
120 percel hamarabb
How can I get the G2F????
I 11:37:52
same question _ Stock - about Honor 3C ,3X?
katherine 11:37:52
next week
katherine 11:38:04
honor 3x next week
I 11:38:18
Honor 3C?
katherine 11:41:12
3c is not 3G net workVicces, ugye?
-
Indy1
tag
válasz
Veluk is leveleztem (Anders nevu srac, aki a kulfoldi forumokat nezi).
Szerinte nem lesz januarban, ahogy irtad.
Azert lepett meg a Mini valasza.
Lehet hogy szereztek 100-200 db ot.
Fogom nezni az oldalt hetfon, kedden reggel.(smiley). -
RVR400
veterán
válasz
Nem is arról beszélt, hogy lesz, hanem arról, hogy rendelhető.
A geek ma velem is tudatta az első levél után (amiben arról volt sz eredetileg, hogy január 20-án lesz H100) egy mostaniban, hogy csak jövő hónapban lesz. Pedig az első időpont még annak idején december 15 volt, aztán kitolták a promót dec 31-ig. Most meg megint csúsznak.
-
citkar
addikt
válasz
Mondjuk attól, hogy jövőhéten megrendeled, lehet, hogy ők is februárban adják fel, mert csak akkor lesz raktáron.
(#58929) CoolBoy323 :
Múltkor valaki belinkelt egy oldalt, ahol az utas számára előírt ÁFa és VÁM fizetési szabályok voltak, ha pl magas hozod be a cuccot, véletlen nem rémlik a link?
-
hzx0
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #58825 üzenetére
Nekem is van 2 DG300 mind két kereszt fiamnak 2 napot kibirnak pedig nyuzzák rendesen.
-
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #58813 üzenetére
De amúgy megölsz már mindenkit ezzel az akksi témával. Okostelefon=minden nap töltés. Mióta van okoscucc, azóta ez van. Nem vehet mindenki P780-at. Az meg, hogy nem 1800-as, hanem 2200-as akksi van egy telefonban... Nah az ugyanazt jelenti, hogy este töltőre dugod, mert a maradék 20-25 % töltés ugyanúgy nem lesz elég másnapra, mint ahogy az 5-10% sem.
-
Neck
veterán
válasz
CoolBoy323 #58816 üzenetére
Szerintem az a 2-5 az 2,5 akart lenni, azt még talán elhiszem
-
Thrawn
félisten
válasz
CoolBoy323 #58819 üzenetére
"alvó állapot ha nem használják ... ilyenkor wifi ki"
Kávét ittál-e? -
gyűrű
addikt
válasz
CoolBoy323 #58816 üzenetére
Ok, akkor utoljára..csak neked..
Mobilnet nincs, ha van wifi akkor állandó fész, alvó állapot ha nem használják, alkalmazások fagyasztva, ilyenkor wifi ki... képernyő automatán, be-ki kapcsolás időzítve éjszakára, szinkr. kikapcsolva. ennyi.
Ha lesz kedvem, akkor majd rakok fel ss-t az akku használatról.
Témát lezártam, szép napot.
-
gyűrű
addikt
válasz
CoolBoy323 #58813 üzenetére
..szerinted...
Mivel nálunk 2 nő használja őket, elhiheted hogy nem kímélik...
..állandóan fa.búk, játékok, sms stb..
De optimalizálva vannak, akku kimélés, fényerő, wifi kikapcs stb.
...amit írtam az úgy van, nem kamu, senkit sem akarok meggyőzni.. ennyi. -
gyűrű
addikt
válasz
CoolBoy323 #58811 üzenetére
Van a családban 2 doogee is.
Kitűnően müxenek 2-5 napot bírnak.. -
agoka07
senior tag
válasz
CoolBoy323 #58788 üzenetére
Mondjuk a Fifát tolom, de el tudom hanyagolni, ami még szemre való az a Zopo C2 platinum, 32GB és ajándékba még egy flip tok is.
-
agoka07
senior tag
válasz
CoolBoy323 #58784 üzenetére
Köszönöm, és a gyorsaság különbség számot tevő fog lenni?
-
svgyula
addikt
válasz
CoolBoy323 #58780 üzenetére
Szia! Ne magadból indulj ki! Rengeteg embernek okoz gondot még magyar nyelven is egy készülék kezelése! Nem hogy a rendszerbe történő beleavatkozás! Egyszer ballagjál be egy telefon szaküzletbe és várj pár percet és láss csodákat hallgass
a füleddel, hogy miket kérdeznek!
-
válasz
CoolBoy323 #58750 üzenetére
Nem volt ez eddig soha másképp... miért lenne most másképp?
-
drr
őstag
válasz
Még jó, hogy nem vártam rá... Napokon belül kezemben a G3T
-
mrmft
senior tag
válasz
Ne nezd ezeket a kajli hireket, mert neked is csak a hajad fog hullani tole! Mondjuk baromira nem ertem minek bejelenteni valmit 3xor amikor ugysem lesz belole semmi.
Szolok ha mar van. -
herdsman12
őstag
válasz
CoolBoy323 #58735 üzenetére
A "warranty" szót nem ismerik (kerülik).
[link]
Itt írnak a 365 nap cseréről, javításról (1. pont). -
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323 #58732 üzenetére
Na várjál. Legelőször azt mondtad, hogy 6+6 hónap. Utána meg azt, hogy a chat-en ezt letagadták és valójában fél év, most meg újra 6+6. Akkor most mi van?
-
DJGABI
addikt
válasz
CoolBoy323 #58704 üzenetére
eleinte én is ódzkodtam az onscreen gomboktól, de próbáld ki gravity boxban, nem olyan rossz cucc.
ha jó áron lehetne szerezni akkor egy 16GB-sal a tárhellyel se lenne nagy gond (most is ekkora sd kártyát nyúzok)amúgy ezeknél a beépített kártyás kütyüknél nincs partícionálós dolog, egy helyre kerülnek az appok, zenék, etc, minden? [link]
-
pitrikzoli
csendes tag
válasz
CoolBoy323 #58697 üzenetére
Nekem is G700,alapból nem volt a magyar választható,morelocale után teljesen magyar minden.
-
Al3xT
tag
válasz
CoolBoy323 #58614 üzenetére
Azert a Moto G egy nagyonjol sikerult telefon es nem veletlen, hogy az angol nyelvu tesztekben az egekbe dicserik. Minden tokeletesen es jol mukodik rajta. A Jiayu G3 utan megvaltas
de a felesegem HTC One-jahoz kepest sem rossz. A support szerintem meg jo. A customer service minden kerdesemre valaszolt eddig, meghozza gyorsan es a szoftverfrissitesre sem lehet panasz. Most jott ki a KitKat, illetve van Google Play Edition, igy a kovetkezo 1-2 evben biztos lesz frissites.
Sajnos ketkartyas verzio csak Del-Amerikaban kaphato.
-
Raqueia
tag
válasz
CoolBoy323 #58692 üzenetére
Nekem igaz nem huawei g610, hanem g700, de ez teljesen (99%) magyar lett a morelocale 2től.
-
mrmft
senior tag
válasz
CoolBoy323 #58661 üzenetére
Mondom megegyszer, decemberben is ezt mondtak.
Jiayu, jo ha tavaszra lesz belole valami. De legyen neked igazad, es tevedjek en!
Udv! -
svgyula
addikt
válasz
CoolBoy323 #58674 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz!
ezt írják róla -
svgyula
addikt
válasz
CoolBoy323 #58655 üzenetére
Szia! Úgy érted hogy akciósan esetleg mert ez nem egy mai darab! Az aliexpress-en elég régóta fent van! Az ára sem az "új" telefonok-é! 139$!
-
mrmft
senior tag
válasz
CoolBoy323 #58655 üzenetére
Elivileg december elejen is kaphato volt mar..
Meg nincs a nekunk jo verzios. -
svgyula
addikt
válasz
CoolBoy323 #58632 üzenetére
Szia!
Megpróbálom megint lerombolni az akkumulátoros érveléseket, persze nem szándékosan!
Amit felraktam két képet ott közel 1,5év volt a két akkumulátor megjelenése között! Viszont
a CUBOT GT99 és a ONE között nincs ekkora max pár hónap különbség! Volt (van) szerencsém mind a kettőhöz az akkumulátoron mindegyiknél 2200mA 3,7V teljes töltéskor 4,2V! Viszont még véletlenül sem kompatibilis a két akkumulátor méretben! a GT99 akkumulátora 5mm-el rövidebb és 2mm-el keskenyebb
a vastagsága ~egyforma!
Kizártnak tartom azt, hogy különböző tartalommal (anyaggal) szerelik ezeket!
Inkább nekem erős a gyanúm hogy az egyre nagyobb "tepsi) telefonokban közelítenek a valóságos akkumulátor teljesítményekhez. Valahogyan én sehol nem látom a kínai telefonpiacon azt a akkumulátor "forradalmat" aminek jelentkezni kellene a teljesítmény növekedéssel.
Ha az itt jelenlevők belegondolnak abba a ténybe, hogy hány akkumulátor halt meg a telefon előtt, akkor tiszta lesz a kép. Minek erős akkumulátort csinálni és belerakni egy telefonba amikor a "gagyi" is kibírja a telefon életét, vagy már a fejlődés miatt úgy is cserére érett!
-
válasz
CoolBoy323 #58614 üzenetére
Pedig szerintem nem lehet rossz kis telefon ez Motorola G... Itt a topicban max. a singlesim miatt lehet gáz...
Nincs supportja? A második linken: A Motorola elsők között tette elérhetővé a 4.4.2-es frissítést... Aztán majd a munkás jóemberek tovább főzik. Chinaphone-oknál már a 4.3-as droid is "állom" kategória, illetve nem, de ahhoz venni kellene egy 8 magosat, miközben én személy szerint meg vagyok elégedve a "csak" 4 magos Amoi N828-mal... Csakhát ugye kifújtunk a 4.2.2-vel...
szerk: off-ba raktam.
-
válasz
CoolBoy323 #58624 üzenetére
Akkor még nem voltál itt a fórumon.
Még arra sem figyeltek oda, hogy legalább a ráírt Volt, Amper és mAh harmonizáljon egymással. Aztán kijavították. Ezt a hibát elkövették a G2s esetén is.
Valaki anno megvizsgálta alaposabban, olyan 2300-2400 körüli volt az akku. Az is bőven jó volt, főleg annak idején. De ez egy megszokott dolog, hogy többet "kell" ráírni.Amíg figyelgettem az akkukat, a Zopo volt az egyedüli a "kicsik" közül, aki nem trükközött. De már egy ideje nem hatnak meg a számadatok...
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323 #58628 üzenetére
Valószínű...
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323 #58626 üzenetére
-
KurtCobain
őstag
válasz
CoolBoy323 #58624 üzenetére
Többet is írtak rá.
Állítólag 1500-as van benne.
-
RVR400
veterán
válasz
CoolBoy323 #58612 üzenetére
Vazz, az egy időben félistenített W100 is 1800-as akksival van, meg a W200 is. Tudom, mindenki nyugodtabb lenne, ha ráhazudtak volna 2500-at.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #58612 üzenetére
Igen, Én is tudom,hogy szar az akksija.. De lesz hozzá még egy, és egy power bankot is tervezek. Tudom,hogy nem a legjobb vétel, de külsőre nagyon - nagyon tetszik. Nem látok jelenleg más alternatívát, ha meg húzom , akkor sosem fogok venni soha semmit sem.
Motorola G - nem bővíthető és nem is tetszik.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #58610 üzenetére
Jahh... most Kínából megrendelem a francba.
Nem tudok ellenállni ennek a V3-nak
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #58606 üzenetére
Akkor az eredeti terv,hogy hátha az USA-ba helyben lett volna, de hát nincs. Meg nem is nagyon találok normális telót USA-ban.
Egyébként EMS postásat vámolják nagy valószínűséggel? -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #58587 üzenetére
Eredeti terv az lett volna,hogy kínából DHL-el szupergyorsan elküldik amcsiba áfa és vámmentesen(közben mindennapi 2 órás ima és mekkafelé fordulva napi 3x allahhoz szóló fohászok), a delikvens pedig szépen a kézipoggyászába elhozza nekem. 31.én nekem odaad, és örülök, mint majom a farkamnak.
-
svgyula
addikt
válasz
CoolBoy323 #58593 üzenetére
Tisztelt Uarim!
Mielőtt eltévednénk a a találgatások mezején, két kép.
A fekete egy 4" android(kínai) akkumulátora normál üzemmel minimum 3napot bírt! (illetve most is csak parkoló pályán van)
Az ezüst a CUBOT ONE 4,7"-os aksija igaz, hogy ez biztosan csak két napot bír, mert még elég sokat kamerázok, játszok, netezek, stb. de érdemes megnézni a teljesítményt és a méreteket is....... -
Vvarpi
tag
válasz
CoolBoy323 #58589 üzenetére
Azt kell mondja, hogy az Iocean X7 sok esetben indokolatlanul le lett húzva.
Az alábbiakat saját tapasztalatból mondom.
A kijelzője gyönyörű, a hangja szebb mint a zopo c2-é vagy 980-é.
4 Zopo-ból 3-nál olyan volt a kijelző mint amikor erősebb nyomás hatására elszíneződik, ez csak bizonyos színű háttér esetén volt látható, de rendkívül zavaró tudott lenni (Jiayu G3T-n hasonló jelenség).
A gps sajnos tényleg eléggé átlagos és változó sebességgel talál először pozíciót, de ez szintén sok kínai készüléknél ilyen, pl. a Jiayu G2-G3.
Egy biztos, semmiképpen sem nevezném megbízhatatlannak.
Stabilan fagyások és újraindulások nélkül teszi a dolgát. -
Zeki
nagyúr
válasz
Ja, kéne már az akku téren is valami technológiai áttörés.
Valami nanografitos izéről olvastam régen, jó lenne már valami újítás, ami gyorsan el is terjed. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
A CES14-en bemutatott bika
-
vampire17
addikt
válasz
CoolBoy323 #58591 üzenetére
Ertem...
Akkor meg varok valami megbizhatobbra...
a THL T100S tetszene, de az a 2300mAh elegge elriaszt.... Igaz az a pletyka, h januarban lesz 2700mAh-s valtozat vagy ez csak ilyen "urban legend"?
Amugy mi ez, hogy az uj 8 magosok nagy resze 2000mAh-s???? 5"-osokba nem igaz, h nem ferne nagyobb.... Meg ha a vekonysagbol fel is kell aldozni valamennyit....
-
vampire17
addikt
válasz
CoolBoy323 #58589 üzenetére
Nem volt iOcean-om. Rosszak vele a tapasztalatok?
-
McReay
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #58509 üzenetére
Köszönöm szépen a "kielégítő" választ!
Az offért meg sorry!
-
válasz
CoolBoy323 #58464 üzenetére
Factory Resettel nem áll vissza a törölt alkalmazás. A ROM újratelepítésével igen.
-
andyTM
őstag
válasz
CoolBoy323 #58299 üzenetére
- feléledt már a gép?
-
válasz
CoolBoy323 #58282 üzenetére
Akkor a masik rombol csak a boot es system-et tedd fel.
-
válasz
CoolBoy323 #58271 üzenetére
Na szóval kezdem elveszteni a fonalat.
A fénykép az most az jelenti, hogy a telefon annak rendje és módja szerint üzemel, és csak recovery-ben vacakol?
Háttér:
boot.img - kernel+ramdisk - ebben vannak a működéshez szükséges modulok.
uboot : ebben van az lcd és kamera driver
recovery - kernel + recovery ramdiskA boot.img és a recovery.img épülhet azonos kernelre (lásd a jó kis recoveryfromboot.p peccset, ami a boot.img-ből generálja vissza a telefonra a gyári recovery-t
)
Ha a telefon normál módban (tehát simán elindítva) rendben működik, de recovery-be lépve szétesett a kép, akkor val'szeg ( p>0,5) a recovery-ben érdemes kicsrélni a kernelt a működő boot.img kernelére. -
andyTM
őstag
válasz
CoolBoy323 #58271 üzenetére
"Lehet valami új kernelem/romom van, és az kavar be?"
- a kernelben vannak integrálva a meghajtó driverek, hogy a rom tudja kezelni a hardvereket; ezért írták az lcd-t, hogy egy bizonyos típusszámúnál működik az a bizonyos rom; ha ezt vesszük alapul, akkor simán elképzelhető, hogy maga az lcd meghajtó rész rosszul/hibásan van megadva a telepítendő romban, de remélhetőleg cappa kijavít, ha valamit rosszul fogalmaztam.
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #58268 üzenetére
felraktam valami Sony-s romot, és a logo-t lecserélte, de a többi maradt (a piros vonalak
)
Szóval valami van, de mégsem az igazi
Ha FT-al rakom fel a romot, akkor az sem hiszem, h jó lesz... azok a romok miért lennének mások, mint a recoverysek
Lehet valami új kernelem/romom van, és az kavar be?@Cappa72: mit értesz normál mód alatt?
-
andyTM
őstag
válasz
CoolBoy323 #58268 üzenetére
- mégiscsak marad a flashtool; ezek szerint mégsem mindegy, hogy milyen az lcd...., vagy kernel hiba, vagy...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest