- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mateosz
aktív tag
válasz
petymeg #29358 üzenetére
Én a G2S-en azt vettem észre, hogy ha van wifin van, akkor max. 35 mp és fix a GPS. (utána tartja a jelet offline is, eddig egy 30 perces utazással teszteltem)
Ha már több órája nem volt wifin a telo és akkor indítom a gps-t, akkor elég lutri, hogy befogja-e a műholdakat. Általában eldobja a piros jeleket is... (YGPS).
Mobilnettel még nem próbáltam, ez lesz a következő teszt.
Amúgy itt egy táblázat a GPS chipekről (valamelyik fórumban olvastam korábban). A mi MTK 6577T-s SoC-unkban MT 6620-van, ami látszik, hogy nem ajánlott...
Valaki esetleg megnézhetné, hogy a 6589-esekben milyen gps chip van (bekapcsolt gps-szel, YGPS-ben a második fül, utolsó előtti sor). Az MTK-s honlapon nem nevezik nevén a chipet.
-
petymeg
addikt
Minden kínai telefonnak olyan szar a gps-e mint a g2s-nek, vagy ez csak a soc miatt van. Az újabb négymagosak jobb gps-sel vannakk szerelve?
Nem nagyon vágom a témát, de mintha azt olvastam volna hogy a g2s nem glonas (azt se t'om mi az) ezért nem pontos... -
-
Mateosz
aktív tag
válasz
instantwater #29246 üzenetére
Én most egy Jiayu G2S-t tesztelek 2 hete, szintén 1GB-tal, bőven elég nekem is
-
Mateosz
aktív tag
válasz
petymeg #29219 üzenetére
Az XDA-s G2S fórumon írta egy magyar srác, hogy megbarkácsolta a GPS-t (konkrétan szétszedte a telefont és javított az antennán), azóta sokkal jobb (persze a gari ilyenkor ugrik). És itt a hardveraprón is volt valaki, aki egy ilyen barkácsos G2S-t árult.
De nyilván csak végső esetben folyamodj ilyen drasztikus lépéshez. -
petymeg
addikt
Sziasztok!
A G2S GPS vevőjét lehet valahogy feljavítani? pl. valami külső GPS antennával? Mert maga a telefon egész jó viszont a GPS az elég rapszódikus... Erdélyből simán hazahozott, tegnap viszont BP-en meg után az M0 M3 pályákon is eltévedt.
-
fil
őstag
Jiayu G2S-en nálam a cwm recovery 6.0.1.5 verziója van. Ha a default dup formátumról átállítom a - nekem szimpatikusabb - tar-ra., a mentés lefut, de ...
Létrejön egyszer a xxx.tar kiterjesztésű fájl, de 0 hosszal, tehát üres. E mellet létrejön mindegyik mellé egy xxx.tar.a kiterjesztésű, ami viszont - ha átnevezem tar-ra - tartalmazza a "betarolt" file-okat. Ezt más tar-ba dolgozó programoknál, még soha nem tapasztaltam. Egyébként md5sum-ot is csinál mindegyikre. Ennek így kell lennie? Nekem olyan, mintha a "tar.a" file-ok, valami ideiglenes fileok lennének...
Kicsit félek így a restore-tól. -
Putya
csendes tag
Eheti Minideal kupon kódok:
Umi X2
1920x1080 5.0 inch Full HD 1G/16G 2G/32G Quad Core 1.5GHz Android 4.2 Dual Sim
our price is 245.85$(sg post)Amoi N828
MTK6589 Quad Core Android 4.2 1.2GHz Dual Sim 4.5 Inch IPS Screen Smart Phone
our price is 185$(sg post)UMI X1S
MTK6589 Quad Core 4.5" Retina Gorilla Glass Screen 1280*720 Android 4.1 8MP Camera GPS WIFI Smart phone-Black
our price is 187.99$(7$ discount is 43ABED)Iocean X7
5'' inch 1920*1080 FHD IPS screen MTK6589 Cortex-A7 Quad Core
our price is 205.99$(12$ discount is 40ABED)Lenovo a660
Russian Lenovo Lephone A660 MTK6577 dual SIM waterproof IP67 5MP GPS Smart Phone
our price is 107$(13$ discount is 27ABED)Lenovo a800
Lenovo Lephone A800 MTK6577 4.5 Inch IPS Screen Android 4.0 1.2GHz 3G Smart Phone
Our price is 115.85$(SG POST)ZTE V967S
MTK6589 Quad Core 1.2GHz Android 4.2 Dual Sim 5.0 Inch QHD Smart Phone
Our price is 175$(SG POST)Newman K1
MTK6589 Quad Core Smart Phone 5 Inch IPS Screen Android 4.2 Black
Our Price: $204.85(SG POST)Lenovo p770
Original Lenovo P770 Android4.1 MTK6577T 1.2G Dual-SIM WCDMA 4.5"QHD IPS 1G RAM 3500mAH Battery
Our Price: $204.99(10$ Discount code 23ABED)Lenovo A820 MTK6589 (mulit-language)
Russian Lenovo A820 Smart Phone Quad Core MTK6589 Android 4.1 With 4.5 Inch IPS Screen
Our Price: $159.99(5$ discount code 3abed)JIAYU G2 Black 512M/4GB
Our Price: $109.99(5$ discount 13abed)JIAYU G2S Black
MTK6577T Dual Core 1.2Ghz 1GB RAM
Our Price: $156(SG POST)JIAYU G2S White
MTK6577T Dual Core 1.2Ghz 1GB RAM White
Our Price: $159.99(7$ discount code is 122abed) -
Vjankovics82
senior tag
válasz
CoolBoy323 #28650 üzenetére
Szerinted jó választás lenne a lenovo a660? a jiayu g2s az gorilla glass?
-
fPApi
őstag
válasz
sasa311 #28649 üzenetére
Érdekes: kijelentetted a G2S-re, hogy "gyakorlatilag akkora, mint egy 4,5 colos telefon". Miután felhívtam a figyelmet, hogy ez messze nincs így, elkezdesz teljesen másról írni, mint Bodóné, és még sértegetsz is. Végül is mindegy, aki végigkövette ezt a kis közjátékot, annak egyértelmű, hogy kinek mi baja van, Te meg örülj annak, amit gondolsz.
-
fPApi
őstag
válasz
sasa311 #28550 üzenetére
"Nem kell G2, leírtam, hogy miért nem. Nem 'csak' azért, mert nagyobb, mint ami nekem kézre illik. Megtalálod, hogy milyen egyéb problémáim voltak vele kapcsolatban kb. 30 hsz-el ezelőtt."
Már bocs', de én nem azt mondtam, hogy vedd meg, csak egy méretbeli pontatlanságra hívtam fel a figyelmet. De ha a többi problémád is olyan, mint az "akkora, mint egy 4,5 colos telefon" ...
És nem G2, hanem G2s, elég jelentős a különbség, nem csak egy 's' betű! -
fPApi
őstag
válasz
sasa311 #28511 üzenetére
Már megint ezek a kijelentések! Nem a kijelző méretéről volt szó, hanem azt írtad, hogy a G2s "gyakorlatilag akkora, mint egy 4,5 colos telefon", ami nálad úgy látszik a G3-at jelenti. Mivel a G3 1 cm-el hosszabb és 4 mm-el szélesebb, ezért nehezen mondható, hogy G2s "gyakorlatilag akkora".
-
petymeg
addikt
Üdv.
A G2S nagyon sok energiát fogyaszt, ha be van kapcsolva a wifi. 12 ora alatt 80%-ot. Ez szerintem nem normális, egyik korábbi telefonom se fogyasztott ennyit. Lehet ezt valahogy csökkenteni? -
Putya
csendes tag
Minideal friss kupon kódok
THL W100 MTK6589
Best THL W100 Android4.2 Quad Core Unlocked 3G smartphone 4.5" QHD screen GPS 4G
Our price is 155$(14.99$ discount code 44ABED)Newman K1 MTK6589
Newman K1 MTK6589 Quad Core Smart Phone 5 Inch IPS Screen Android 4.2 Black
Our Price: $204.85(SG POST)ZOPO C2 MTK6589 in stocks now
New Quad Core Android WCDMA 3G MTK6589 1.2GHz WIFI GPS AGPS Phone ZOPO C2 13.0MP
Our Price: $254.99(SG POST)UMI X1S MTK6589
Quad Core 4.5" Retina Gorilla Glass Screen 1280*720 Android 4.1 8MP Camera Smart phone
Our Price: $189.99(30$ Discount code 43ABED)ZTE V987 MTK6589
MT6589 Quad Core Android 4.1 1.2GHz Dual Sim 5.0 inch HD 1G RAM 8.0M Smart Phone
Our Price: $275(SG Post)Lenovo A820 MTK6589 (mulit-language)
Russian Lenovo A820 Smart Phone Quad Core MTK6589 Android 4.1 With 4.5 Inch IPS Screen
Our Price: $169.99(SG POST)JIAYU G2 512M
Dual Core Popular Version JIAYU G2 MTK6577 512MB RAM 4GB ROM 4 Inch IPS Screen Andriod 4.0 Smart Phone
Our Price: $114.99(SG POST)JIAYU G2 1GB
Dual Core Popular Version JIAYU G2 MTK6577 1GB RAM 4GB ROM 4 Inch IPS Screen Andriod 4.0 Smart Phone
Our Price: $134.99(SG POST)JIAYU G2S Black
Jiayu G2S Smart Phone MTK6577T Dual Core 1.2Ghz 1GB RAM
Our Price: $156(SG POST) -
Atomcsirke
aktív tag
Hmmm... 4"-os JiaYu G2S van itt valakinek? Paraméterek szimpatikusak, Gorilla(-szerű) Glass, qHD, 2200-as akksi, kamera mellett LED-es villanó. THL W2+ is van még néhol, kicsit nagyobb kijelzővel, 3000-es akksival. Bár, mondjuk ha kapásból kettőt adnak belőle, az rögtön gyanús....
-
petymeg
addikt
Hogy zuhannak ezek a telefonárak! G2S 156 dodó, én még 190-ért vettem egy hónapja.
-
válasz
petymeg #27698 üzenetére
De ugye te magad sem hitted el, hogy valóban 2200mAh-s akku van a készülékben...
Sajnos olyan rosszul hazudnak a cégnél, hogy még a saját ostobaságaikra sem figyelnek oda.
Ha felmész a jiayu webshopjához és megnézd a G2S leírását, akkor ott a felső sorban a színes képeknél azt írják, hogy 2050mAh, a leírásban 2200mAh látható.
A boltban mindkettő akkut megtalálod, ha meg akarod később venni.Az akku fizikai mérete körülbelül akkora, mint a Zopo ZP100-as akksija. Ezt azért írom, mert ők nem próbálnak trükközni a feltüntetett számadatokkal. A Zopo akksi 1650mAh, szóval e környékén van a G2s akksija is. Így számolj vele, ne a 2200-zal, akkor nem kell rosszul érezned magad az akkuidő miatt.
Egyébként egy nagyon jó készüléked lett, szerintem az egyik legjobb ebben a méretkategóriában.
-
petymeg
addikt
G2S tulajok,
mennyire vagytok elégedettek az akkuidővel. Én többre számítottam egy 2200 mAh-s akksitól.
A legnagyobb fogyasztást a Cell standby és a Phone idle pontok adják, ezeket lehet valahogy csökkenteni? -
Mateosz
aktív tag
válasz
petymeg #27571 üzenetére
Nekem kedden érkezett meg a G2S, de a beadandók mellett nem sok időm volt rá, ezért nem írtam még róla.
De nekem is kínai 500mA-s töltő van hozzá EU-s átalakítóval, és persze nagyon lassan tölt Először azt hittem, hogy csak az első 1-2 töltés ilyen... Lemértem: 1 óra alatt kb. 15%-ot tölt.
Ma délután feltettem a Motorola Defy+ töltőjével (tehát a fejet és a kábelt is lecseréltem). Érdekes módon óránként 30%-ot tölt!Természetesen megnéztem mit írtak Moto töltőre: 850mA.
Szerintem a kínai kicsit kevesebbet tud a névlegesnél, és minden bizonnyal kevés is a telohoz... -
petymeg
addikt
Sziasztok!
A Jiayu G2S-hez kapott 500 mA-s töltő nagyon lassan tölt, meg van egy BT füleshez kapott 550 mA-s, az se sokkal gyorsabb. Ha rákötném a tablet 1500 mA-s töltőjét az ártana az akksinak, vagy a telefonnak?
-
fPApi
őstag
Akinek hiányzik a notification led az próbálja ki a ButtonLED-et. Kipróbáltam jiayu g2s-en, 4.1.2-vel és rendesen működik, villogtatja a hw gombokat (persze tudom, hogy ezen van led, csak próbaképp, hogy működik-e, ha olyat vennék, ahol nincs)!
-
dhgm
tag
válasz
sasa311 #27358 üzenetére
Nem tudni, de, hogy valamilyen üveg az biztos. Mikor az enyén betört és törötten használtam össze-vissza kaszabolta az újjam.
Egyébként a két telót ne hasonlítsd g2s un. ogs kijelzős (touch screen és az lcd egybeépített csak egyben cserélhető. G2H és L tuoch screen külön cserélhető, lcd külön cserélhető. Ki tudja az ogs technológia engedi-e az üveg használatát.
-
petymeg
addikt
Sziasztok! A G2S karcálló kijelzője nem annyira karcálló. 2 hete használom, vigyázok rá mégis összejött egy kis karcolás...
-
dhgm
tag
válasz
ZeUS2140 #26912 üzenetére
Naszóval Jiayu g2. . Első verzió mtk6575 proci 1 gh 1 mag 512 ill. 1 g ram.
Ezután jöttek ugye a kétmagos procik, ez volt kb tavaly nyáron. Ugyanezekkel a rom méretekkel, de a g2l (512) 5m pix kamerával g2h 1 g ram 8 mpix kamera. Egyszerű csak oda kell figyelni a Jiayu dolgaira így nem lehet becsapódni. Természetesen az 512 M ram verzió vagy 30 dodóval olcsóbb. Egyébként jól választottál (hazabeszélek nekem is g2h van). Az akku a nagyoknál sem tud egy másfél napnál többet. Meg lehet próbálni a g2s akkuját ugyanaz a méret ugyanaz a csatlakozás kapacitás 2050 helyett 2200 mah. Nekem nem szokatlan a napi töltén a régi samu telóm is megkövetelte.ROM: hát én a needromon nem igazán találtam megfelelőt most laslie ( magyar) romja is fenn van ott. Nekem nem jött be. Sokakkal ellentétben lewát használok tökéletes sokoldalú igen összetett. Minden péteken 16.00 után adja ki a frissítéseket, mondjuk nem mindegyik általa támogatott telóre. Nekem 2013.0403-i rom van rajta. ez is elég friss. Videó háttérkép is berakható
csak egy példa.
-
Mateosz
aktív tag
Ha megjönnek a szakik, akkor egyúttal engem is megerősíthetnek, hogy ugyanígy kell-e flashelnem.
Röviden: Jiayu G2S djuice reload net SIM kártya behelyezése óta "process com.android.phone has stopped", és folyamatosan ez ugrik fel, hiába okézom. Amúgy a háttérben gond nélkül megy a teló.
Imeiket ellenőriztem, természetesen "invalid" mindkettő. Próbáltam mérnök módban helyre állítani, de nem engedi beírni sem, kidob az előző menübe.
Így arra jutottam Echoo segítségével, hogy kicseréltetem a sim kártyát, és újraflashelem a telót.
Megtaláltam a gyári romot itt (20130306-143807 volt rajta, ezt is meg tudtam most nézni)
Ezt a leírást követném, annyival eltérve, hogy a preloader elől kiveszem a pipát.Jó infókat szedtem össze? Jól látom a helyzetet? Délután nekiállnék..
Még annyit, hogy utána hogy távolítsam el a china softokat?
Köszi!
-
petymeg
addikt
Üdv, sokan panaszkodnak, hogy nem hallanak rendesen mióta a g2s-t használok. Lehet vhogy javítani a mikrofon hangerejét?
-
Mateosz
aktív tag
Sziasztok!
Ma hoztam el a postáról a Jiayu G2S-t!
Feltettem töltőre, kb. 50%-ot írt ki - ez volt fél 12-kor.
Fél órája 94-en volt, most 95-ön van. Ez ilyen lassan tölt? Vagy csak az első alkalommal?
Nem EU-s a töltő, de mellékeltek EU-s átalakítót, ez miatt lehet?(Már tegnap kihozta a telót a postás, de öcsém azt mondta neki, h nem vagyok itthon, és nem vette át!
)
-
petymeg
addikt
Jiayu G2S-re lesz 4.2 vagy el kell felejteni?
-
petymeg
addikt
Kedves G2S tulajok, nektek nem panaszkodnak a beszélgetőpartnerek, hogy halkan hallanak? Nekem igen.
Valamint melyik Callar ID appot érdemes felrakni, amelyik rendesen működik? Próbáltam vagy ötöt, de mindnek volt valami defektje, talán a BIG lenne a legjobb, de fizetős, a trial meg valamiért nem működik. (még mindig az a kínom, hogy az alap droid apró betűvel-számmal írja ki a hívó fél adatait...)paolinho
"de a Primo-nak nincs hangja"
Igen ez nálam is probléma, remélem tud rá vki megoldást!
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
A bejovo hivasoknal iszonyat pici a hivo neve es szama. Ezt hol lehetne megvaltoztatni, vagy milyen app van erre?
Tovabba ezen a telefonon (g2s) mar jelly bean van es szerintem ezert nem beszel az igo. Erre megoldas? -
petymeg
addikt
G2S tulajok,
kinek hogy bírja az akksi? Enyém botrányosan gyorsan merül. 2 óra alatt 15 %-ot, ebben 4 perc dumálás meg 20 perc kijelzőhasználat van. A cellakészenlét fogyasztja a legtöbbet. -
petymeg
addikt
Az miért van, hogy az időjárásos óra widgetek -pl. transparent widget clock- nem frissítik csak késve az időt meg az akku töltöttség szintjét?
Az Xperia mindig azonnal frissíti a G2S meg van hogy lemarad negyed órát is akkuban 10 %-t. -
petymeg
addikt
Üdv!
Jiayu G2S nem akarja szinkronizálni a kontaktokat a facebook-kal. Erre mi a megoldás?
Vlamint magyarítás is érdekelne erre a telefonra. -
dhgm
tag
válasz
Siffredi #15273 üzenetére
Engem sem zavarnak a fizikai gombok, csak jobban tetszik a telefon nélkülük. És konkrétan a telefon alján-közepén lévő gombra gondoltam, nekem nem jön be ez a "samsung design".
Ismétlem, nem a méret zavaró számomra, hanem hogy a "keret" hatalmas a kijelző körül. A lenti részt még elfogadnám a "gombok" miatt, de a felső rész indokolatlanul nagy, hiszen csak a hangszóró, és a led(ek) található(ak) ott...
Egyébként itt egy kép a "sima" és a G2S verzióról: kép Nekem jobban tetszik a gomb nélküli verzió, bár a króm kerethez nem ragaszkodnék...
Tévedés!!! A telepfon hardvere található felül erre kell a hely ! Középen az akku csücsül ugyebár. Hol lenne maga a telefon 1.5 mm-re nehéz volna nyák lapot és összetevőket összehozni, ez Kínában sem megy.
-
fPApi
őstag
Csak a dual core, dual simre, 4"-ra koncentrálva pl: Star H3000+, Star 5I, Iocean X3, Samsung Galaxy Trend Duos II, Hyundai H15, ZTE V889F, Koobee A690, ZTE V889S, Huawei U8833, Huawei Ascend G350, Bifer shine, Philips W6350, Philips W536, Philips w736, jiayu G2+, jiayu G2S, ésatöbbi, ésatöbbi, ....
-
PeMi#13
csendes tag
Ez egy érdekes gép lesz:
http://mobilarena.hu/hir/liquid_e2_negy_mag_ket_sim.htmlén (majdnem) ennyiért vettem a jiayu G2S-t...
-
fil
őstag
válasz
laslie92 #24795 üzenetére
Mi az alapja? ICS, JB 4.1 vagy 4.2 vagy MIUI stb.
Ahhoz képest mik a lényeges változtatások? Az oldaladon sem találtam választ ezekre.
G2S-re is jó vagy csak a G2-re? (Nem tudom ugyan ,hogy van a frekin kívül van-e különbség az MT6577 és az MT 6577T proci között, illetve a hw más részeiben. -
fil
őstag
válasz
sasa311 #24810 üzenetére
Nem írta, hogy ez egy tudományos alaposságú vizsgálat. Egy egyszerű amatőr összehasonlítás néhány készülék között. Deklaráltak kizárólag egyetlen szempontra szorítkozva. Nem értem miért kell ezen ennyit rágódni. Szerintem csak köszönet illeti azért, hogy vette a fáradtságot és elvégezte ezt az összehasonlítást, valamint, hogy még közzé is tette. Nem mindegyikünknek van lehetősége több készüléket egyidejűleg ,közel azonos feltételek mellet összevetni.
Egyébként meg nekem G2S-em van és soha semmi problémám a térerővel (GSM, 2G, 3G) nem volt a Voda hálózatán. -
Mateosz
aktív tag
Eszembe jutott még pár kérdés a bevásárlás előtt:
(még mindig Jiayu G2S)
- fóliát, tokot használtok? webshoposat?
- milyen micro sd-t szeret a telefon? Samsung 16Gb cl10?
- milyen fülessel érdemes használni? (nem szánok rá vagyonokat, szerencsére nem vagyok audiophil. Nekem a Defy+hoz elég volt a gyári is.. persze nem volt összehasonlítási alapom, de nem volt zavaró)Köszi!
-
bigrock
addikt
Help!
Csináltam egy factory reset-et a Jiayu G2S-en, de azóta újraindítás után csak a JIAYU felirat látható, és nem bootol be. Akksi ki/be, újraindítás megtörtént. Semmi változás. Valami ötlet valakinek?
Köszi -
bprubin
tag
Kipróbáltam a Jiayu G2,G2S,G3,G3N Lenovo A789,A820 Zte V970 telefonokon a 3G képesség össze hasonlítását mind a három mobilszolgáltató internetével.
Ahol lakom a vodafone mobilnete az usb modemmel a lakásnak csak az egyik pontján képes a 3G-re.A Lenovo és a Zte telefonokban a lakáson belül szinte mindenhol van 3G,a Jiayu készülékeknél össze vissza ugrál 2G és 3G között és megszakítja nagyon sokszor a mobilkapcsolatot.
Telenor esetén ugyan ez a jelenség.
T-mobil esetén nem ugrál annyira a Jiayu-k térereje...
Ismét bebizonyosodott,hogy sokkal gyengébb a Jiayu a többi két készülékgyártónál.
Eddig azt gondoltam hogy valami zavarja a jelerősséget,de kiderült a készülékek a gyengék. -
Mateosz
aktív tag
válasz
Mateosz #24735 üzenetére
Sziasztok!
Először is köszönöm a válaszokat! Dicséretet érdemel az aktivitás mellett a stílusotok is! Nagyon korrekt
(összehasonlításképp a "milyen okostelefont vegyek?" topicban reggel 10 óta nem jött reakció a kérdésemre - biztos látták, hogy már megelőztétek őket
Egyébként tényleg jó érzés megtapasztalni, hogy milyen jó fej itt a társaság. (beigazolódott, amit leszűrtem, miközben bő 5 órán át böngésztem végig a topicot)
Köszönöm a megerősítést a G2S kapcsán, és az ajánlásokat is a nagyobb G3-ra, négymagos Lenovora!
Én kitartok a Jiayu mellett, mert az átlagnál kisebb tenyerem van, nagyobb üzemidőt sejtet (legalábbis potenciálisan), van ledje zseblámpának, és persze olcsóbb is. Bízom benne, hogy a 2 mag a jövőbeni programjaimnak is elég lesz.
És akkor ebből tervezek kettőt venni, egyet a Kedvesemnek diplomaajándék gyanánt.
Persze valószínűleg elég volna neki a G2 1gigával, mondjuk fehérben, de akkor már megtisztelem annyival, hogy ő is G2S-at kap. Illetve: szeretem őt annyira, mint magamat (vö. http://szentiras.hu/Ef5,28). -
Mateosz
aktív tag
Sziasztok!
Mit gondolt a Jiayu G2S-ről?
(átböngésztem a fórumot, azok írjanak tapasztalatot, akik már 3 hónapja használják, köszi)Most 155-170 dodóért lehet kapni szilikon tokkal és fóliával. (talán készletsöprés van a G4 érkezése előtt?)
Egy Motorola Defy+t cserélnék le 1 év után. Igazából csak a lassúsága zavar (néha fürge, de általában inkább én várok rá, mint ő rám...). Gondoltam majd egy következő Moto fogja váltani (idén érkeznek újak, amik majd lenyomják az előzőek árait), de a J G2S ajánlata nagyon csábítóan hangzik. (és nem hiszem, hogy a közeljövőben bármi is megközelítené. Vagy tévedésben vagyok?)
Mit gondoltok, lány kezébe is való egy ilyen teló? A kedvesem telefonja is csereérett (egy régi Nokia, már alig halljuk egymást néha), és max. ennyit szánnék ajándékul egy új mobilra. Ár/értékben nem igen találok ehhez hasonlót mostanában.A 2 SIM foglalatot valószínűleg nem fogjuk kihasználni, a GPS-ről olvastam, hogy egyeseknél gyengélkedik. Ebben az árban (160$) és méretben (4"-4,3") nem láttam tudásban (közel) azonos mobilt.
Ti mit ajánlotok?
(És szerintetek meddig lehet még kapni jó áron? [ha a forint nem szól közbe])
Köszi a válaszokat előre is!
-
janakbacsi
őstag
válasz
#40993792 #24355 üzenetére
megint kezdődik az egész hercehurca mint amit a g3-al végigcsináltam. nem tudok drivert feltenni a pc-re, így nem tudom flash tool-al életre kelteni a g2s-t. elkélne egy kis segítség. köszi. a g3-nál már annyi mindent próbáltem, hogy nem emlékszem arra, hogy vágül is hogyan tudtam a pc-re varázsolni a szükséges drivert. ha rádugom, akkor először azt mondja hogy az eszköz csatlakoztatva, utána meg azt, hogy az eszköz eltávolítva.
-
janakbacsi
őstag
jiayu g2s-en nem tudom visszaállítani a mentést cwm-ből. azt írja ki hogy error while restoring /system! most mit tegyek?
-
janakbacsi
őstag
reggel ha bekapcsolom a telefont és hív valaki, de nem veszem fel nem tudom visszanézni a call log-ot, mert csak az előző napi hívások vannak benne. hiába kapcsolom ki-be, csak akkor mutatja az aktuális call log-ot, ha kiveszem az akksit és visszateszem. jiayu g2s. ez orvosolható? nagyon idegesítő.
-
SzaChe
tag
Sziasztok,
Két kérdésem volna.
Az első, tudtok e valami véleményt mondani a jiayu G3S ről, milyen hibái lehetnek ami miatt még nem érdemes megvenni, illetve hogy a G2S nek árához viszonyítva van e valami nagy betegsége.
A másik kérdésem, hogy ha a G2S ill G3S nagyon ellenjavalt lenne, tudtok e ajánlani valami pofás árban idevaló telót?Köszi S.
-
PeMi#13
csendes tag
Keresgetek már egy ideje, de egyelőre nem találtam jó megoldást. Tudtok javasolni olyan appot, ami automatikusan tudja az egyik SIM-et ki/be kapcsolni (céges számomon nem szeretem ha munkaidőn nagyon kívül zavarnak)?
Ugyanitt érdekelne, hogy exchange sync-et lehet-e valamivel időzíteni (samsung gio-n gyéri ROM-ban és CM-ban is volt opció, hogy csak bizonyos napokon, bizonyos időszakban szinkronizálja a leveleket, a G2S-ben viszont ilyen nincs)? -
smkb
őstag
Sziasztok,
Két kérdésem van.
1. Hogy lehet gyorsan, könnyen gtalkot vrázsolni a Jiayu G2S-re, mert más Google cucc van gyárilag, de ez nincs.
2. IMO-t próbáltam használni Gtalk helyett, de az meg nem csípi valószínűleg ezt 2 simes megoldást. a 2G simemen le van tiltva az adatforgalom, az csak a 3G-s megy. IMO elindul, de ha taskot váltok, vagy csak zár a képernyő, utána IMO-ra visszaváltva azt mondja, hogy nem talál működő hálózatot, és nem is küldi el az üzeneteket, csak a sending felirat olvasható, valamint nem is kapok. Olyan mintha a nyomorultja, nem a 3G-s simen keresztül akarna kommunikálni. Más alkalmzásoknál nem futottam ilyen problémába. (Természetesen bekapcsolt 3G mellett, wifi nélküli szituáció)Valaki esetleg találkozott már ilyennel?
-
PeMi#13
csendes tag
A G2S GPS probléma megkerülésére én végül vateráztam egy bluetooth-os GPS vevőt, letöltöttem a "Bluetooth GPS" nevű appot, és most külső GPS-szel használom a telefont. Stabilan működik, bár kicsit kevésbé kényelmes, mint a belső GPS vevőt használni.
-
hungobungo
senior tag
A fórumtársak közül többen is most sikerrel magyarították a Jiayu G2, G2S romokat, elkérheted tőlük a romot, csak ezért nem kell a Lenovo-nál maradj.
A 4"-nál nagyon nem látszik a 800x480 vs. 960x540pixel különbség, ezért írtam, hogy a fehér, 1 GB rammal szerelt G2 olcsóbb mint a G2S.
-
[w]
őstag
sziasztok!
feleségemnek vennék egy egyszerű, de megbízható kétkártyás telefont, egyelőre EZT (JIAYU G2S) néztem ki.
érdekelne a véleményetek a készülékről, egyáltalán a bolt mennyire megbízható stb.
előre is köszönöm!
-
dhgm
tag
Ehhez az ajánlathoz mit szóltok?
Phone Model
Jiayu G2SNetwork Band
2G: GSM 850/900/1800/1900MHz3G: WCDMA 2100MHz
OS
Android 4.1CPU
MTK6577T Dual Core 1.2GHzROM&RAM
4GB ROM + 1GB RAMSim Card
Dual Sim Card Dual StandbyScreen
4.0 Inch IPS Capacitive Touch ScreenResolution
960x540 Pixels (PPI 275)Camera
Front camera 2.0MPBack camera 8.0MP
FM
SupportWiFi
IEEE 802.11 n/b/gGPS
Build-inBluetooth
Bluetooth 2.0Sensors
Gravity Sensor, Proximity Sensor, Light Sensor, Magnetic sensorPlay Store
Build-inLanguages
MultiLingual SupportNote : Please specify your language preference, otherwise English version will be sent out.
General Features:
Size
125 × 61 × 9.9mmColor
BlackNet Weight
145gAccessories
2x 2200mAh Battery1 x USB Cable
1 xusb Charger
1x free plastic case
1Xdesk charger
1xfree screen protectorMore Views
Prices: $53.50/1PCS $50.70/10PCS $47.50/50PCS
*MOQ: 1pcs
*FOB port: Hongkong
*Lead time: 1-2 days
*Shipment: HKPost,EMS,DHL/UPS/FedEx
*Payment: T/T and Western Union, HSBC
I would be gald to receive any comments from you. Hence, if you have any questons or requests, pls don't hesitate to contact me. We know that to establish long-term business takes time and trust. Thus, we will do our best to solve any of your problem.
Look forward to your reply soon.
According to your mail,here i would like recommend our hot selling model to you,if it is not your expecting,pls let me know.Az ár annyira kevés, hogy lehet megkockáztatom.
)))))
-
janakbacsi
őstag
jiayu g2s-hez csinált már valaki magyar nyelvű romot?
-
GIJoe
addikt
válasz
jano2101 #23543 üzenetére
írni kell az oldalon a supportnak kész, én is ezt csináltam javították is a kollégám G2sét röpke 7-8 hét alatt... (gyárba küldik vissza...
)
bár még a vissza csomagban lehet papucs is, a kód alapján holnap lesz itt...
először is oda kellett volna írni, nem harmadjára önállótlankodni....
de le is van írva egyébként mit hogy > itt -
hevizms
addikt
Sziasztok.
Jiaxu G2S-re egy jól működő JB-t tudtok ajánlani, -
fil
őstag
Mikor egy tel. számot hozzárendelek a másodlagos sim kártyához, akkor - tárcsázáskor - nem automatikusan hívja azon, hanem csak javasoltnak jelöli. Ha az elsődlegeshez van társítva, akkor rögtön tárcsázza azon. Ez igazából akkor okoz gondot, mikor pl. taskerből kell(ene) tárcsázni valamit.
Ennek így kell lennie? Vagy van rá valami megoldás? (Jiayu G2S - gyári rom) -
válasz
Gwent1 #23177 üzenetére
Jiayu G2S TWPR recovery qHD felbontással, majd kérnék visszajelzést.
-
gr8tjoey
aktív tag
válasz
Peaceliker #23200 üzenetére
Sziasztok,
Új vagyok itt, de örülök, hogy van egy ilyen fórum.
Ez a GPS dolog nekem is beakadt. Vettem egy HDC Galaxy S3 EX telót még jan. elején.
Sajnos a GPS nem volt jó rajta (gyárilag fos az antenna).
Itt (http://forum.frandroid.com/topic/131508-fix-antenne-gps-b92m-modifications-physique-de-lantenne/) kiokosodtam mit kell vele csinálni. Alkottam rá vagy 40 féle antennát, de csak nyílt terepen ment 15 méteres pontosságig, városban vacak maradt, sokat keresgélt, hogy hol vagyok. Maga a telefon piszok jó volt, de emiatt nem tudtam megszeretni, eladtam. http://www.youtube.com/watch?v=0zWoevgJRp8Vettem helyette egy kifejezetten GPS hibás JIAYU G2S-t, amit viszont sikeresen javítottam. Az elmúlt hónapokban pár órám ráment az antenna gyártásra (teljesen empirikus úton csak kísérletezgetéssel), ha valakinek ilyen terve van, akkor keressen nyugodtan.
A legtöbb esetben az antenna fólia és az alaplap közti kontakt okozza a jel gyengeségét, amiből nem tud a telefon pontos helyet meghatározni. Persze nagyobb antennákkal is lehet jelet erősíteni.
http://www.youtube.com/watch?v=3GSeVk4y_kM&NR=1&feature=endscreenA JIAYU-ban most az alaplapra van forrasztva egy drót, ami rá van forrasztva az eredeti helyre vágott antennára, ami érintkezik egy a hátlap belsejébe beragasztott nagy antennával. Krampácsisten dörzsöli a tenyerét ha csak rágondol. Viszont prímán működik.
-
jiayuh2
csendes tag
Hogy tudom rootolni a G2S telefont?
Semmi használható leírást nem találtam.Működő gapps csomagja can valakinek 4.1.2 re mert ami az xda-n van valamiért a google hibával mindig leáll.
-
válasz
jiayuh2 #23120 üzenetére
Már megin nem... hócipőm tele van néha, na akku újra: Jiayu G2S TWPR recovery
-
válasz
cappa72 #23115 üzenetére
Megoldottam másképp, szóval Jiayu G2S TWPR recovery
(egy G2S cmw-ből került átalakításra)
-
jiayuh2
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy G2S készüléket, ma érkezett meg.
Egy nagy bajom van vele, hogy bekapcsolás után folyamatosan leáll .com.android.phone hibára hivatkozva és
sehogy sem tudom beírni a kártyák pin kódját.
Gondoltam sebaj, majd felteszek rá egy másik romot...
Ekkor szembesültem azzal a ténnyel hogy nincsen flash-tols-szal telepíthető recovery a készülékhez, csak egy .img file, amit a mobiluncle progival kéne feltennem, amit nem tudok mert folyamatosan le áll a fent említett hibákkal...
Van valakinek valami ötlete, hogy mit csináljak? -
bprubin
tag
Ha valakinek kell twrp recovery G2S-re (kínai)
-
bprubin
tag
Jiayu G2S-re tud valaki recoveryből telepíthető custom rom-ot?
-
fil
őstag
A problémám a következő: Be van állítva a sim1 defaultnak. Vannak számok, amelyiknél a címjegyzékben viszont a sim2-van beállítva. Amennyiben olyan számot hívok, amelyiknél nem a default sim van beállítva, akkor minden esetben felajánlja a választást, ahelyett, hogy azonnal tárcsázná a megjelölt sim-ről. Hogyan lehetne elérni azt, hogy ne érdeklődjön, csak csinálja a beállítások szerint. Ha a default sim-ről kell tárcsázni, akkor ilyen nincs, rendben teszi a dolgát. (G2S JB gyári)
-
petymeg
addikt
Üdv!
Vissza kellett küldenem egy G2S-t a tmallboxhoz. 23-án feladtam, a nyomkövető azt írja, hogy 29-én célországba ért.
Múlt hét második felében folyamatosan kerestem Justint, a kontaktszemélyt az új skype cimen, elérhetetlen volt, így nem to'm megérkezett e.
A paypal-os 45 nap csak 19-én jár le, ha addig nem reagálnak, akkor szerintetek érdemes felfüggeszteni az utalást? Vagy megbízható cég ez? A telefon csere/szerviz mennyi idő? -
fil
őstag
Juayu G2S-re van CWM Touch vagy TWRP recovery?
-
fil
őstag
GPS problémákkal küzdőknek. itt
Most próbáltam és működött (G2S), de ,hogy mennyire lesz tartós, stabil, az majd kiderül. Most csak egy pár perces teszt volt. -
PeMi#13
csendes tag
Ebben igazad van, de mindenkinek máshol tud lenni a kompromisszum. Engem nem érdekel a fényképező/vaku minősége/megléte pl. Egy Gio-m volt előtte, feleannyiért vettem mint a G2S-t. Ebben a relációban elvártam volna azt, hogy legalább a Gio szinjtét hozza mindenben, tudva azt, hogy az adott technológiák egyre olcsóbbak lesznek (az eltelt két év alatt a G2S ram/rom/cpu-ja árban, teljesítmény kategóriában kb. a Gio két évvel ezelőtti teljesítménye - mondjuk kicsit fölötte).
-
LámaZ
addikt
válasz
PeMi#13 #22415 üzenetére
„Egyszerűen elegem lett a G2S GPS-éből.”
Én amikor elkezdtem boncolgatni ezt a témát, le lettem hurrogva, hogy a GPS kínai okostelóban csak egy plusz, egy luxus, nem is fontos, hogy jól működjön. A kamera sem annyira jó... stb. Akkor mi marad?
Az emberfia épp azért vesz ilyen minden-egyben kütyüket, hogy ne kelljen sok más egyebet hurcolnia magával.Én első körben azt javasolom mindenkinek, aki működő GPS-sel felszerelt okostelót keres, hogy kukkantson bele a táblázatomba. Második körben érdeklődje meg, hogy a telójában milyen GPS-csip van. Megsúgom: az a jó, amelyiknek az érzékenysége legalább -160dBm, minimum 30 műholdat tud fogni, és a pontossága kevesebb, mint 10 m.
Az MStar és a SiRF csipek (IV és V, VI) nagyon jók, de a csájnaiak a legritkábban szerelnek ilyeneket az okostelóikba, mert drágábbak, mint a MediaTek MTxxxx csipjei. Ez utóbbiakból - mint írtam - a legújabbak, az MT3332 és MT3333 modellek nagyon jók, de még nem nagyon szerelik őket a piacon forgalmazott tucatkütyükbe.
Gondolom most még csak az autós navigátorokba mennek.Apropó, berigazek linkelte be korábban a Mobistel Cynus T2 (Android Phone - GSM / UMTS - 3G - 4 GB - 5" - IPS) telót, direkt hangsúlyozva, hogy nagyon jó a GPS-e, maximum fél perc alatt mindig fog madarat.
-
Gwent1
tag
Szép Estét! Tud valaki magyarított romot jiayu g2s-re ami rendesen működik? Amit eddíg találtam azok részben mentek csak pl. nem ment a wifi és/vagy a bt. Köszönöm
-
PeMi#13
csendes tag
Sziasztok!
Egyszerűen elegem lett a G2S GPS-éből. Nem túl sűrűn használnám, jobban szeretek fejből/emlékekből tájékozódni, de épp ezért amikor kellene, akkor nagyon.
Nézegettem másik hasonló telefont, de nem nagyon van.
Nincs valami jó tippetek erre a paraméter halmazra:
4,0-4,3" kijelző méret, qHD felbontás
1GB RAM
dual core CPU
Dualsim...
működő GPS... -
hunaqua
addikt
válasz
apeelme #22376 üzenetére
Biztosan buta vagyok de......,most abbahagyták január végén a G3 gyártását,hogy kezdik a G4-et. Ez így teljesen OK,de kamera meg nincs! Akkor hónapokig áll a sor,mert szerintem nem kell több G2S mint a normál kapacitás.Ez szerintem teljesen átgondolatlan üzleti stratégia.
gF
Akkor ez a válasz a kérdésemre,most jön a "tűzoltás".
-
fil
őstag
A Jiayu G2S gorilla glass-os? Az egyik site-on azt írják, hogy az, a másikon meg meg sem említik. Akinek van árulja már el, hogy mi az igazság. Vagy több verzió lenne?
-
gabor#
tag
Nagyon rendben van a G2S, nagyon hasonlít a G4 külsejére. Pár nap után kiderült, hogy számomra kicsi a kijelző, miközben ideális méret zsebben is tökéletesen elfér. Ha hétvégéig nem adom el akkor tesztelem a 3G - 900Mhz dolgot. Valahogy lehet a használt hálózatot monitorozni?
-
fil
őstag
válasz
Saccco #22340 üzenetére
Kár, hogy ezek mind ilyen nagyméretűek. Én max 4"-t szeretnék. Abban meg ami tetszik az a G2s. Lehet, hogy mégis az lesz a 900 MHz hiánya ellenére.
(Ami még tetszik az a Lenovo A660, bár az egy kicsit más műfaj, jobb lenne az 1GB RAM, még ha nem is strapa telefon, a GG viszont jó lenne, megszoktam, hogy nem karcolódik) -
gabor#
tag
Megválnék pár napos Jiayu G2S telefonomtól beszerzési áron, szerintetek hol érdemes hirdetni? Vaterán piszok drágán hirdetik, itt is általában azt látom többnyire keresni szeretne mindenki az eladásokon, miközben azt hallom másik eladótól, hogy szemtelenül alá igérnek a kinai alap árnak... hol az igazság?
-
janakbacsi
őstag
jiayu g2s készülékem a mai naptól nem jelzi a hívási előzményeket, magyarul a call log teljesen üres. mi a teendő?
-
Gwent1
tag
válasz
Peaceliker #22300 üzenetére
Peaceliker Szép Napot működik, mert win7 64bit alatt most húztam vissza egy g2s-t flashtoollal
ha gondolod átküldöm mailban a drivert és a flash progit amivel nekem sikerült -
bigrock
addikt
válasz
Peaceliker #22269 üzenetére
Én hosszas tájékozódás után a MobileUncleTools-szal tettem fel. Simán felment, öröm, bódottsá. (Jiayu G2S)
-
Gwent1
tag
válasz
#40993792 #22196 üzenetére
Zsolt_72 igen rendben felment akksi nélkül is elindul a flash csak a piros csíkig az x18i telót simán kezeli honnan szedted le a flashtoolt? romot már vadásztam vagy 10-15 darabot mind g2s-hez és persze mind más azt írja frimware upgrade a megoldás csak nem megy végig
-
Gwent1
tag
Szép estét
Lehet sikerült téglázni az új g2s telefont? A cwm simán felment utána magyarított romot akartam kártyáról telepíteni és belehalt próbáltam a needromról letöltött gyári romot flashtoollal feltenni, de ott csak egy piros csík fut végig és utána nem tesz semmit. Kérem akinek van ötlete írja meg, mert nekem már nincs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Gaming notebook topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- EAFC 25
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest