Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mateosz
aktív tag
Ha megjönnek a szakik, akkor egyúttal engem is megerősíthetnek, hogy ugyanígy kell-e flashelnem.
Röviden: Jiayu G2S djuice reload net SIM kártya behelyezése óta "process com.android.phone has stopped", és folyamatosan ez ugrik fel, hiába okézom. Amúgy a háttérben gond nélkül megy a teló.
Imeiket ellenőriztem, természetesen "invalid" mindkettő. Próbáltam mérnök módban helyre állítani, de nem engedi beírni sem, kidob az előző menübe.
Így arra jutottam Echoo segítségével, hogy kicseréltetem a sim kártyát, és újraflashelem a telót.
Megtaláltam a gyári romot itt (20130306-143807 volt rajta, ezt is meg tudtam most nézni)
Ezt a leírást követném, annyival eltérve, hogy a preloader elől kiveszem a pipát.Jó infókat szedtem össze? Jól látom a helyzetet? Délután nekiállnék..
Még annyit, hogy utána hogy távolítsam el a china softokat?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14 G4 - Ryzen 7 5825U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest