- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
trebrona #95121 üzenetére
Ez a masik ami ertelmetlen dolog, minek akkor bele annyi memoria? Ures = pazarlás.... és igen ,most lehet jonni azzal hogyhádehainditaszalkalmazast gyorsabban indul. Nem érdekel. Ha előtöltve figyelne felfüggesztve a memoriaban akkor gyorsabban indulna, memhiany eseten meg adott sorrendbe ugy is kilövődnek...
-
RVR400
veterán
válasz
trebrona #91517 üzenetére
Ezt most lájkolnám.
Mondjuk az lenne szép, ha mindenki ugyanúgy "gondolkozna", akkor egyetlen telefontípus elég is lenne az egész világon, mert az a legjobb. Esetleg lenne belőle 16féle szín, aztán annyi...
De ilyen hülyeség miatt megpróbálni leoltani a másikat... Nem mellékesen vegyük figyelembe árképző tényezőként, hogy a Note-on egy deka LED nincs a gomboknál, míg a TE-n van, ami típusazonosság esetén is elvinne még egy 20-ast. -
válasz
trebrona #90425 üzenetére
Edgital levelezés:
Üdvözlöm.
Meglehet, hogy most előbb rendeltem, csak utána kérdezek, de szeretném megtudni ,hogy a megrendelt Lumia 530 Dual SIM készülék Független, mindkettő foglalat Telekom függő, vagy egyik fele zárolt, a másik szabadon használható.
Válasz:
Függetlenek a készülék sim foglalatai.
Biztosat akkor mondok, ha megjött. Október végén rendeltem, akkor úgy volt, hogy nov. 7-én hozzák ki. Aztán jelezték, hogy csak 10-én tudják hozni, de én jövő héten nem vagyok itthon, így csak utána héten tudom megnézni.
-
-
duronx
senior tag
-
zzzzorgi
csendes tag
válasz
trebrona #82688 üzenetére
Dual sim-es samsung itt jóval több van mint otthon, mert itt konkrétan majdnem minden tipusnak van dual verziója. Már az s5-nek is. És általában mindent eredeti telefont jóval olcsóbban meg lehet venni...nem eredeti Kínai fake-el már elárasztottam a fél baráti körömet, nyilván egy fake s5 50-60 eur a jó minőségű fake sem drágább mint 70 eur, de azért ajánlatos 2-3-at ajándékba adni, hogy egy jó legyen benne. A kínai-kínai meg mégis csak kínai...
Jó párszor voltam itt, velük dolgozok és ismerem milyen minőségre törekednek...úgyhogy kínai cuccot biztos nem veszek. Azért köszi a segítséget...
-
tibuszh
tag
válasz
trebrona #72245 üzenetére
Remek locker, de a hangerő gombot nem lehet beállítani h arra felkeljen a képernyő!!
Nekem nem kell semmi csilli villi prog, kijelzés.. ha megnyomok egy fizikai gombot minden épredjen fel.(jan)
Nem igazán értettem.. ahogy nézem ez valami CWM-be égetett valami?
Az is jó lenne ha Mobiluncle nél be lehetne ezt állítani h kelljen fel....Nem is tudom mit csinálok ha bekrepál ez a gomb.
Egy hónapos a teló..k* jó .. iOcean X7S !
Működik most is, de nincs nyomáspontja már.. mint ha valami rugó v valami ... félek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Konteó topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- Steam Deck
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xbox Series X|S
- Formula-1
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest