- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- SONY LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- BIOS frissítés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
YouTube app kb a Google szégyene, képernyőt lezárod leáll, elforgatod újra bufferel... Itt is sokan szidják: [link]
Zseblámpához keress másik appot, legtöbb nálam folyamatosan világított ha háttérbe is raktam. Ez pl widget, de kb 5-féle LED mód közül lehet választani, valamelyik csak jó.
Browser: [link] ez engedi a User Agentet változtatni.
Ezekhez egyikhez se kell root.- Van mód kiterjesztett belső memória használatára? Pl. SD kari egy fenntartott része...vagy nincs ilyen lehetőség és ha túlcsordul le fog fagyni a telefon?
Ahogy desktop linuxon itt is lehet swap partíciót csinálni. Viszont a kernelnek támogatnia kell (kétlem h ezek a kínai telók tudják alapból) meg az SD-kártyát megeszi elég hamar.
BTW lefagyni nem szokott lefagyni, ha kevés a ram a háttérben lévő nem használt appokat zárogatja be a rendszer. -
Jazz
veterán
Olyan mintha lelenne gyalulva a telefon, alig van rajta pár háttérkép meg ilyenek (ami jó). Lehet az oroszok keze van a dologban?
Mondok pár adatot, hátha ez valakinek mond valamit:Storage:
Belső memória: 807Mb-ból 43.78MB Apps foglalt.
Telefon memória: 1.98Gb-ból 444Kb foglalt.About Phone:
Android: 4.0.4
Kernel: 3.0.13 test virtual machine #1 -
chinaminman
tag
-Lehet egyszerre több appot futtatni, ha a home gombot nyomod meg az kb. olyan, mint ha windows-on letennéd az asztalra. Nekem még 2.3 van, ICS-ben nem vagyok annyira otthon, majd a többiek leírják, hogy lehet a programok között váltani,
-Az, hogy youtube-on leáll a lejátszás az az app hibája, régebbi verziónál még ment a háttérben lejátszás.
Lehet más alkalmazásokkal is youtube videót nézni és ott nincsennek letiltva.
-Én a dolphin böngészőt használom, ez jött be a legjobban. A honlapokon lehet váltani teljes verzióra, ha először a mobil jön be.
-Zenelejátszásra Mixzinget használok, ingyenes, van benne EQ, stb.Egy rootolás azért nem árt!
-
MotorBoy79
tag
Én személy szerint nagyon várom a tesztedet, mert már kb egy hónapja rendszeresen olvasom ezt a fórumot és én is a v12-t néztem ki és ha a v12-ben 1G RAM lenne, szerintem már rég megrendeltem volna.
Nekem fontos lenne a 2 magos proci, az 1G RAM és a HDMI kimenet is és ennek sajnos szinte ez az egyetlen készülék, ami elérhető áron megfelel.Kérlek (ha van rá lehetőséged) teszteld le a HDMI kimenetet is alaposan, mert ezen a fórumon (ahol van rootolási, meg play store telepítési segédlet is) azt írják, hogy szívnak vele, mert csak állított módban jelenik meg a kép a TV-n és hiába fekteti el a telefont, a telefon átvált landscape módba, de a HDMI kimenetre dugott TV-n akkor sem lesz fullscreen a telefon lejátszott videó.
-
hungobungo
senior tag
Akkor ezt Svédországban adták fel???
In the case of international items the tracking services is only provided if the registration number on the item complies with the stipulations of the UPU (Universal Postal Union) S10 standard. The structure of the standard international identifier:
· 2-letter service identifier, which may start with E, C, R, V or L
· 9 numerical digits
· 2-character ISO code of sending country -
Rick4
félisten
Megnéztem két tévén, az 1920X1080-as video állat, szerintem kiteszi rendes fullHD-ra, az egyiken totál a széléig húzta, a másiknál maradt kb 6-7mm fekete széle ahol nem volt semmi a menü alatt sem. De pont úgy, ahogy a nagyok mondják, egy 107 centis tévénél már 1.5 méterről nem tudsz különbséget tenni egy 720p vagy 1080p anyag között, szerintem nekem ez se megy. a lejátszóprogi kiírja az 1920X1080-at, de a franc se tudja, szépnek szép.
-
MotorBoy79
tag
Kapaszkodj meg te is: Egy mai többmagos SOC sokmindenben gyorsabb, mint egy régi P4!
Sokkal fejlettebb hardveres dekódoló áramkörök kerültek bele és bizonyos feladatokra bőven elég egy mai többmagos ARM proci is!Én speciel azt várom, hogy lecserélhessem az otthoni NAS-ként és letöltő gépként használt kis szerver PC-met egy többmagos ARM procis készülékre, amire több SATA winchestert is rá lehet dugni és passzív hűtéssel is elkerreg tök csendben kis fogyasztással.
Hogy miért? Mert egy ilyen géppel a fogyasztás lemenne a vinyók fogyasztása + pár wattra (tehát 15w környékére) a jelenlegi 40-80W-os fogyasztásról.Most kezdenek amúgy szállingózni az ilyen tenyérnyi méretű alaplapok, meg mini ARM-os komplett gépek, és ha utánanézel, már elérhető áron vannak!
A nagy sebességű hálózati kommunikációhoz egyáltalán nem kell gyors CPU. A hardveres dekódoló nélküli videolejátszáshoz, na ahhoz bizony kell!
(Pl. P4-en megfelelő videokártya nélkül a FullHD video lejátszása)Egy mai ARM proci bőven jó fullHD videók lejátszására, hardveresen gyorsított netezésre, sőt irodai munkára is!
(Nem hiába kezdenek a szerverek világában is terjedni az ARM procik.)
-
Siendor
csendes tag
Hát pedig de.
Az Allwinner A10 proci (ami egymagos 1GHz) elvileg (bemutató videón láttam csak) a 2160p filmet is lejátssza (az 1080p-t meg tapasztalatból mondva: igen) rezzenésmentesen. (Hyundai A7HD, Ainol Novo 7 Aurora, stb.)
Igaz, az tablet proci.
Bár különben azt nem értem miért nem lehet azonos procit rakni tabletbe/telefonba... -
osztraksajt
őstag
Kapaszkodj, már évekkel ezelőtt is amiben hardveres h264 dekódoló egység van simán viszi.
Nekem a Popcorn Hour A110-ben Sigma 300Mhz-es proci volt és a legdurvább 1080P anyagokat is játszotta fullhd-ben már sok évvel ezelőtt.
Egy 32 gigás SD kártya sok mindenre elég.
Nekem a tablet (MyAudio 808dcc) amiben Amlogic AML8726-MX van simán játssza a fullhd anyagokat HDMI-n keresztül.
-
devast
addikt
A hardveres dekódolást nem a proci végzi, köze nincs hozzá. Mindegy, hogy egy vagy 8 magos. Az, hogy az adott soc hardveres dekóderének milyen limitjei vannak már más kérdés. Tablet soc-ok egy ideje már majdnem minden 1080p-t simán visznek. mt6577 nem tudom, utánna kell nézni.
-
Rick4
félisten
valami gebasz lesz, a képernyőforgatást bekapcsoltam (eddig ki volt kapcsolva) és ahogy a HDMI-t bedugom a TV-be, azonnal elforgatja a menüt, a böngészőt, a youtube lejátszót, akárhogy tekerem, keresztbe van fektetve a tévén is, a kijelzőn is. Ha viszont rendesen állítva nézem, és kihúzom a kábelt, rögtön visszaállítja rendesen a kijelző képét. Úgyhogy ez úgy néz ki, nem szimpla androidos beállítás probléma lesz.
-
MotorBoy79
tag
A kérdésem arra vonatkozott, hogy az Android rendszer alapból tudja ezt a külső kijelző kezelését más felbontással, vagy ehhez majd külön vadászni kell mondjuk olyan videolejátszó progit, ami képes ezt kezelni?
(Kicsit tartok tőle, nehogy valami noname gyártó termékével megszívjam és mondjuk a v12 csak a telefon kijelzőjének felbontását legyen képes kiküldeni a HDMI-re és ezzel feleslegessé téve a fullHD tv felbontást.)
-
Stanley-B.
őstag
Én abból a szempontból megértem őket, hogy van mondjuk a webshopjukban 900 termék, ezt lehetetlen naprakészen tartani, arról nem is beszélve, hogy nem is érdekük levenni, több ok miatt sem:
1. a fenthagyott termék látogatókat hoz, mert a keresőben megtalálható, kulcsszóra kidobja a google.
2. ha már van látogató, lesz vásárló is.
3. kiderül, hogy nincs készleten, a vásárlók nagy része tud választani másik modellt. Ha nem, akkor refund, mert ezzel sem vesztettek semmit.Tehát összességében csakis nyerhetnek azzal, ha nem veszik le azonnal a nem rendelhető termékeket.
Az már más kérdés, hogy nyilván ez nem vezet magas fokú vásárlói elégedettségre, de a kínaiak egyébként sem arról híresek, hogy pályáznának a visszatérő vásárlókra.
-
Stanley-B.
őstag
nyilván nekik a pénz, ami áll náluk iszonyatosan sokat jelent, sok ezer dollár (vagy tízezrek) van függőben egyfolytában, amit lehet költeni ezerrel marketingre és a későbbi refundot fedezik az új bevételek. Így működik ez, Kínában bevett szokás.
Pandawill méreteit jól mutatja pl, hogy egyik este vettem 2db készüléket tőlük, rögtön egymás után 4 perc eltéréssel. Ezalatt a rendelési szám 6-ot ugrott! Korábban már kitapasztaltam, hogy egyesével növekszik. Tehát ez azt jelenti, hogy azalatt a 4 perc alatt még kaptam 6 rendelést, ami persze nem feltétlen mind telefon, na de érted azért micsoda mennyiségű rendelés megy be, felfoghatatlan.Alibabát fel sem hozom, akiknek a nyereségük jó része a náluk álló pénz befeketéséből van.
(#4408) Jazz: igen, ennyi, annyit kapsz vissza amennyit fizettél, ideális esetben hajlandóak lesznek refundolni.
-
Stanley-B.
őstag
A válasz egy része egyel feletted.
A többi része: 100%-ban visszakapod a pénzt.Erre még ők sem tudnak válaszolni, nyilván megpróbálták beszerezni, de nem sikerült. Vagy tényleg feladták, csak nem írták meg végül a trackinget. Ezért írtam, hogy kérd tőlük először a refundot, 3 napot várj, ha nem jön, akkor amit linkeltél, aszerint mehet a payPal.
Próbáld meg a pandawillt, nekem csak jó tapasztalataim vannak. Való igaz, ott is van ilyen, hogy 10 napig mondjuk áll a rendelésed, mert nincs belőle nekik, de egyrészt szó nélkül refundolják első szóra, másrészt még ők maguk is felkeresnek, hogy nincs, esetleg válassz mást, vagy refund.
Nincs garancia arra, hogy nekik lesz (sőt, nagyobb az esély, hogy nem lesz, mert ha egyvalakinek nincs, majdnem biztos, hogy másnak sincs, ugyanonnan veszik sokszor, de azért van esély rá), de ha ezt a telefont szeretnéd, akkor rendeld meg tőlük és eldől.Ja még annyi, hogy pandawillnél chaten tudják mondani sok esetben, hogy van e vagy nincs, tehát kérdezd meg.
szerk: bakker, szörnyen fogalmazok, de remélem érthető azért -
Stanley-B.
őstag
Tehát ahogy megjósoltam, készlethiány van belőle. Ilyenkor azért nem iparkodnak válaszolni, mert hátha érkezik és akkor nem esnek el egy megrendeléstől.
Szerintem reális ideig várakoztál, 10 nap korrekt, tehát kérheted a refundot.
Működik a live chat,de ha nincs online operátor, felajánlja, hogy mailt küldj.Vedd fel velük a kapcsolatot, kérj refundot. Várj 3 napot a refundra, ha nem jön, PayPal indulhat.
Igazából az ilyen oldalak nagyon kártékonyak, mert pl. te is, mint Kínából elsőnek rendelő személy, ilyen benyomásokat szerzel, és ezután elmegy az embernek a vásárlástól a kedve, de adott esetben tovább is adja az infót az ismerősi körökben. A negatív tapasztalatok meg köztudottan gyorsabban terjednek a pozitívnál, aminek nem adnak hangot rengetegen, mert minden ok.Szóval ez ne vegye el a kedved!
-
devast
addikt
Nincs probléma.
Tanács: A 45 napos paypal-t nagyon ne felejsd el. Mindegy mikor adják fel, ha a 44-edik napon sincs a kezedben mindenképp indíts dispute-ot szerintem (hogy a cucc nem jött meg).
Ha van tracking, és látod, hogy jön, akkor se zárd le , ha megkérnek rá akkor se. Csak akkor ha a kezedben van a telefon. -
robit1973
aktív tag
1000 mA-es elég neki, kisebbet ne vegyél. Én az ebay-en vettem valamikor, ha jól emlékszem 2$ volt az ára.
Engineer módban lehet tesztelni különböző összetevőket, kalibrálni szenzorokat, olyan beállításokat végezni, amiket máshol nem. Igazából nem a felhasználóknak készült, sok telefonon nincs is. Semmi köze a rootoláshoz.
-
Stanley-B.
őstag
Singapore (singapure nem létezik).
Ott is lehet(ne) elvileg, csak sokkal kevésbé nézik. Rengeteg csomag jön és úgy vannak vele, hogy ami értékesebb az nem iylen kis airmaillel jön általában (meg eleve 2kg fölött nem lehet ezzel a szállítási móddal feladni).És djnice nagyon jól mondja.
"Azért így már nagyon nem mindegy hogy ttmalls-nál 156$ össz-vissz, pandawill-nél meg vámmal DHL-el mindennel lenne kb. 270$"
Nem jó az összehasonlítás, pandawillnél is válaszd a Singapore postot és akkor 185 lesz.
-
Rick4
félisten
Ahogy megérkezik a reptérre, ott bemegy a vámra, vám nem tudom mennyi, autóalkatrészre 3.5%, és a postát is beleszámolják, majd erre az egészre jön 27% áfa. Kiviszi a posta, és a postásnak fizetsz, mostanában minden csomagot kibontanak, bár nem tudom, erre mennyire harapnak..
-
Stanley-B.
őstag
Vételár + postaköltség kb 30%-a (tehát vám és áfa), ha a valódi összeg van feltüntetve, ha nem annyi, hanem pl. kevesebb, mert megkéred őket, akkor elképzelhető, hogy vámolják azzal a kevesebbel, vagy szépen beütik a teló nevét a google-ba és megnézik az első találatot hogy mennyi és azután fizetsz. De az is lehetséges, hogy kérnek tőled átutalásról bizonylatot.
Igen, az az amokbuy , csak gányolt mint a szar, a neve nem az ami a domain, paypalért utólag kell sírni stb
16k
-
Stanley-B.
őstag
Már hogy lenne benne? Nincs benne, ezt nem tudják hozzáadni, mert minden országban más és más a tétel, ráadásul nem is ők vetik ki, hanem a célország.
DHL-nél majdnem biztosan vámolni fogják, EMS-nél kevesebb az esély.aaduo01: számolhatsz nyugodtan 400 dollárral, biztos nem 314 lesz és nem is kevesebb.
-
Stanley-B.
őstag
Akkor úgy mondom, hogy nincs olyan, hogy legbiztosabb.
Gyártótól közvetlenül az esetek 95%-ában nem tudsz rendelni. Ha alibabán megkeres valaki egy eladót, aki a gyártótól veszi, az már rögtön nem közvetlenül a gyártó, ráadásul ott a PayPal is kevésbé elterjedt.pandawill, amokbuy, ezeket nézd meg ha nem adják fel.
Várj még ttmallsnál a válaszukra három munkanapot, tehát csütörtökig.
DHL és EMS ne legyen, Singapore postot válaszd, ha biztosan nem akarsz vámot fizetni. -
fi:zi'k
nagyúr
Ice Cream Sandwich, avagy a 4.0 android verzió
rootolt = rendszergazdai jogok megszerzése -
-
Stanley-B.
őstag
1.5 hónapot nem szabad várni, mert PayPal-en 45 napig van lehetőséged visszakérni a pénzt.
Rajtad áll, hogy mennyit vagy hajlandó várni.Nincs aggodalomra ok, mert nem történt semmi. Nekem a legtöbb rendelésem eleve nem került feladásra csak 3-4 nap után. Szóval nincs gond. Majd rájuk kérdezhetsz 10 nap után, hogy hogyan áll a feladás.
-
berigazek
őstag
Volt úgy és más kolléga is megerősítheti,hogy 6 hét után is jött meg csomag!
Igaz nekem Tracking-el és sima Postával,nem különleges Futárokkal is jött meg 3 hét alatt...pedig időben elküldték...én ezt LÁTTAM is a Magyar Posta /Nyomonkövetésnél is....hogy nálad mi történhetett nem tudhatom :-( -
Stanley-B.
őstag
A regisztrált küldemény azt jelenti, hogy van nyoma a rendszerben, ami a küldeményazonosítóban (tracking number) nyilvánul meg.
Nem regisztrált küldemény esetében nincs ilyen azonosító, tehát a feladása nem bizonyítható, mert sehol sem ellenőrizhető. Az oldalaknak érdekük, hogy bizonyítani tudják a feladás tényét, ezért nagyon kevesen vannak, akik regisztrálatlanul postáznak.
-
Stanley-B.
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Linux kezdőknek
- BestBuy ruhás topik
- Formula-1
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Fotók, videók mobillal
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest