Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Plazma TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robit1973
aktív tag
-
Jazz
veterán
válasz
#01993216 #5464 üzenetére
Konkértumot én se tudok, fórum címeim vannak ahol lehet tájékozódni. Többen is hackelgették itt....gondolom létezik valahol.
Annyira azért nem szeretném buherálni. Én lesajnálom hogy angol a nyelve vagy nem, tökéletesen jó lesz az angol is, sőt...lásd pc: defrag -> lemeztöredezettségmentesítő
Az se érdekel ha ilyen apróbb hibák lesznek, töltöttség jelző nem pontos....kit érdekel. Googel play....nem kell, megoldom máshogy. Csak lehessen vele telefonálni, meg menjen rajta az iGO....remélem ahhoz nem kell root-olni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest