Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Androidos tablet topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- SSD kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Canon MILC: EOS R és M topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Az ok, de mire értetted, ha mire kérnek meg (hogy ne követeljem vissza a pénzem) akkor se zárjam le. Mit ne zárjak le? Mit értesz lezárás alatt? A szállítási folyamatot? Akkor inkább nem azt akartad volna írni, hogy akkor is zárd le?
A dispute, mint tárgyalás, a paypal-al kell kezdeményezni, vagy az adott oldallal?
(#4403) Stanley-B.: Szerinted meddig várjak még? Tegnap chat-en azt mondták nagy meghajlások közepette, hogy holnap feladják, és még ajándék 2Gb-os SD karit is küldnek (mondtam nekik ne azt küldjék, hanem a csomagot), és még e-mail-t is fog írni a csóka holnap (azaz ma) a tracking szám-ról, és egyebekről. Egyéb dolgok is lelettek beszélve.
Ehhez képest nem működik a live chat (csak send msg lehetőség van. Nálatok is? [link]) és e-mail sem jött. Én meg messze nem érek rá hónapokat várni, de igazából még napokat sem. És most elvesztegettem 10 napot a semmire.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Wise (ex-TransferWise)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Synology NAS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Androidos tablet topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Update 11.06. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő