- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi99
csendes tag
Tegnap megrendeltem a Haipai i9220-t.
Ahogy láttam, az orosz fórumon, és az xda-developers.com -on is van már fórumtéma.
A kijelzője is nagyobb, 5.2 (5.3-nak árulják). A másik, amit linkeltél a Star A9220 talán kevésbé ismert, kisebb a kijelzője is (5", 5.1"?). És talán van még egy variációja, a Star N8000, amelyiket úgyszintén nem tudom hova tegyek. Az orosz fórumon is talán jobban szerették a Haipai-t...
Azt, amit az akkura írnak kínában, azt nem kell elhinni. Viszont a Haipai-ra, ha jól emlékszem, független tesztelő videójában volt utalás, hogy 1,5-2 napot bírja... És talán huzamos használattal is kb. 1 napot. A kamera pedig talán, mint a ZOPO-nál, 5MPix, felskálázva 8-ra. A fenti link-en találsz egy tesztképet...
Az 512MB ram az nekem is kicsit kevésnek tűnik.Mondjuk kipróbáltam már a CM9 betát az LG Optimus 2x-emen (úgyszintén 512MB ram) és repült, sokkal jobb volt mint a hivatalos Gingerbread. Mondjuk azért tértem végül vissza, mert nem volt a Tegra2-nek hw gyorsítása az Optimus 2x-re, így sem a kamera nem ment 8mpix-en (csak 5-ön), videót se lehetett felvenni vele, és a videó lejátszás is akadozott, még kisebb felbontáson is... De már megbántam, hogy visszatértem a GB-re...
(Amúgy meg ne vegyetek felső kategóriás LG-t mert hiába jó a HW, ha nem jön idejében az update) -
-
fi:zi'k
nagyúr
Ez azért messze van a konkréttól.
Random én is tudok választani.#1166
Azt csak a példa kedvéért linkeltem.
Viszont nekem konkrét ajánlat kellene, mert szerintem nem lövök nagyon mellé azzal, ha azt mondom, hogy hatalmas szórás van a kínai telefonok minőségében.
Ezért kellene olyan amiről legalább tapasztalat van vhol. Sajnos hiába látom, hogy mit írtak egy táblázatba specifikációként, nem sokra megyek vele. -
nagyúr
Sajnos a 4" sok. Gondolhatod, hogy egy 160 cm magas nőnek mekkora keze van.
Egyébként van bőven $200 alatt is 4"-os, pl a Lenovo A750. -
nagyúr
Úgy gondoltam, hogy nem lehet többértelmű a kérdés.
Természetesen szeretnék minél naprakészebb hardvert, legalább 2.3-as rendszert és visszafogott dizájnt. Durván a $250 a teteje.
A kijelző méretet már említettem.
Ha MTK SoC, akkor jó lenne a 6575. Bár gondolom a 320x480-as felbontáshoz elegendő a 6573 is.
A felhasználás nem hinném, hogy különösebben befolyásolja.
Amiket eddig néztem:
-Philips W626
-Lenovo A500, P70, A65 -
Rick4
félisten
Az amit én vettem egy valóban új, és valóban magyar garis készülék, a gyári gari annyit jelent, hogy a hivatalos márkaszervizben szervizelhető, csak új lakatrészekkel javított, a gyártó által képzett szakemberek által javítható készülék, ez meg valószínű egy valahonnan szürkén behozott, a bolt által vállalt garancia, ahol mindenféle bontott készülékből szerelnek ki alkatrészt, és ha esetleg nem hajtanak el a hibával, akkor még szerencséd is van? Nincsen ezekről jó véleményem, van akinek valami arab készülék jutott, amire marketet se lehetett tenni.... Köszi, ebből nem kérek, igazából a kétkártyás teló se lett volna rossz, de a kínai weboldalas adatokkal való kamuzás, a garis ügyintézés problémája mind annyira messze van attól ami nekem megfelelő, hogy inkább ezt választottam.
Offba tettem annak ellenére, hogy ez szerintem így szervesen kapcsolódik a topic témájához.
-
Rick4
félisten
-
Kincső03
csendes tag
A négy kis keresztből háromra tudunk csak kattintani. A reset-részt hol találjuk? Nem szeretnénk nagyobb kárt tenni benne. Ha megnyomjuk azt a gombot, hogy a gyári beállítások visszaállítása akkor azzal helyre áll? A magyar menü eltűnik a telóról? Köszönöm a korábbi gyors válaszát!
-
indigo
aktív tag
Az általad belinkelt e-bay oldal nálam angol fontban méri az árát, nem dollárban. Ezért tartottam soknak az árát.
A MT6573 tudtommal 'csak' a FWVGA felbontást támogatja, ami max. 854x480 lehet szemben az MT6575 540x960-asával. Nem tud 720p-ben felvenni videót, csak max. 480p-ben. A kamera kezelésben is szerintem van különbség, mert a 8MP az nem 'natív' az MT6573 esetében, hanem 3 vagy 5MP van felzoomolva - de ebben nem vagyok biztos. -
indigo
aktív tag
Én egy ehhez nagyon hasonló típust vettem (s820). Annyi a különbség, hogy az enyémben sgx531-es grafikus chip van. Nem tudom, hogy gyakorlatban mi a különbség a két GPU között, papíron az sgx531-nek 1db Texture Mapping Unit-ja van és 128bites adatbusza, az sgx535-nek meg 2db TMU-ja és 64bites adatbusza van.
A tapasztalatom a készülékemmel kapcsolatban, hogy a 2.3.4-es android nagyon jól illeszkedik a hardverre. Programok megnyitása és bezárása gyors, tehát nem kell várnom, hogy pl. kilépjek valamiből, stb. Nem vagyok egy gémer, így a játékokat nem teszteltem le. Eddig egy SE X8-at használtam gyári 2.1-gyel, majd nemrég tettem fel 2.3.7-et rá, de nem nyújtott akadásmentes felhasználást. Antutu Benchmark-kal lemérve mindkettőt közel azonos pontokat kaptam, mégis az új telefonom sokkal gördülékenyebb.
Visszatérve a telefonodra, szerintem jó választás, csak az ára kicsit magas. Főleg, hogy hónap végére/következő hónap elejére már itt lesznek az újabb maggal (MT6575) szerelt telefonok ugyanennyiért. Lehet várnod kellene kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest