-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nanuka
csendes tag
Leszedtem a progit, brutál jóóóóó, ahogy lejött megnyitottam és már ott is volt minden képem a memókariról is, és lásss csodát lapozom ezerrel. Nagyon kösziiii!!!!
Telóval kapcsolatban: vidéken vagyok ahol eléggé ingadozó a trémobil hálózata, ezt a telóm úgy oldja meg hogy az egyikre azt jelzi h. nincs térerő a másikon viszont van hogy fullon van. Persze nagy szerencsémre mindig azt kapcsolja le amit sűrűbben használokTapasztaltam hogy ha letöltök a marketről akkor közben nem vagyok a másik kártyán elérhető. De még ezt is megbocsájtom neki, mert még mindig nagyon szeretem a telefonomat.
Ezt a zenelejátszós dolgot még próbálgatom, lehet vmi jó zenelejátszó progi megoldaná ezt a problémám is de ha nem akkor valószínű igaz lesz h. memkari probléma van. Ha vki tud segíteni zenelejátszó progiban akkor köszönném. Üdv. mindenkinek. -
Nanuka
csendes tag
Sziasztok,
én is leírom véleményem a Dual Sim S820 android (W830) telómról, hátha valaki más is gondolkozik egy ilyen megvételén
Nagyon szeretem, már az első találkozásnál kellemesen csalódtam benne. Nagyon szép külső, nagy kijelző, igényes összeszerelés, nem nyekereg és nyöszörög. Két simet kezeli egy időben. A 3g megy rajta, de mint a sim kártya foglalaton is jelölve van a 3g csak az 1-es simnél van. Nekem ez nem probléma, abba tettem a netes kártyámKét t-mobilos kártyával használom de próbáltam már t-mobil-vodafon-nal is. Hívásnál sms-nél rákérdez miről menjen, és amikor fogadok hívást akkor is jelzi melyikre fut be a hívás. 2.3.5-ös android van rajta, magyarítva, érdekelne hogy rootolni vagy szoftvert frissíteni lehet-e, ezt esetleg itt valaki meg tudja mondani?
Valamint bár minden szuper a telón de azért mégiscsak van valami amire még nem jöttem rá hogy műkszik....ez pedig a zenelejátszó. Ha valaki tud akkor segítsen már nekem. A gond: nem tudom átmásolni a zenéket a zenelejátszóba csak memókártyán egyesével tudom megnyitni, valami progi kell hozzá? Ha igen akkor mi? Na még egy gond azért csak eszembe jut, nem tudom a memókártyán lévő képeket ujjal lapozni csak amit a telóval készítek, az megy jó gyorsan. Ez is vmi beállítás kérdés? Vagy javíthatatlan. Ha javíthatatlan sem veszi el a kedvem a telótól
Köszi ha valaki tud segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Windows 11
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest