- Új 2 és 4 nm-es node-ot fejleszt a Samsung
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Megérkezett a Phanteks új mikrotornya, akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- RAM topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexw801
senior tag
válasz
cappa72 #43535 üzenetére
Nagyon érdekes és szép felhasználási példák!
Én most készülök megismerkedni a Locus Map Pro alkalmazással, amit engedményes áron éppen megvettem, V987-re és Nexus 7-re próbálgatom.
Más: A V987-et frissítettem, Recovery-t, partícionálást, ROM-ot és Gravity box-ot. Hát - "volt öröm, aludni sem tudnak az éjjel, kínálják erősen káposzta levéllel" (Arany János. Családi kör). -
Tristis
őstag
válasz
cappa72 #43516 üzenetére
Szoftververziók mennyire frissíthetőek (nem vagyok nagy szakértője a területnek....)? Jó lenne nem megakadni 4.0 környékén. A memória szerintem nálam nem gond.... nem lesz annyira kihasználva. Nem karcállóságra gondoltam, csak rendesen keményített fedlapra. Ezt a szaros T-mobile Move-om is tudta, pedig az tényleg a legalja telefonok egyike, de védőfólia nélkül se volt rajta egy karc se két év alatt. (nem volt fém a zsebemben....)
4 col fölött nekem már nem nagyon bírja a kezem átérni. Kicsi a kezem sajnos....
-
sbe561
tag
válasz
cappa72 #43290 üzenetére
Köszönöm, és neked is instantwater! Én sem vagyok egy hardkór okostelefon felhasználó, lehet hogy be próbálom, de majd meglátom hogy mekkora ár különsbégek lesznek a döntésnél.
Egyébként az MTK6577-es procis telók GPS-ével is van baj?
Sima JIAYU G3 kapható szerintetek még valahol?
-
madrac
senior tag
válasz
cappa72 #43032 üzenetére
Van még egy ilyen kényelmes opció is, talán érdemes kipróbálni:
[ROOT] Framaroot, a one-click apk to root some devices -
válasz
cappa72 #42959 üzenetére
(Egyébként nekem elsőre a ROM nagyon furcsa volt, hiszen Read Only Memory-t jelent. Ehhez képest...)
Ez nekem is furi volt...
(#42950) bigbuda
Nem is értem miért nem hozzák a Canon EOS 40D-m minőségét a telefonok. Talán mert alapjáraton nem arra vannak kitalálva. Sztem amugy a jobb minőségű kamerák is olyan szinten ratyik, hogy fotózásnak nem igazán nevezném. Ha valaki bohóckodni akar, jók ezek, ha fotózni, vegyen egy dSLR-t, nem olyan drágák már.
Azért vannak ám szintek... Momentán ha annyira sz@r (zajos) képeket csinál a telefon, ami még nagy jóindulattal sem nevezhető fényképnek, akkor az eléggé problémás. Namost persze, az ember vegyen tükörreflexeset, az majd jól megmutatja... Meg hát! Azt hogy milyen drága, nagy darab, ezáltal esetlen.
Ezért szoktam(kom) írni, hogy kompromisszumokkal bár, de azért csináljon már legalább megközelítőleg olyan képeket a telefon, mint egy 10eFt-os kompakt!
Nekem is itt lóg a falon a Canon IS2 (annó 99eFt volt, németországi szürkeimportba), de egyszerűen annyira macerás (súlyos, állandóan leszívja az aksikat), hogy inkább a teló kameráját használom. (Persze esküvőre viszem a Canon-t, de pl. egy kerti bográcsolásnál nem fogok szerencsétlenkedni vele...)
-
andatti
senior tag
válasz
cappa72 #42942 üzenetére
Én is köszönöm mindkét választ!
De, egy konkrét kérdés még nyitva maradt bennem...
Mivel én a tepsi telefonokért vagyok oda, én azért foglalkoztam ezzel, hogy kiküszöbölhető-e az olcsóbb tepsi telefonok hátránya egy ilyen manőverrel?Nevezetesen, hogy vannak 512/4, vagy 512/8-as 5-6, esetleg 6,5 colos telefonok, A majdnem gagyi 256/512, vagy 256/1-re már gondolni sem merek... amiket azért nem vesz meg az ember, mert kevesli a memóriáját, bár olcsók, 1,2, vagy 1,5-ös procival... mert legszívesebben egy 2/32 Gb-os telefont venne, de azt nem engedheti meg magának... /300-350$/
Szóval ezzel az általad leírt manőverrel stabilabbá, nagy memóriássá tehetők-e az alapból kis, kevés memóval szerelt tepsifonok?
-
madrac
senior tag
válasz
cappa72 #42474 üzenetére
Köszönjük a beszámolót! Hát igen... én is tapasztaltam, hogy velük is nagyon nehéz zöld ágra vergődni. Én a táblázatba írtam bele a saját történetemet. Annyi előnye van a boltnak, hogy az új készülékeket legalább megbízhatóan küldik.
2 hónap garanciális ügyintézés talán jobb mintha megkellene tartani a rossz készüléket, bár ez a hiba jellegétől is függ. És 2 hónapig nincs készüléke az embernek.
Arra lennék kíváncsi hogy mi van akkor, ha pont akkor jár le a 6 hónapos garancia amíg a postai (nem)átvétellel húzzák az időt..(#42495) bprubin: akkor nagy szerencséd volt. Még sose hallottam olyat, hogy egy nem értékbiztosított küldeménynél bármilyen kártérítést is fizettek volna.
-
-
pezo00
tag
válasz
cappa72 #42243 üzenetére
Isten ments hogy kisérletezzek azt meghagyom a fiataloknak. THL Lenovo raiyu ezek közül kéne valami számomra ideális. Azt kifelejtettem hogy minél szebb kijelzője legyen a többi kritérium mellé. Holnap meg ha gépnél leszek megnézem a táblàzatot amit ajánlottàl. Köszi a segítséget.
-
maj-viktor
őstag
válasz
cappa72 #42227 üzenetére
Na így már jónak is tűnik az eddigi zéró helyett már 3-4 műholdat lát az ablaknál, majd holnap kimászok vele, mostmár a sötétbe nem fogok bóklászni...
Mégegyszer köszi, else hiszem, hogy nem volt egyértelmű számomra, hogy GPS műholdra kell bökni és úgy kapom meg a EPO & A-GPS beállításokat...
-
gerejoe
tag
válasz
cappa72 #42124 üzenetére
Köszi szépen a segítséget,sajna már ezekkel is próbáltam mindig ugyanaz,minden müxik csak a wifi,BT,rásió hármas nem ,most várom hogy mit tud intézni a webshopos srác azt ígérte beszél a gyárral hogy mi volt a pontos rom amivel küldték.Csak az az érdekes hogy chat-en beszéltam a zopo-val is és állítják hogy 900s-re nincs 4.1.2,már pedig én azzal kaptam.Nem értem.
-
Zeki
nagyúr
válasz
cappa72 #42131 üzenetére
Nagyon baráti, kár hogy a fehér extra 10 USD.
A fehér a ... hopp... tegnap még itt sem kértek extra zsét a fehérért. -
RVR400
veterán
válasz
cappa72 #42124 üzenetére
Egyébként a Zopo saját weboldalán mindig fent vannak az aktuális gyári ROM-ok.
(#42129) cappa72: Nekem gyanús, hogy megpróbálta felrakni a sima 900-as 4.2-jét a 900s-re.
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
cappa72 #41912 üzenetére
Hmmm-hmmm, mintha a linkednél valami inkonzisztenciát érzékelnék a hozzászólások struktúrájában, vagy valami ilyesmi...
Szerintem hagyjuk magunkat megvesztegetni az Eppl által, 150 dolcsis, duálszimes ájfónötösökkel, mindeki írjon ide róla egy dicshimnuszt, oszt zárjuk be ezt a topikot, mert az jó!
-
gerejoe
tag
válasz
cappa72 #41794 üzenetére
Sajna nincs,ezért is fogom a fejem hogy már négy napja böngészem a netet azért a verzióért,csak az a baj hogy amiket találtam 4.1.2-tőt a zp900s-hez egy se az mert már a bejelentkező képernyő is más mindegyiken,ugye egyedi ,vmelyik s4es volt vmelyik xperiás,de ami gyárilag volt rajta az sima zopos volt,és a 900s-hez meg nem találtam gyári 4.1.2,csak a zp900-hoz azt meg nem tudom hogy a 2 teló op rendszerét fel lehet e egy másra tenni elvileg csak a ram mennyisége különbözteti meg a 2 telefont.
-
Sanyaman
tag
válasz
cappa72 #41644 üzenetére
Köszi, leteszteltem, teljesen jól működik.
Engedelmeddel felteszem a THL W200 bemutatóba is.
-
-
gerejoe
tag
válasz
cappa72 #41396 üzenetére
Hali.Köszönöm cwm-et tökéletesen működik,most olyan problémám lenne hogy nincs a telón se wifi,se bluetooth,nem elérhető a bluetooth,a mac addres,és az ip cím,már vagy 5 hozzá való rommal próbáltam de semmi,el kezdi keresni a netet de pár mp múlva vissza áll az alap állapotba és a bluetooth-nál is ugyan ez a helyzet.Nem tudom mi hibádzik,estleg te tudsz vmi okosságot ez ellen?Választ előre is köszönöm.
-
gerejoe
tag
válasz
cappa72 #41322 üzenetére
A cwm-et a zopo oldalárol szedtem direkt zp900s-hez van,a képet csak azért raktam fel mert az lenne 1ül flashtool-os verzio de amint emlitettem az a zp900-hoz van azért nem merttem felrakni,acwm-en hiba üzi nincs cswak a cant mount-os,meg annyi hogy sd card error,a képen láthatót probáltam felrakni ugy hogy kiszedtem a pipát a preloader,meg a másik fájl elöl,de ugy meg nem indult el a flash,lehet vmit rosszul csinálok de 1 enlöre örülök hogy vissza tudtam hozni az életbe az az igazság hogy nem feltétlen kllene a jb csak a wifi működne a 4.0 án.
-
bajaki
őstag
válasz
cappa72 #41231 üzenetére
Szia!
Köszönöm, hogy utánanéztél. Közben már sikerült megoldani a dolgot.
Először úgy csináltam, hogy nem volt benne a telefonban az akkumulátor, majd kidobta a végén a linkelt képen látható hibát. Utána próbálkoztam még - de mindig úgy, hogy nem volt benne a készülékben az akksi - és nem sikerült a flashelés. Aztán gondoltam egyet és kipróbáltam úgy is hogy benne hagytam az akksit és úgy sikeresen ráment a cwm.
Közben sikerült ám behozni a cwm-et, csak én hülye rossz gombkombinációt nyomtam.
Szóval most már minden okés. Van CWM és sikerült a root is.
-
geza844
aktív tag
válasz
cappa72 #40845 üzenetére
Na mindegy én türelmetlen voltam és feltettem feltettem ezt: http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g2-plus-7/
De itt sem volt Wifi, és ennek tetejébe elcseszte a recovery-t is, valami v2-es grafikus kínai nyevű szutyok recovery-t rakot fell, így azt is tehettem fel újra.
Most ezt raktam fel: http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g2-plus-11/
Mindjárt meglátjuk jó lesz e...
-
gerejoe
tag
válasz
cappa72 #40559 üzenetére
Köszi szépen a segítséget de én sajna semmit nem tudtam csinálni,holnap beviszem egy pc-boltba ott talán okosabbak a srácok mint én,azt a teszt pontos hardver vissza állitást meg se próbálom nehogy mégjobban elszúrjam,talán a szervízben még van remény,én csak abban bízok hogy a pc vmilyen szinten érzékeli mert jelzi hanggal,meg ki irja hogy eszköz használatra kész,talán még nincs minden veszve,mégegyszer köszönöm a segítséget.
-
kiralyroli
tag
-
-
chab7
addikt
válasz
cappa72 #39120 üzenetére
Minap nekem is volt lehetőségem megtapogatni egy star kínai tepsifón-t, még itt a mátra hegyei közt is
Egyik kollégám kezében vettem észre, és meglestem gyorsan milyen.
Egész jónak néz ki első látásra. Végképp nem éreztem gagyi összerakásnak. Ennek ellenére csak a lenovo mellett fogok maradni, de már nem annyira nézem rossz szemmel az ismeretlenebb márkákat sem -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- RAM topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest