-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
gerejoe #41806 üzenetére
Találtam 900s-hez ROM-ot egy német oldalon.
Illetve itt is egyNem töltöttem le, nem néztem meg, de hátha segíthet.
szerk.: illetve egy 4.1.2-es verzió: [link]
-
válasz
gerejoe #41810 üzenetére
Ha a jelenlegi rendszerről csinálsz egy CWM mentést, akkor be lehet próbákozi a zp900-as boot.img-jével, legfeljebb CWM-ből visszaállítod a mostanit.
Még meredekebb, ezért csak halkan...
1, először csinálsz a jelenlegi (nem egészen jól működő) rendszeredről egy CWM mentést
2, megnézed, hogy a zp900-as rom telepítőjében van-e uboot átírás -> ha van, akkor ne! -> ha nincs, 3, pont
3, felteszed nagy bátran a zp900-as romot
4, vagyvagy
5,esetén CWM-ből visszaállíthatod az előző állapotot. vagy pedig
esetén örül.
De csak akkor, ha kísérletezni akarsz!
-
-
-
-
válasz
gerejoe #41321 üzenetére
Először érdemes volna megvizsgálni a recovery-t ez miatt:
cwm-alól de ott meg folyamatosan cant mount sd card hiba jön
Konkrét hibaüzenet van esetleg?
A CWM honnan került rá?
Ha lemented a CWM-met, akkor belenézek.
A képen látható ROM-okat próbálnád?merthogy ott két flashtool-os rom látszik, nem CWM-mes.A preloader-t, dsp_bl-t nem jelölném be, az biztos.
-
albinolynx
senior tag
válasz
gerejoe #41074 üzenetére
Flash Tool-lal flashelj egy teljes hozzá való rom-ot.
Feltétele, hogy ha a telefont akksi ki/be után rádugod a gépedre az eszközkezelőben fel kell villannia felismert MTK 6xxx preloader-nek. Majd el is tűnik az eszközkezelőből. (USB Vcom driver kell hozzá - megy win 7 32/64bit-en egyaránt.)Ez jónak tűnik: [link]
-
-
válasz
gerejoe #40514 üzenetére
Nos, akkor próbáld meg kivenni az akkut, és a firmware upgrade-del próbálkozni megint. Viszont amikor az első 100-os csík lement (a visszaszámláláskor) tedd be az akkut.
Ha nem megy:
Csak a módosított recovery-t rakod fel, preloader és sdp_bl nélkül.Ha ez sem megy, akkor még elkövethetsz egy olyat, hogy:
Elkezded betallózni a scatter file-t onnan, ahonnan a firmware upgrade rom-ot "szoktad".
Ekkor bejelöl mindent (mindenhol pipa lesz).
Csak a preloader, dsp_bl és recovery előtt hagyod bent a pipát.
A recovery fájlt pedig betallózod onnan, ahonnan a módosított recovery van.(Sajnos gyanítom, hogy kiütötted a helyes preloader-t...)
-
válasz
gerejoe #40449 üzenetére
Tehát akkor flashtool-lal dolgoztál, ha jól értem (láttam)
Ugyan nem tudom mi az a cw amit írtál de majd elmondod.Nézd meg, hogy tölt-e a telefon.
Nézd meg, hogy kivett akkuval a windows érzékeli-e (akár csak pillanatokra is) valamilyen eszközként.A videó két részből áll.
Az első egy firmware upgrade, a másik egy recovery csere.
Melyiknél akadt ki?(4:40-nél láttam, hogy recovery felrakása volt. Ráadásul preloader-rel és dsp_bl-lel együtt. Ha azt bejelölted, és kicsit is más, mint a telefonodhoz tartozó, akkor sanszos a téglásítás lehetősége.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Total Commander
- Acer notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged