-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecg21
aktív tag
Ennek semmi köze a korrektséghez, 2 fél megbeszélt egymás között valamit az üzlet során. De az egyik fél nem tartotta magát ahhoz amit megbeszéltek, és innentől kezdve nincs is miről beszélni. És nehogy már azért fizessen az ember plusz lóvét mert van ott Kínában egy hülye aki nem tudja mit kell ráírni a csomagra. Tudják jól a kínaiak hogy új szabályozás van nálunk idehaza, és első a vásárló- vagyis a vásárló érdeke...
-
fecg21
aktív tag
halihó ! Akit érdekel a 7869-es hsz.-ban hirdetett teló 34.000ft+postáért, az még ma írjon nekem privát üzenetet, ugyanis holnaptól megy a cucc a vaterára.
( a telefon karcmentes, rootolva van, angol nyelvű android 4.0.3-as os fut a készüléken-ez a gyári szoftja, nem lett lecserélve. , hibátlan kiváló állapotban, dual sim, 2 akku, doboza papírjai megvannak, felesleges kínai appok törölve lettek a telefonról, a kijelző pixelhiba mentes, garancia nem jár a telefonhoz-mivel én sem kaptam hozzá, személyes átadás csak abban az esetben lehetséges ha ellátogat a vevő hozzám, az ár már egy lealkudott ár-vagyis nem alkuképes, és nem tudok beszámítani semmit, további infók itt: [link]
-
fecg21
aktív tag
Anyagi gondok miatt eladóvá vált mtk6575-ös android 4.0.3-as telefonom, akit érdekel, írjon privát üzenetet. Erről a készülékről lenne szó : [link]
-
fecg21
aktív tag
válasz
allando #7865 üzenetére
Én nem ismerem a belinkelt webáruházat, ettől függetlenül még lehet megbízható, de jobb ha a bevált webáruházakból rendelsz inkább.
paypal regisztráció
[link]Lényegében abból áll hogy beregisztrálsz a paypal oldalára, kapsz ezután egy számlaszámot. A paypalnak idehaza az Unicreditnél van fiókja, oda kell majd utalni-vagy ha ezt nem szeretnéd. Elég az ha egy meglévő számlaszámodat kapcsolod össze a paypal számláddal. És elég csak a a számlaszámodra utalni, amit a paypalról is elérhetsz.
-
fecg21
aktív tag
válasz
pmikloska #7599 üzenetére
"A 6515 végülis a 3G nélküli 75-ös."
Nem, ez nem igaz. A 6515-ös egy nagyon vérszegény, harmatgyenge képességekkel rendelkező chipset. Ilyet még véletlenül se vegyél. Ég és föld a különbség az mtk6515 és a mt6575 között. Ahogy itt azt írta is egy fórumtársunk, 6575 alatt semmit se vegyél meg.
-
fecg21
aktív tag
szép napot mindenkinek !
Mivel a mai napig se érkezett meg az a cucc amit augusztus 23.-án rendeltem, így ma adok egy negatív értékelést az eladónak. Csak azt nem tudom hogy ezután mi lesz a pénzemmel? A paypal automatikusan visszautalja nekem a számlámra, vagy ezért még külön leveleznem kell az eladóval? Persze ez a levelezés elég egyoldalú, mvel eddig se írt, és nem is válaszolt nekem.
-
fecg21
aktív tag
Segítségre lenne szükségem. Rendeltem egy pendrive-ot, augusztus 23.-án, de az eladó azóta se küldi a terméket. Mit lehet tenni ilyenkor? Ebay-en vettem a cuccot. Várjak még 1-2 napot, vagy inkább most egyből adjak neki egy negatívot?
-
fecg21
aktív tag
üdv mindenkinek ! Az ebay-en az előbb írogattam visszajelzéseket a vásárolt cuccaim után. Volt egy Lara croftos baba amit nem vettem meg ( 60 usd) , de azóta folyamatosan azzal csesztetnek hogy vegyem meg....
Csak annyit csináltam hogy megnéztem a termékről 1-2 képet. Mit lehet tenni? Vagy előbb utóbb abba hagyják a levél küldözgetést? (Értelemszerűen nem is tudtam volna paypal-lal megvenni a cuccot-mert nem volt rá keretem).
Olyat is írtak hogy az accountomat is töröltethetik ez miatt...... -
fecg21
aktív tag
válasz
MotorBoy79 #4603 üzenetére
Ha azt állítom neked hogy az én 6575-os telómon akadás mentesen mennek az 1080P-s videók, elhiszed? Mert így van.
-
fecg21
aktív tag
Én akkor vettem a vodás sim kártyámat amikor még a Sharp gx17-es telefon csodájára jártak.....
-
fecg21
aktív tag
Egy kissé elbizonytalanodtam a G3-as teló megvétele kapcsán, ha nem csúszik át a vámon, akkor nagy szívás lenne a vége. Jó lenne találni valami kiskaput amivel kikerülhetőek a plusz költségek. Olvastam itt hogy lenne egy lehetőség amivel ki lehet kerülni az itthoni vám procedúrát-vagyis hogyha máshol jön be a cucc az eu-ba, és onnét küldik idehaza a cuccot, akkor nincs gond. Az én minimális angol tudásommal ezt képtelen lennék végig járatni...majd lesz valami.
-
fecg21
aktív tag
válasz
ouzohuto #4244 üzenetére
Értem én, de ha ide kiírod-itt elveszik/elveszhet a sok hsz. között, főleg ha kifogok 1-2 húzósabb maszekolós napot, akkor időm sincs ide feljönni, és legalább 500hsz.-t kellene végiglapozni mire megtalálnám a kiírást. Egy a lényeg, a privát üzenetet hamarabb észre veszem.
-
fecg21
aktív tag
válasz
csepelball #3974 üzenetére
Írta itt egy fórumozó hogy a pandawill-nél mostanság alszanak egy kicsit, csak óvatosan.
Az mtk6575-ös cpu-val szerelt telók már "mindenre" jók, igen. Az a 260k az hülyeség, ez is csak egy elírás-a kínai webshopoknál nagyon gyakori, a kamera és az akku adatait szokták még tévesen-(vagy szándékosan rosszul)-megtévesztően kiírni.
Én inkább nem ajánlanék neked telót, nagyon nagy a választék-nézd ki magadnak a 3 legjobbnak tűnő telefont, aztán majd a többiek megmondják hogy a 3 közül melyik a legjobb választás. -
fecg21
aktív tag
válasz
Stanley-B. #3677 üzenetére
Igen, úgy értem. Köszi a választ.
-
fecg21
aktív tag
Egy kérdésem lenne. OTP-s kártyám van jelenleg, az unicredites számlára szoktam utalni-és így kerül általában a paypal-os számlámra a pénz. Jelen esetben az otp-s számlámon volt rajta az összeg-ami össze van kötve a paypal-lal-a kérdésem az hogy az otp milyen összegeket számol fel-tranzakciónként-amikor a paypal-al vásárolok?
-
fecg21
aktív tag
Nekem ICS fut a telómon-1gb RAM mellett, a szabad RAM az kb 200-240mb szokott lenni, időnként 100mb alatt. (És csinálhatsz a telóval akármit, a 300mb szabad RAM-ot sehogy se lehet összehozni.)
Úgyhogy kel az 1gb ram az android 4.0. o.s.-nek, de ennél is jobb lenne 1200mb vagy 1500mb RAM, főleg tábla PC-knél. -
fecg21
aktív tag
Akinek volt már kellemetlensége abból hogy utazás közben lemerült a mobilja, az nézze meg ezt. 6000mili amperes külső akku, 29 dollárért nem is drága. [link]
-
fecg21
aktív tag
Segítséget kérnék !
Az xda-n elég elveszettnek érzem magam. Egy működő, stabil, lehetőleg magyar nyelvű ICS rom kellene az X825a telómhoz ( mt6575, 1gb ram)
Aki tud az linkeljen már be az xda-ról egy elérést. Köszi előre is. Lehet én vagyok béna, de én csak fórum topikokat találok, rom-ot pedig sajna nem. -
fecg21
aktív tag
Mindenki a G3-ra vár, én is. Körülbelül olyan 290dolláros árcédulával kell számolni, de nem lepődnék meg a 349 dolláron se. Mindenesetre várjuk sok szeretettel.
NivoSzaki: Nokia telókból is van nem egy olyan aminek fém burkolata van, és ott is megoldották az esetleges problémákat amik ebből adódhatnak.
-
fecg21
aktív tag
A gorilla glas az egy edzett üveg, tulajdonképpen el lehet felejteni a kijelzővédő fóliák használatát. Néztem egy olyan tesztvideót pár nappal ezelőtt, ahol a kínai gyerek salátát szeletelt egy bárddal a telefonján....És egy karcolás se lett rajta. Egy másik videón meg tapétavágó késsel estek neki a kijelzőnek, meg különféle hegyes szerszámokkal......és semmi baja nem lett a védőrétegnek.
-
fecg21
aktív tag
-
fecg21
aktív tag
válasz
NivoSzaki #3144 üzenetére
Szerintem nincs 4,7 colos kijelző, bár mondjuk mért ne lehetne, de akkor már ide nekem egy 32colos plazma monitort....ja hogy nincs? De lehetne
Visszatérve a mobilokhoz, én lassacskán ott tartok hogy a telefont és a multimédiás kütyüt különválasztom, vagyis veszek egy olcsóbb Nokiát-ami bírja a strapát-és csak telefonálásra jó. Meg veszek mellé egy 5 vagy kicsivel nagyobb kijelzős androidos kütyüt 6577-es cpu-val.
Egy 4,3-asnál nagyobb teló már nem igazán zseb barát, sőt egyáltalán nem az. Már írtam egyszer hogy én csak azért vettem okostelót mert napi szinten sokat ingázok ide oda, és jól jön nekem egy ilyen eszköz, vagyis ki tudom használni. Egyébként semmi értelmét nem látnám hogy magamnak tudjak egyet.
A galaxy note méretű valamiket hogy hordozzátok, miben tároljátok? Végeredményben ez is egy telefon, csak nagyra nőtt. És mivel telóról beszélünk, így hát nem egy hátrány ha az ember magánál tudja tartani.....zsebben például. Jelenleg egy 4,3colos telót használok,(mtk6575, 1gb ram). De már várok egy "majom üveges" ( gorilla glas) 6577-es , 1gb ram, 720p-s kijelzős telót, igazából nekem egy ez lenne a tökéletes. -
fecg21
aktív tag
Nézz szét itt, sokféle szempont szerint lehet szűkíteni a keresést. [link]
(Egyetlen egy 4colos teló van a 6577-esből) , kicsivel nagyobb, 4,3-colos ból viszont van választék bőven. Nekem is 4,3-as van, és még bőven használható egy kézben is. Kicsit körülményes ugyan zsebben hordani, de valamit valamiért.
-
fecg21
aktív tag
Szerintem felejtsd el, nem éri meg az árát. Az oldalon feltüntetett árért sokkal ütősebb mobilt is kaphatsz. Nézz szét itt: [link]
Persze én a helyedben még ettől is tovább mennék, és nem mt6575-ös cpu-val szerelt telót vásárolnék magamnak-főleg nem még ettől régebbit( 6573) , hanem a legújabb-mtk6577-es 2 magos változatokból valamelyik típust.
-
fecg21
aktív tag
Igen, jó lenne tudni hogy akkor most mi a helyzet. Mert ha az az allitólagos bug csak a Meeepad nevu gyartónal jelentkezett, akkor nincs baj. A ZTE és a Huawei is kidobott 6577*es telót 1gb rammal, és ők sz.rt nem arulnak. ( elnézést az ékezetek részleges hianyaért, beazott a billentyuzetem.)
-
fecg21
aktív tag
válasz
darthsmoke #2647 üzenetére
Ne vedd meg, elvileg nem is tudod megvásárolni ezt az 1gb rammal szerelt verziót. Itt a fórumon is írták jó néhány hsz.-al ezelőtt hogy az mtk6577-es cpu mellé csakis kizárólag 512mb ramot építenek be-valamilyen bug miatt. Szóval úgy néz ki hogy 1gb-os telót ezzel a cpu-val nem fogsz tudni vásárolni-ha igen, az biztosan hibás készülék lesz.Vicces amúgy hogy erre az állítólagos hibára a gyártósoron nem figyeltek fel....
-
fecg21
aktív tag
Még valami. Antutu benchmark elindításakor a szükségtelen folyamatokat leállítja a rendszer, vagy futnak tovább ugyanúgy-és belerondítanak a végső pontszámokba?
Esetleg akinek van egy listája a szükségtelen gyári appokról, az ossza már meg velem/velünk. Köszönöm előre is. -
fecg21
aktív tag
válasz
cossie023 #2635 üzenetére
Már legalább 5féle task killert próbáltam ki eddig. És el kellett fogadnom hogy tehetetlen vagyok az ICS ram zabálásával szemben. Ráadásul a kínai gyári appok már régóta fent sincsenek. A gyári böngészőt és az sms küldő alkalmazást pedig lecseréltem egy takarékosabb apk-ra. És változatlan a ram fogyasztás. A legdurvább eddig 910mb használatban levő ram volt....
És lehet itt azzal jönni hogy a ram azért van hogy használatban legyen. Meg hogy az android alapjáraton teletölti a memóriát az alkalmazások gyorsabb működése/elindulása érdekében. Ezzel nem is lenne semmi bajom-de az ilyen mértékű ram használat azon kívül hogy rengeteg cpu időt és akkut zabál, még nevetségesen is hangzik. Ennyi erővel windows xp basic is futhatna a telón.......
Szerintem nem is tud alvó állapotba kerülni a cpu-ezért is lehet az hogy sz.rt se ér az akku teljesítménye jelenleg. Bár az mtk6575-ös cpu-k energiagazdálkodásáról szinte semmit se tudok-gondolom én hogy kihasználatlanság esetén visszaveszi a rendszer a cpu órajelét. Persze csak akkor ha nem megy 3millió folyamat a háttérben. -
fecg21
aktív tag
válasz
XM-L T6 #2522 üzenetére
Én voltam az aki azt a hszt írta amit keresel. És igen-tényleg megeszik kb 800mb ramot az android 4.0.3. , és ez nem vicc. Ha szükséges-igazolni is tudom-de nem hinném hogy ez -itt a fórumon-az 1gb rammal szerelt- ICS ost futtató készülékek tulajai számára ismeretlen fogalom lenne.
-
fecg21
aktív tag
válasz
berigazek #2503 üzenetére
Ha 3 nap a készenléti időd, akkor neked nagyon jó minőségű akkud van, nekem jó ha 2 nap-persze ebben benne van egy minimális használat is. ( sms küldés, 1-2 weboldal megnyitása, 4-5 perc telefonálás).
Jelenleg azon gondolkodom hogy vegyek e egy külső akksit, például ezt.[link]
Vagy esetleg inkább vegyek egy akkufresh matricát, elméletileg 40%-al megnöveli az akku kapacitását.
Vagy inkább egy olyan HTC akkumulátort, ami beleillik a telómba.... -
fecg21
aktív tag
válasz
cipofuzo87 #2500 üzenetére
Tisztában vagyok/vagyunk az okokkal-miértekkel. De, az nyilván nem veszed figyelembe hogy az a sok alkalmazás ami állandó jelleggel fut-az bizony processzoridőt visz el, és akkuidőt/ akkumulátort is fogyasztja rendesen. Nekem a telómban 1gb ram van, veszettül gyors a készülék, de már maga a tudat is zavar, hogy annyi memóriát eszik az android 4.0.3-mint egy windows xp os.
Lehet hülyeség: ha kevesebb folyamat fut a háttérben--->kevesebb cpu idő----->kisebb energiaigény= nagyobb üzemidő -
fecg21
aktív tag
válasz
cappa72 #2498 üzenetére
Köszi, megnézem.
Robit1973: köszi az apk-t, fent van , teszi a dolgát.
Ha valaki tud egy olyan listát, amelyen az android 4.0.3-as rendszer szükségtelen gyári appjait sorolják fel, azt másolja már be ide a fórumra. Egy kicsit takarítani akarom a rendszerem. Előre is köszi.
-
fecg21
aktív tag
válasz
robit1973 #2491 üzenetére
Az a legidegesítőbb hogy nincs olyan alkalmazás ami ténylegesen leállítaná a háttérben futó szükségtelen programokat. A beépített task killer kb 3-4 másodpercre tudja leállítani a szükségtelen appokat, utána szépen elindul minden, és teljesen megtölti a memóriát....
Van még 2 ram optimalizáló programom, de egyik se ér egy fillért se.... -
fecg21
aktív tag
válasz
freestyler8 #2486 üzenetére
Nekem alapból eszik 700mb ramot, néha felkúszik 820mb-ra is, általában olyan 100-245mb az ami használható..... ! Nagyon erőforrás igényes az android 4.0-ás verziója.
-
fecg21
aktív tag
válasz
NivoSzaki #2469 üzenetére
Persze hogy nem baj, sőt-én örülök ennek a teljesítmény növekedésnek a legjobban. De kételyeim vannak, lehet butaság idekeverni a diszkrét vga-kat, de ott is jól megfigyelhető, hogy a 2 mag nem hoz 100%-os sebességnövekedést, de még 50-et se nagyon. És ahogy a teszteken látszik, valami nagyot alkottak a mediateknél, ha az a 5330pontos eredménynek lehet hinni.
-
fecg21
aktív tag
válasz
robit1973 #2467 üzenetére
Félreértesz, nekem nem az antutu alkalmazással van bajom. És azt is észrevettem hogy nem teljes teszt futott le a telókon. De biztosra veszem hogy az egyik telóban csak 512mb ram volt, ekkora különbség másképpen nem lehet az mtk6575 és a 6577 között. A linkelt videón meg az az 5330 pontos eredmény, az nagyon sok.
-
fecg21
aktív tag
Azért 512mb ram már kevés az mtk6577-nek, az ICS-hez meg mindenképpen. Nekem valamiért 700-800 mb-ot eszik az 1gb ramomból a 4.0-ás android....
robit1973: És mit kellene látni azon a 3 videón? Mert nekem semmi nem jön le belőle. A 3.-ik videón látható antutu eredmény meg egy vicc, az mtk6575 bőven 1600pont felett teljesít, a videón meg nem egészen ez látszik....
-
fecg21
aktív tag
válasz
Stanley-B. #2410 üzenetére
Ez gusztustalan, tipikus esete a mocskos zs.dó trükközéseknek, haszon hajhászásnak.
-
fecg21
aktív tag
Igazad van, de a kínai telefonok vásárlásánál mindig ott van az zsákbamacska-vagy nem is tudom hogyan nevezzem. Jobb szót nem tudok erre így hirtelen. Én úgy jutottam el a kínai telóm megvásárlásáig, hogy előtte szétnéztem a nagy márkák ajánlatai között, és 40.000ft-ért egyáltalán nem volt olyan készülék ami megfelelt volna az elvárásaimnak. Közben befutott az mtk6575-ös cpu, és most szállingózik a 6577-es is, megnéztem 3-4 youtube tesztvideót, és az engem meggyőzött. A mai napon meg szépen meg is javult a teló, egy egészen apró kis hibája volt. De most működik tökéletesen, és semmibe se tudok belekötni-ha akarnék se. Teljes egészében azt nyújtja ami ma 2012-ben elvárható. Az x825a teló ajánlott vétel. [link]
-
fecg21
aktív tag
válasz
XM-L T6 #2396 üzenetére
Ne aggódj, az enyém egy egészen ritka eset, a kedves kínaiak elrontották a telómat amikor felrakták rá a legújabb android rendszert, és emiatt nem látja a teló egyik sim kártyámat se-magyarán mondva, telefonálni nem tudok a telómmal, röhej. Holnap megnézi egy ismerősöm. Ha már a pandawill-esek nem akarnak segíteni.
Egyébként meg hatalmas pozitív csalódás a telefon.
Amikor először meglátták: az első reakciók: jól néz ki, de biztos egy kínai szar.....
mondták ezt ők, a kezükben samsung és ZTE meg szolgáltatós androidos telókkal. És már az antutu benchmarkban is rommá verte a telóm az összes nagy márkát.... Persze ez még kevés volt nekik, utána jöttek a játékok,aztán eloszlottak a kételyek.
-
fecg21
aktív tag
válasz
XM-L T6 #2394 üzenetére
Megbízható kínai gyártók: Lenovo, HTC, Zopo ,MEIZU, Zeon( ez van nekem is), Huawei , Még talán a Star is megbízhatónak mondható-bár ez már azért határeset. Na meg ott a Haipai.
Sajnos nagyon sok ferdítés/csúsztatás van a webáruházaknál, szerintem némelyik árus azt se tudja miket ír ki....jó példa erre a ram és rom méretének felcserélése, ahogy ezt írtad is.
Az mtk6577-es cpu-k meg 1GHz-esek "csak" . Az a plusz 200MHz az gondolom az 3D chip akar lenni. Sajnos a vásárlások java része zsákba macska, Nekem is gondjaim vannak a telómmal, a pandawill meg b.szik vissza írni az üzenetemre. -
fecg21
aktív tag
válasz
cyberapa #2352 üzenetére
Bizonyos alkalmazásokhoz kell a root. A kínai appok törléséhez mindenképpen szükséges. De ezeken kívül jól el lehet lenni egy gyári alap ICS-el is, bár szokni kell nagyon, nekem legalábbis a 2.2-es rendszerem után zavarosnak tűnt egy kissé. Bár a 2.2-es androidos telefonom után fél évig nem volt a kezemben androidos telefon, és úgy vettem kézbe a 4.0.3-as rendszerű mobilomat, lehet ezért volt nekem furcsa.
-
fecg21
aktív tag
válasz
berigazek #2309 üzenetére
Már az első indításkor is 240 mb szabad memóriát mutatott a task manager. A felesleges kínai appok letörlése után se javult a helyzet semmit. Ennek ellenére a játékok szépen futnak, még egyszer se jelzett a teló hogy kevés lenne a szabad ram. Rengeteg folyamat fut a háttérben, de ezek mind rendszer folyamatok.
-
fecg21
aktív tag
üdv ! Normális dolog az ha az android 4.0.3-as rendszerű telóm 1gb ramjából a rendszer 401mb-ot, a kernel meg 322mb-ot megeszik?
( mtk6575 , 1gb ram)
A system tuner pro alkalmazás ezt a memóriafelhasználást mutatja.
-
fecg21
aktív tag
üdv emberek ! Egy két nappal ezelőtt írtam itt a fórumon az x825a telóm kapcsán, még mindig fennáll az a hálózati hibás anomália-természetesen mivel hozzá se nyúltam azóta se. Ma jött el az idő hogy írok a pandawill üzletnek, csak a helyzet az hogy az angol tudásom nagyon gyenge, ha valaki esetleg segítene lefordítani angolra az alábbi szöveget, azt megköszönném.
Július 10.-én vásároltam önöktől egy x825a készüléket, ez 2 nappal ezelőtt megérkezett hozzám. Már a csomag beltartalmával is voltak problémáim. ( nagyon karcos védőfólia, hard case hiánya) . A másik problémám a telefonnal van, nem lehet telefonálni vele, sim kártyákat nem ismeri, hálózatra nem kapcsolódik. (A telefon szoftvere érintetlen, no root, no hack.)
Számomra ez így használhatatlan. Én nem ezért fizettem.Előre is köszi annak aki segít a fordításban.
-
fecg21
aktív tag
Ha megoldható, akkor küldjétek vissza az eladónak, és ő utalja vissza a vételárat. ( mtk 6516-os cpu= használhatatlan...) Bár gondolom vaterán vagy valamelyik magyar dropship( vérszívók) oldalon vettétek.....
kínai dual simes telefon vásárlása előtt kérdezz vagy érdeklődj itt, legközelebb! -
fecg21
aktív tag
válasz
berigazek #2067 üzenetére
Csak játékokat raktam fel, semmi olyan más alkalmazást nem-ami esetleg bezavarhatna. Az előbb felraktam a systemappremover.apk-t, elindítanám, aztán kiírja hogy a teló nincs rootolva-de a superuser meg az r.e. ott van a menüben, és le is vannak okézva. Lehet nem ártana egy teljes rom csere, valamilyen 2.3-as rom tökéletes lenne. Ez a 4.0.3-as android nagyon nincs még kiforrva.
-
fecg21
aktív tag
Én is remélem, még csak egy garanciális csere+a vele járó hercehurca hiányozna a legkevésbé.
berigazek: Közben megtaláltam az IMEI-ket, úgy tűnik hogy benne vannak a telefonban, még semmilyen visszaállító progival nem próbálkoztam.Természetesen a hálózati hiba még mindig fennáll, és még mindig nem érzékel sim kártyát a telefon.
-
fecg21
aktív tag
válasz
hungobungo #2051 üzenetére
Megvan, sikerült , köszi. A rootolás-sal megvagyok. Már csak egy IMEI visszavarázsoló progi kellene.
-
fecg21
aktív tag
válasz
hungobungo #2051 üzenetére
Előre is köszi a segítséged, pontról pontra végig megyek az instrukcióid alapján a rootoláson.
-
fecg21
aktív tag
válasz
berigazek #2050 üzenetére
Köszi a választ ! Nem szívesen küldeném vissza a telót, mert mindent összevetve nagyon rendben van, és már 3 hónapja vártam rá( előzőleg mtk6573-as telót néztem ki, aztán gondoltam kivárok egy kis időt-így jött össze a 3 hó.)
meg arról nem is beszélve hogy macerás lenne az egész ügymenet, az angol tudásom is harmatgyenge, és nem is tudnám bizonyítani hogy ők b.szták el az imei-t. Inkább megkímélném magam egy hercehurcától, végső esetben rámegy majd egy 2.3-as rom. Igazából az lenne a legjobb szerintem. -
fecg21
aktív tag
válasz
hungobungo #2047 üzenetére
Elképzelhető, de ebben az esetben megint előjön egy másik probléma. Rootoljam a telót, de melyik programmal? A z4root kilőve, a superoneclick megint csak kilőve, mert a telómat a win 7 nem "kezeli le rendesen" . Egyik probléma a másik után....a factory resettel se megyek semmire, megpróbáljam?
-
-
fecg21
aktív tag
A telefonom valamiért nem látja egyik sim kártyámat se, ma hozták meg, android 4.0.3-as verziója fut rajta. ( x825a)
Mi lehet a probléma? Van egy olyan alkalmazás hogy sim toolkit, látszólag fel van telepítve, de ha rábökök, azt írja ki hogy nem telepített alkalmazás-vagy valami ilyesmi. A beállításokban szintén nem lehet még csak belelépni se a sim menübe.A telefon nincs rootolva, és nem piszkáltam semmilyen módon, még teljesen érintetlen az egész, leszámítva azt hogy néhány játékot felraktam.
-
fecg21
aktív tag
válasz
Black&White #2028 üzenetére
Gondnak nem gond, csak ugye a cpu-gpu páros már jelentősen túlnőtt ezen-értem ezalatt azt hogy lejátsza a 720P-s, 1080P-s videókat, és ezt miért ne inkább egy 1280x720-as kijelzőn nézegesse a felhasználó. és ez csak 1 ok a sok közül.
-
fecg21
aktív tag
A mai napon megjött az x825a telóm
, később írok majd róla . Így első blikkre, nagyon jól néz ki, masszív, és veszettül gyors.
-
fecg21
aktív tag
Nem kérdeztél hülyéket, sőt inkább nagyon jó kérdéseid vannak. Annó nekem volt egy Star a2000-es telefonom, mtk6516-al, lassú volt mint a dög...de semmilyen hálózati vagy sms problémám nem volt vele. Írtad hogy egy mtk6573-as telefonod van, szerintem annak már nem szabadna lassúnak lennie, lehet hogy ott jó ötlet lenne egy rom csere. A fastcardtech-et meg inkább hagyd, azt a telefont amit én megvettem náluk ( x825a) , az az amokbuy-nál 30 dollárral olcsóbb....azért ez már elég sok.
A kínai appok letörléséhez értelemszerűen kell a rootolás, én is ezzel fogom kezdeni majd ha megjön a telefonom. -
fecg21
aktív tag
Úgy látom nem vagy tisztában néhány dologgal. Alapból az összes androidos rendszeren korlátozott (vendég felhasználó) felhasználóként használhatod a rendszert, a root-olás után ez annyiban változik hogy némiképpen több jogosultságod lesz, pont. Vagyis ha így nézzük akkor rendszergazdai jogosultsággal rendelkezel a rootolás után.
És igen, alapból használható a telefon amit megveszel, root nélkül is-és anélkül is hogy már az elején a főzött rom-okkal szórakoznál. A fasrcardtech oldal helyett pedig ott van az amokbuy.com , valamivel olcsóbb.
-
fecg21
aktív tag
hello mindenkinek !
Július 10.-én rendeltem egy telefont a pandawill-ről, a paypal-os tranzakcióról kaptam egy email üzenetet, de a pandawilltől még eddig semmit, ez normális dolog, vagy valami baj lehet? Írtátok hogy valamilyen ragszám( vagy mi) alapján meg tudom nézni a hkpost oldalán hogy hol tartózkodik jelenleg a csomagom, de értelemszerűen ragszámom sincs, mivel nem küldött eddig még a pandawill semmilyen üzenetet...
Mitévő legyek, várjak még egy darabig?
Még egy kérdés, a hkpost ugye 2-3 hetes kiszállítási idővel dolgozik, na most-ez a vásárlás napjától értendő, vagy attól a naptól, amikor visszaigazolják a megrendelésem? -
fecg21
aktív tag
válasz
freestyler8 #1849 üzenetére
Én is csóró vagyok, csak a jó szándék vezérelt amikor le akartalak beszélni arról a telefonról. Természetesen semmi jogom/közöm ahhoz hogy melyik telót veszed meg-ha neked megtetszett a külseje, ott a lehetőség, vásárold meg. Remélem nem lesz semmi probléma a telefonnal.
-
fecg21
aktív tag
válasz
freestyler8 #1834 üzenetére
Én 2 dolog miatt se ajánlom neked hogy megvedd azt a telefont.
1: gyenge a kijelzője
2. az "ájfon" kopi külseje miatt egy társaságban vagy bárhol, elég csúnyán beéghetsz, érted mire gondolok szerintem. Az apple termékek meg másra se jók csak hivalkodásra, menőzésre, májerkodásra...ezeket a cuccokat egy bizonyos célközönségnek gyártják.....-szerintem te nem oda tartozol.na ezért mit fogok kapni az "epül" fanatikusoktól...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óvodások homokozója
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- OLED TV topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest