- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emill
tag
Igen, elég sok dologgal nem vagyok tisztában
ezért is kösz a felsötétítést. Azt tudom, hogy alapból minden telefon működik root nélkül, csak mivel ha jól rémlik itt olvastam, hogy valakinek gondja volt a Lenovo 750-esével, hogy nem kapott/kapta meg más sms-eket (mellékesen nekem is van ilyen gondom az A65-tel) és valami olyan volt a válasz, hogy a magyar hálózat lehet, hogy nincs beállítva a kínai ROMban (bocs, biztos nem ez volt a válasz, csak ez maradt meg
), szóval ezért is gondoltam, hogy mivel a kínai telefonok le vannak korlátozva ezért ahhoz, hogy itt használhatók legyenek rootolni kell, superusert igénylő programokat kell felrakni és ROM-ot kell frissíteni. Ja és azért is gondoltam, mert érdeklődtem fastcardtech-éknél és pl. azt a választ kaptam, hogy google play van a telefonon, de nem működik (gondolom a kínai korlátozások miatt). Anélkül meg macerás, szóval ehhez is kell rootolni, nem? Bocs a hülye kérdésekért
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Futás, futópályák
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Jövő év tavaszára halasztották a Mortal Kombat II filmet
- EAFC 25
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest