-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emill
tag
Igen, elég sok dologgal nem vagyok tisztában
ezért is kösz a felsötétítést. Azt tudom, hogy alapból minden telefon működik root nélkül, csak mivel ha jól rémlik itt olvastam, hogy valakinek gondja volt a Lenovo 750-esével, hogy nem kapott/kapta meg más sms-eket (mellékesen nekem is van ilyen gondom az A65-tel) és valami olyan volt a válasz, hogy a magyar hálózat lehet, hogy nincs beállítva a kínai ROMban (bocs, biztos nem ez volt a válasz, csak ez maradt meg
), szóval ezért is gondoltam, hogy mivel a kínai telefonok le vannak korlátozva ezért ahhoz, hogy itt használhatók legyenek rootolni kell, superusert igénylő programokat kell felrakni és ROM-ot kell frissíteni. Ja és azért is gondoltam, mert érdeklődtem fastcardtech-éknél és pl. azt a választ kaptam, hogy google play van a telefonon, de nem működik (gondolom a kínai korlátozások miatt). Anélkül meg macerás, szóval ehhez is kell rootolni, nem? Bocs a hülye kérdésekért
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged