- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
Peaceliker #24290 üzenetére
Nekem a ZP810 "csak" 2000-es akksival van,csinálok tesztet,de sokmindentől függ szerintem.
Aki használt már 4.1.2. és 4.2.1-es rom-ot is,tapasztalta már,hogy a 4.2.1 lassabb mint az elődje?
Mert nekem úgy tűnik. -
Sennalacy
aktív tag
válasz
Peaceliker #24267 üzenetére
Pont ilyesmire gondoltam, szerintem hasznos teszt lenne!
Előre is köszi, ha megcsinálod!
-
vegyszer
addikt
válasz
Peaceliker #24180 üzenetére
Azonnal rendelek ötöt, csak kérek valakit, hogy privát üzenetben küldjön olyan PayPal mailcím jelszó párost, ami ezt egyedi. :-)
Ha szépen kéred, az egyik a tiéd lehet.
-
tutis
őstag
válasz
Peaceliker #24180 üzenetére
okés, rögtön rendelek, egy db elég? Más egyebet mit szeretnél még?
-
gps76
őstag
válasz
Peaceliker #24124 üzenetére
Mondom en,hogy valamit nagyon tudnak a Mediatek-nel...
Rajottem az imei mentesre,egy regi mobileuncle-t hasznaltam azert nem tamogatta,az ujjal jo. -
Bagira01
veterán
válasz
Peaceliker #23944 üzenetére
Nem is az a baj, hogy összetörik. Itt ugye általában belakott telókról van szó. Gondolom senki nem akarná, hogy egy vad idegen a személyes dolgai között matasson. Vadi új telefonokat meg gondlom senki nem tartogat azért, hogy elvigyed oda mutogatni.
-
Sennalacy
aktív tag
válasz
Peaceliker #23924 üzenetére
Na szuper... eddig egy dologban voltam biztos, hogy az IPS-es kijelző jobb mint a TFT, erre kiderül, hogy ez sem igaz..
-
Bagira01
veterán
válasz
Peaceliker #23916 üzenetére
Hát nekem volt 7"-os IPS meg TFT-s tabletem is és elég szembetűnő a különbség. Illetve a 4"-os Jiayu G2-m és a nem ips-es telók között is elég nagy a különbség(persze csak számomra, lehet mást nem zavar) 5,7"-on azért IPS alá nem adnám, főleg tabletet kiváltani
-
Putya
csendes tag
válasz
Peaceliker #23888 üzenetére
Megkockáztattam a dolgot, főleg ezután.
Ant Elife 2 nappal ezelőtt
Dear sir, yes, that's right, we've just got the stock, have a nice day! -
pazirezz
tag
válasz
Peaceliker #23861 üzenetére
ebben nem lehet véletlen állítani a mintavételezési intervallumot? .. csak egy hirtelen ötlet volt
-
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #23828 üzenetére
Light szenzor macera kérdésre akkor senkinek nincs ötlete?
-
bigbuda
aktív tag
válasz
Peaceliker #23762 üzenetére
az a leírásban sztem csak el van írva.... nézd meg a képeket, ott már 1280x720... és 5" 320DPI, ami szintén stimmel... sztem elírás
néztem másik oldalon ugyanezt a készüléket, és 1280x720....
nos megérheti sztetek? néztem youtube-n videót és elég tetszetős, antutu is 13 ezer felett kapott...
csak annyi hogy a linkelt oldalon ugye a legolcsóbb (195 dodo), de ott csak 1 akksit adnak, viszont van belőle raktáron... másik oldalon 2 akksival, de 198 dolcsi, és ott nincs raktáron, állítólag rendelés után pár nap mulva jön belőle, de hallottam ilyeneket, hogy eléggé necces és elhuzodhat ez az idő... -
hpeti2
aktív tag
válasz
Peaceliker #23551 üzenetére
Vegyél a kocsiba anti slip pad-et. Nálam a kocsiba nagyon bevállt. Előbb jön le a teló hátlapja, mint hogy leessen a műszerfalról.
-
kisda
aktív tag
válasz
Peaceliker #23439 üzenetére
Mimi.. mivan? mondjad... mitcsinálsz? mimi!
-
hun_gery
aktív tag
válasz
Peaceliker #23411 üzenetére
build.prop-ot kell átírni.
van rá program is a marketen, de pc-n is szerkesztheted
ezekkel mondjuk
root kell -
Terentius
őstag
válasz
Peaceliker #23400 üzenetére
Dorombol
-
kisda
aktív tag
válasz
Peaceliker #23398 üzenetére
Kerregjen ^^ Ez jó : D
Leszedem még az este folyamán, csak most nem leszek gépközelben. -
kisda
aktív tag
válasz
Peaceliker #23387 üzenetére
4.2.1 JB az is? FullHD-t tud? Ez is érdekes, mert ezzel a SoC-al sok telefon csak 720p-t tud. Képeket várom!
-
kisda
aktív tag
válasz
Peaceliker #23385 üzenetére
Enyémbe 12 Mpix (4000x3000) MTK6577 SoC-al. Képek amúgy jöhetnek. Tettem fel tegnap párat ide. előző oldalon vannak azthiszem
-
tlac
nagyúr
válasz
Peaceliker #23305 üzenetére
totál felesleges a swap 1 giga ram mellé
-
gabor#
tag
válasz
Peaceliker #23305 üzenetére
Ez alapján akkor a 2Gb RAM -os készülékek a 4.2 miatt lesznek szükségesek??? Majd ha lesznek...
-
fil
őstag
válasz
Peaceliker #23238 üzenetére
A gmailt minden további nélkül. Ha a playt-t "letúrod" , akkor viszont legyen készenlétben egy telepíthető gapps-od, különben nem tudod elérni a playt ...
-
gr8tjoey
aktív tag
válasz
Peaceliker #23200 üzenetére
Sziasztok,
Új vagyok itt, de örülök, hogy van egy ilyen fórum.
Ez a GPS dolog nekem is beakadt. Vettem egy HDC Galaxy S3 EX telót még jan. elején.
Sajnos a GPS nem volt jó rajta (gyárilag fos az antenna).
Itt (http://forum.frandroid.com/topic/131508-fix-antenne-gps-b92m-modifications-physique-de-lantenne/) kiokosodtam mit kell vele csinálni. Alkottam rá vagy 40 féle antennát, de csak nyílt terepen ment 15 méteres pontosságig, városban vacak maradt, sokat keresgélt, hogy hol vagyok. Maga a telefon piszok jó volt, de emiatt nem tudtam megszeretni, eladtam. http://www.youtube.com/watch?v=0zWoevgJRp8Vettem helyette egy kifejezetten GPS hibás JIAYU G2S-t, amit viszont sikeresen javítottam. Az elmúlt hónapokban pár órám ráment az antenna gyártásra (teljesen empirikus úton csak kísérletezgetéssel), ha valakinek ilyen terve van, akkor keressen nyugodtan.
A legtöbb esetben az antenna fólia és az alaplap közti kontakt okozza a jel gyengeségét, amiből nem tud a telefon pontos helyet meghatározni. Persze nagyobb antennákkal is lehet jelet erősíteni.
http://www.youtube.com/watch?v=3GSeVk4y_kM&NR=1&feature=endscreenA JIAYU-ban most az alaplapra van forrasztva egy drót, ami rá van forrasztva az eredeti helyre vágott antennára, ami érintkezik egy a hátlap belsejébe beragasztott nagy antennával. Krampácsisten dörzsöli a tenyerét ha csak rágondol. Viszont prímán működik.
-
hungobungo
senior tag
válasz
Peaceliker #23197 üzenetére
A GPS az GPS, nincs körülötte más betű
Az A-GPS az egy olyan rásegítés, amihez vezeték nélküli adatkapcsolatra van szükség.
Ha sima GPS-szel nem talál meg (mondjuk mert nem látja a műholdakat az égen), akkor később sem fog rárakni a térképre még A-GPS-szel sem. Kell neki rossz esetben 4-5 perc, de mennie kell előbb-utóbb! -
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #23082 üzenetére
Sehol nem találtam ezekre megoldást, a szinkronizációs b@szkodást úgy "oldottam meg", hogy a címtár szinkronizációt kikapcsoltam, így békén hagy...
Azt mondja el vmki, hogy gmailt hogy tudom törölni, hogy újra feltelepítsem playről, mert úgy sejtem a kínai gmailnek van vmi baja...
Köszi
-
Dexter-2000
őstag
válasz
Peaceliker #23104 üzenetére
köszi
-
tlac
nagyúr
válasz
Peaceliker #23104 üzenetére
de olyat is hallottam, hogy az umi nak vége
hol hallottad? link?
-
Dexter-2000
őstag
válasz
Peaceliker #23097 üzenetére
4", 4,3" de más alternatívákat is meghallgatok.
Persze a a zseré rajta már alapból előnysőt..
-
gps76
őstag
válasz
Peaceliker #23065 üzenetére
A megoldás a bluetooth-os megosztás,stabilabb,nem meríti a telefont annyira,és érdekes módon gyorsabb a netezés a táblán,ráadásul össze lehetnek párosítva egész nap,mint ha egy fülhallgató lenne,a tábla olyan mintha 3G-s lenne.
-
válasz
Peaceliker #23030 üzenetére
Az MTK platform picit más. Nincs fastboot opció.
Külön van a kernel (boot.img) és a recovery (kernel+ramdisk=recovery.img).A scatter ugyan teljes partíciókiosztást biztosít számokban, de a csatolási pontokhoz (fstab) nem csak a hex címekre van szükség, hanem a blokkeszközön lévő helyre is.
Ezért kell megnézni a cwm készítésénél a /proc/dumchar_info fájlt is, mert az tényleg a minden telmond a partíciók azonosításáról. Ráadásul ebből a fájlból kiindulva dd-vel le lehet menteni a komplett rom-ot, persze root joggal. Csak elég macerás számolgatni meg parancssorozni. -
válasz
Peaceliker #23026 üzenetére
Nem, nem csak a scatter a fontos.
A recovery (nem csak a cwm) tartalmaz kernelt is, ezért nem mindegy, hogy melyiket teszed fel.
Nem megfelelő kernel esetén vagy bootloop lesz, vagy más módon nem indul el.
Továbbá nem mindegy a particiokiosztas sem. -
válasz
Peaceliker #23021 üzenetére
Ha valakinek van már Lenovo A820-as gépe, akkor _szigorúan teszt céllal_ tesztelhetné ezt az első verziós cwm-et.
(Amit eddig találtam a neten, azok a ZTE v987 recovery-jét használták a build.prop szerint, amit csináltam, az a boot.img-ből készült)
Csak az próbálja, aki tudja mit csinál és nem esik kétségbe egy esetleges bootloop miatt! -
kosturica
őstag
válasz
Peaceliker #23009 üzenetére
Tessék! Goophone I9 a másik elnevezése.
A backup előtt semmilyen teendőd nincs, a restore előtt meg ahogy előttem is írták: factory reset, wipe data, format system. -
kosturica
őstag
válasz
Peaceliker #23003 üzenetére
Már túl vagy a lényeges dolgokon. Én meg várom, hogy megérkezzen a Phone Pad 5-öm, aztán neki látok én is!
-
válasz
Peaceliker #22999 üzenetére
Ha mentés előtt ledarálod, akkor mit mentesz? Akkor csak az alaprendszert mented. (ha ezt érted ledarálás alatt)
-
kosturica
őstag
válasz
Peaceliker #22999 üzenetére
Dehogy kell ledarálni! Éppen az a lényeg, hogy az összes progival, beállítással együtt tudod visszaállítani a rendszert!
-
válasz
Peaceliker #22994 üzenetére
Amúgy csájana szpáj app remúvert hogyan is kell használni?
CWM ből update form sd menüpontból?
Pontosan ígyÉs ha sikerül CWM ből ROM backupot csinálni, akkor bmikor vissza tudom tölteni ha vmelyik ROM nem jön be?
Így van, feltéve, hogy a recovery-t nem cseréled le másra. Mert abból lehet galiba.Más módon is lehet csinálni backupot, de azért az macerásabb a CWM mentésnél.
Illetve javaslat: nem tudom, hogy az a módosított cwm milyen formátumban ment. Ha van rajta - beállítható - a tar mentési formátum, az konnyen másolható telefonról.
Még annyit, hogy minden telefonhoz más cwm-et kell feltenni, a CWM telefonspecifikus!
A rooz.zip az nem, a más telefonokat (nem csak mtk6589-et) is rútol.
-
kosturica
őstag
válasz
Peaceliker #22994 üzenetére
A CWM backupot bármikor vissza tudod állítani. Előtte kell: wipe cache, wipe dalvik, format system, utána mehet a restore.
-
kosturica
őstag
válasz
Peaceliker #22981 üzenetére
Kíváncsi vagyok a how to-ra!
-
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #22980 üzenetére
Na megvan, rootoltam
Azt nemtom, hogy a cwm miatt vagy csak mert bamba voltam, de a lényeg, hogy megvan...amúgy belső memkariról kereste...
És akkor mingyá összedobok egy how to-t magyarul meg driverekkel meg mindennel -
kosturica
őstag
válasz
Peaceliker #22978 üzenetére
A recoveryket nyugodtan lehet cserélgetni, de ha már backupot csináltál, a visszaállításnál lehetnek gondok az esetleges csere után. De te még nem csináltál most ilyet.
-
válasz
Peaceliker #22973 üzenetére
Linkeld be a képet a recovery menuről
Lehet, hogy mégsem cwm?
A blogomban is korulnezhetsz, hátha.... -
kosturica
őstag
válasz
Peaceliker #22973 üzenetére
Nem hinném, hogy a CWM recovery van fent neked, hanem csak a sima gyárit találtad meg a billentyűkombinációval!
-
kosturica
őstag
válasz
Peaceliker #22968 üzenetére
Belinkeled a leírást?
-
kosturica
őstag
válasz
Peaceliker #22866 üzenetére
Nem az a gond!
Nézd meg az eszközkezelőben, hogy látod-e a csatlakoztatott cuccot. Frissítsd a drivert manuálisan az oprendszerednek megfelelő driverrel. -
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #22861 üzenetére
az lehet gond, hogy SIM meg memkari telóban van?
-
Pumika1975
senior tag
válasz
Peaceliker #22848 üzenetére
Köszönöm a választ!
-
Pumika1975
senior tag
válasz
Peaceliker #22839 üzenetére
Köszi a választ! Azt lehet tudni, hogy a T-mobil milyen frekvencián szórja a 3G-t?
-
Zozo33
csendes tag
válasz
Peaceliker #22721 üzenetére
Persze ezt is próbáltam, de ha a háttérkép beállításra mentem csak a gyári képek jöttek be, de mivel nem találtam hogy ezek a képek hova vannak elmentve (mer akko odabemásoltam volna a képeket a galleryből és megoldódott volna minden) ezért akadtam el..., aztán hagytam és leszedtem inkább egy alkalmazást hozzá, szóval így csak összejött, de kösz a segítséget!
Üdv: Zozo33
-
válasz
Peaceliker #22798 üzenetére
Ha root a telefon, utána szinte bármit megoldunk
-
válasz
Peaceliker #22796 üzenetére
Flashtool readback, vagy mtkdroidtools backup.
Vagy parancssoros megoldás, ha van root. -
sasa311
veterán
válasz
Peaceliker #22793 üzenetére
Visszaflasheled az eredeti recovery-t a CWM helyett - de nem foglalkoznak vele.
IMEI-t nem kell menteni ROM flashelés előtt, de gyári visszaállítás során sok típus eldobja az IMEI-t!
-
sasa311
veterán
válasz
Peaceliker #22542 üzenetére
Ha rossz a driver akkor tuti nem flashelsz fel semmit
De csak CWM flasheléssel maxium bootloopot lehet csinálni, téglát nem.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Peaceliker #22523 üzenetére
"amúgy rootot csak rom cserével lehet eszközölni?"
Nem. Inkább az a gyakoribb, hogy a ROM csere "törli" a root jogot. De pl. a G3 gyári 4.1.2 JB ROM-ja már "pre-rooted".
A W8-hoz nem tudom, van-e kiforrott rootolási mód, bár elvileg az MTK chipes telefonok azonos módon rootolhatók. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Peaceliker #22517 üzenetére
Nem "hülye" a JB. De ha minden ugyanúgy működne és ugyanott ott lenne, akkor ez egy ICS lenne.
Ha pedig nem találtad eddig ezeket a beállításokat, akkor ott van a "jóöreg" MobileUncle Tools. Ezek a beállítások ott is elérhetők (és egy sor más is). Az "Engineer mode" csak előhozza a ROM-ból azokat a funkciókat, amiket egy nem "engineer" mezei felhasználó alapban nem használ. -
fil
őstag
válasz
Peaceliker #22384 üzenetére
Gondolom, ahogy eddig is, ezután is lesznek kisebb-nagyobb különbségek a Google hivatalos OS-e és az egyes gyártók megvalósításai között. (Bár a Google igyekszik ezt egyre inkább megakadályozni). Pláne ugyebár a kínaiak az ilyesmit különösen lazán kezelik
-
fil
őstag
válasz
Peaceliker #22381 üzenetére
-
fil
őstag
válasz
Peaceliker #22375 üzenetére
Aha
Egyébként arra gondoltam, hogy ha már van, hátha van valami pontosabb információja is róla. Ha meg már megvan néhány hónapja és használja rendesen - fólia nélkül - akkor meg vagy vannak rajta apróbb hajszál karcok, vagy nincsenek. Ha rendes gorilla, akkor normál zsebben hordástól nem lesznek (persze, ha mellé teszi a lakáskulcsot az más)
-
KukkSteve
senior tag
válasz
Peaceliker #22322 üzenetére
Na mind1, én sokat olvasgattam róluk, mert érdekelt hogy mi miért, hogy. Tényleg ha vigyáz rá az ember akkor mind1. Nekem volt már GG-s telóm, most SGS-em van, egyiken sem volt egy karc sem. A Gal.S-en meg is lepődök hogy még nem tört, kapott már szegény, de elég jól bírja...
Drbonci: Biztosan igazad van...
-
Gwent1
tag
válasz
Peaceliker #22300 üzenetére
Peaceliker Szép Napot működik, mert win7 64bit alatt most húztam vissza egy g2s-t flashtoollal
ha gondolod átküldöm mailban a drivert és a flash progit amivel nekem sikerült -
sasa311
veterán
válasz
Peaceliker #22300 üzenetére
flash tool működik win7 64 bittel
-
beers
addikt
válasz
Peaceliker #22283 üzenetére
Ha biztos, hogy hozzávaló a recovery, akkor nyugodtan indítsd!
Nekem gyanús, hogy nincs fent minden szükséges driver! -
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #22280 üzenetére
Na megnéztem mi a téma a flashtool al, de már a driver telepítésre (kikapcsolt telóval) is azt írja a w7, hogy fent van a driver, de nem fog menni, mert vmi gáz van :S így el sem merem indítani a flashtool al a recovery felrakását...
-
bigrock
addikt
válasz
Peaceliker #22269 üzenetére
Én hosszas tájékozódás után a MobileUncleTools-szal tettem fel. Simán felment, öröm, bódottsá. (Jiayu G2S)
-
mrkatona
tag
válasz
Peaceliker #22268 üzenetére
Ez milyen telefon? Szép darab.
-
rolko
őstag
válasz
Peaceliker #22263 üzenetére
Nem, maga a telóról
-
rolko
őstag
válasz
Peaceliker #22125 üzenetére
Nah látom megérkezett a teló
Dual Simmel esetleg próbáltad? Megy egy egyszerre a kettő?
Pár képet tennél fel? -
bigrock
addikt
válasz
Peaceliker #22143 üzenetére
-
Peaceliker
addikt
válasz
kiegészítés a kontra sorba:
-rezgő motor fos, inkább hangos, mint erős(ezt tapasztaltam az ainol táblámban is)
-fényerőt tök sötétben nagyon magasra állítja az automata (erre nincs vmi megoldás?) -
lexter00
őstag
válasz
5,8 inch... te jó isten
mindennapi használatban van hátránya ekkora méretnek?Tetszenek a nagy telefonok 5,3-ig bátran elmegyek de ez már szerintem too much
-
b0bcat
addikt
válasz
Peaceliker #22099 üzenetére
Így tedd el! Ha teljesen feltöltve tárolod, jobban veszít a kapacitásából.
-
Landor
tag
válasz
Peaceliker #22097 üzenetére
HSPA+ azaz 21 vagy gyorsabb elérhető
-
válasz
Peaceliker #21973 üzenetére
Félig vicceltem ám
De csak félig.
Nem mindenki olyan lüttyő, mint én, szóval azért inkább most élvezd, hogy van egy ekkora tepsifonod, gratula hozzá!
A többire ráérünk hetek múlva is.Jó lesz a Húsvét:
Tavasz van,
Téli időjárással,
Nyári időszámítással -
válasz
Peaceliker #21970 üzenetére
Hát... ha szabad a vásár
, akkor:
- van-e factory mode és ha van akkor mtkdroidtools látja-e
- egyáltalán látja-e az mtkdroidtools
- van-e /proc/dumchar_info fájl, ha van akkor mi a tartalma
- mi a tartalma a /proc/partitions fájlnak
- root-olható-e Bin4ry-féle módon.Köszönet.
-
tutis
őstag
válasz
Peaceliker #21960 üzenetére
sebaj, bepipáltam. Singpostal fog jönni..
-
osztraksajt
őstag
válasz
Peaceliker #21956 üzenetére
Látszik hogy nem volt még dolgod velük.
-
válasz
Peaceliker #21953 üzenetére
Sajnos van magyarországi példa a nem túl jó támogatottságra.
-
Bagira01
veterán
válasz
Peaceliker #21916 üzenetére
Hát nem tudom, nekem az 512MB is elég volt. Annyi appot nem szoktam felrakni főleg nem ilyen háttérbe futókat, max játszok rajta aztán annyi. Játékhoz a lenovo erősebb procival és kisebb felbontással jobb lehet. Tmallbox-nál van a zte, róluk meg mostanában nem sok jót olvastam
Lehet kipróbálom mindkettőt aztán elválik.
-
Bagira01
veterán
válasz
Peaceliker #21904 üzenetére
Attól a kis akkutól eléggé félek, de lehet az lesz. Tokot már rendeltem is hozzá, csak üres a számlám
-
hunaqua
addikt
válasz
Peaceliker #21893 üzenetére
Mondjuk szürkét még nem láttam sehol!
-
Winaty
csendes tag
válasz
Peaceliker #21887 üzenetére
Szerintem az én kezem remegett !!
Meg kell még szokni a méretét (elég nagyocska az omniámhoz képest)
-
fil
őstag
válasz
Peaceliker #21852 üzenetére
A Lenovo-k úgy néz ki tudják. A többség nem. Valószínűleg ott nem használják ezt a frekit. Egyelőre akkor nem erőltetem a Defy+ lecserélését. (kivéve ha valami nagyon alkalmi vétel adódik).
-
fil
őstag
válasz
Peaceliker #21827 üzenetére
Én is így tudom. Vodás vagyok. Ezért is kérdeztem.
-
Pítőr
aktív tag
válasz
Peaceliker #21823 üzenetére
Szerintem a Lenovo a820-is tudja, de nem vagyok benne 100%-ig biztos, mert nincs még a kezemben!
-
devast
addikt
válasz
Az én Jiayu g3-am papír szerint tudja. Belemész mobile uncle tools-ban engineer mode (mtk)-ba, bandmode menüpont, majd sim1. Nálam ott virít az UMTS mode-ban a wcdma-gsm-900. Tudtommal ez az.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
Peaceliker #21838 üzenetére
Na ja, hát ha két külön dologról beszélünk akkor úgy nehéz összeegyeztetni
Valóban sokaknak extra elvárásaik vannak, de itt nem kizárt, hogy valóban lehet valami azzal az egy szem készülékkel, ami ezeregy okból is adódhat. Nálunk egy SonyEricson csinált meglepően borzalmas képeket, aztán rájöttünk, hogy a kamera is le volt fóliázva
De itt több dolog is közrejátszik a leírása szerint, meg persze ha láthattunk volna képet feltöltve, hogy milyet is csinál a teló, az is sokat segített volna.
-
sasa311
veterán
válasz
Peaceliker #21838 üzenetére
Én már azt sem értem, hogy miért akar valaki komoly fényképeket csinálni egy telefonnal (legyen az kínai vagy iphone).
A telefonban a fényképezőgép arra való, hogyha hirtelen meglátod Orbán Viktort ahogy smárol Gyurcsány Fletóval a parlament előtt a rakparton akkor gyorsan lekapd és feltöltsd fészbúkra.
Nem arra, hogy művészi fotókat meg családi albumot töltsünk meg vele. Arra vannak a fényképezőgépek.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
Peaceliker #21830 üzenetére
Senki nem beszélt arról, hogy kompakt fényképező minőséget tudjon. Jött egy beírás, hogy sötét képeket csinál és egyébként az előlapi nem is működik meg a root is félresikerült. Mire az a reakció, hogy ha rossz a fényképező a W8-ban akkor már nem is érdekel valakit
Egyszerűen erre írtam, hogy egy egyedi eset miatt nem kell rögtön leírni egy típust, de persze mindenki az alapján dönt ami alapján akar ;-)
-
okmaci
csendes tag
válasz
Peaceliker #21827 üzenetére
Nem tévedsz, én is így tudom!
-
sanzi89
addikt
válasz
És ez miben jelent hátrányt?
-
toti83
csendes tag
válasz
Peaceliker #21734 üzenetére
persze, értem én
Amúgy a fastcardtech-en ennyi az ára. Írta itt fentebb valaki, hogy egyre inkább jönnek be a 4 magosak. Ez nekem is feltűnt, és nem is drágák, mert némelyik bőven $200 alatt van
Most, hogy már ott is elindult az újév, kezdenek egyre több telefont feltenni. -
toti83
csendes tag
válasz
Peaceliker #21709 üzenetére
Én úgy látom, hogy a chinamobiles4u.com nem webshop. Csak továbbajánlja a fastcardtech.com-ot %-ért. Mert hogy ilyet is lehet. Bárkinek
-
sasa311
veterán
válasz
Peaceliker #21705 üzenetére
Nekem csak az a gyanús, hogy fastcardtech-ről lopja a képéeket
-
rolko
őstag
válasz
Peaceliker #21527 üzenetére
Pont azzal szemeztem én is, kíváncsi vagyok mi lesz vele a tapasztalat
-
rolko
őstag
válasz
Peaceliker #21463 üzenetére
Minőségben milyenek ezek a telók? Nagyon gagyi az anyaguk?
-
Czeffer
csendes tag
válasz
Peaceliker #21498 üzenetére
OK, rápróbálok mindkét helyen. Egy üzenetet megér, hátha válaszolnak. Nincs vkinek kuponja?
-
Czeffer
csendes tag
válasz
Peaceliker #21494 üzenetére
OK, köszi. De akkor az isten tudja, mikor lesz, és lehet hogy hónapokkal később kapom meg. A kérdés, hogy a minideal-en van e raktáron, és megkapom 2 hét múlva, vagy csak oda van írva, hogy van. Olvasgattam, és a minideal-ről ha van, gyorsan megjön, de kérdés van e? A 20 dolcsi az 20 dolcsi, de ha lenne vkinek kuponja hozzá, és van raktáron, akkor maradnék a minideal-nél, mert kicsit többért, de tokkal megjönne hamarabb.
-
Zozo33
csendes tag
válasz
Peaceliker #21437 üzenetére
Értem-értem.
Azt az ebay-es cuccot majd meglesem.
Köszi a segítséget! -
Zozo33
csendes tag
válasz
Peaceliker #21427 üzenetére
Köszi
1. Akkor nem rootolom, mer ez így nekem tökre megfelel (meg igazából nem is találtam hozzá újabb romot needrom-on) Amúgy annak van értelme, h rootolom és utána ugyanazt a rendes gyári romot felrakom rá? Vagy ezzel olyan sok mindent nem nyernék vele?
2. Akkor ezen nem izgulok.
3. Akkor jól sejtettem, h nem rendes. Gondolom akkor ezekhez a telókhoz ugyanúgy csak külföldről tudok hozzá fóliát rendelni. Jó drágán adják őket vagy 5-6$-t elkérnek érte.
(elolvasva amit írtam, de választékosan tudok írni "akkor")
-
cekkk
veterán
válasz
Peaceliker #21245 üzenetére
És a legnagyobb bajom, hogy nem bízom benne, hogy ezek a készülékek évekig működni fognak
Ezért is ha veszünk idén egy 160 dollárosat és kibírja 1-2 évet már örülök, akkor meg eldobja az ember és vesz egy másikat és kész
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Bluetooth hangszórók
- Egyszerű kávé topik
- Milyen egeret válasszak?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Macska topik
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest