Hirdetés
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Notebook hibák
- Hobby elektronika
- Kezdő fotósok digitális fényképei
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
include777
aktív tag
válasz
TedThomas #89423 üzenetére
Nem tudom, lehet szakmai ártalom, de én pl ha vásárolok, akkor számít a weboldal használhatósága, kezelhetősége, egyedisége, kinézete. Ha ingyenes rendszert használnak, akkor pedig hogy mennyire tették egyedivé azt. Már 5mp alatt felb@sztam az agyam, mert opera alól néztem, rámentem az okostelefonokra, ahol drop-downal lejönnek a magok, de nem tudtam rámenni, mert nincs egyben az egész <li>-s hover, be is zárta a drop-ot. Namost lehet rá kattintani és fel is dobja akkor már az oldalon belül, de ez pl egyből bosszant.
Másik, hogy opencart a rendszer amin fut, legalább magyarították volna a hiányzó részeket (ajándékutalványnál van pl ilyen). - nem bonyolult, külön állományban tárolja.
Na elég az offból
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux Mint
- Bestbuy játékok
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- Windows 11
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest