Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
Aki kicsit jártasabb kínaival való garanciális ügyintézésben, adhatna valami tanácsot.
6210-est rendeltem, (látszólag megbízható eladótól,) ami hamar meg is jött, szép is, jó is, csak... nem működik az eredeti akkujával. (Nem vesz fel töltést, nem indít hívást, pár perc után lemerül.)
Másik akkuval működik szépen, de amit hozzá küldtek, azzal nem, és az az akku más telefonban sem megy.
Írtam a kínainak, hogy mi a helyzet, de nem jutottunk előbbre.
Egyrészt elég gyenge az angolom, és az ővé is az, így nehezen értjük meg egymást. Másrészt mintha nem is hinné el, hogy baj van az akkuval, másikat pedig nem küldene, mert nem fér bele a profitjába.
Mit tegyek?
Nyissak vitát (Open Dispute) az eredményre vezetne? (Ilyet még sose csináltam, nem tudom, hogy működik.)
Zárjam le a vételt, adjak neki 1 csillagos feedback-et, és vegyek itthon másik akkut hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Honda topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB Újszerű, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note20 Ultra 5G 12/256GB Megkímélt, Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Huawei P30 128GB / 12 hó jótállással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest