Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Titkos Aluminiumot tervez a Google a PC-khez
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
Marketing+árrés is beleférne az árba?

Nem kötekszem, tényleg nehogy annak vedd, sőt kimondottan tisztellek azért hogy ezt megpróbálod végigvinni.

Csak arra akarok rávilágítani hogy azért a kínai árak távolról sem feleltethetőek meg az itthoni áraknak, mert tényleg egy rakás költség jön rá, ami még nem a tiéd, hanem dobod be a nagyközösbe. Csak ezek éppen nem annyira populárisak, mikor az ember elkezd vele foglalkozni akkor szembesül vele.
De egy rövid számolás, vegyünk egy sima 150USD-s telót. Számoljunk: 150usdx220Ft(az árfolyamot most ne taglaljuk, annyi amennyi, sokáig itt körül tanyázott átlagban, most tudom kevesebb, de nem tudjuk holnap mit jelentenek be, meg a banktól sem középárfolyamon kapod ugye) 33000Ft + 2000Ft szállítás(annyi amennyi, de nem lőttem szerintem nagyon fölé) +3200 Artijus + 100-200Ft temékdíj + vámkezelési díj + Áfa azaz kb 50000Ft. És ezen egy fillér haszon nincs még rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi