Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
WOT-H-A-C #81703 üzenetére
Köszönöm a segítséget, de ehhez én még édes kevés vagyok. No meg leteszteltem a GPS-t is. Egyszerre két program is futott (Runtastic Bike és Saját útvonalak) és arra a következtetésre jutottam, hogy ezek a progik úgy szarok ahogy vannak. 2 teljesen eltérő útvonalat generált a két progi.
De olyan szinten, hogy az már fáj... Majd ha kijön időben az iGo, vagy kedvem lesz SyGic, Navdroyd progikkal is letesztelem majd. No majd a logoutos cikkem megszületése előtt megyek egy 1 órás bringa útra is ahol majd 4 progi fog együtt menni.
Update: idő közben amikor feltettem az MTK Nagybácsit kiirta, hogy Root access granted, aztán a RootCheckerrel azzal a lendülettel az fogadott, hogy Sorry this device has no root access
Na jó feladom... sh*tdroid.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Apple MacBook
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Akciókamerák
- Gyúrósok ide!
- Dacia topic
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest