Hirdetés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
üzenetére
Szia! Az x6-os simán kezeli a gigabyte egér billentyü vezetéknélküli kombot. A wifi megosztás is tökéletes most is arról megy a wifi a tabletről meg netezek(mert ez legalább 10") De mivel nem 3G-s így kell a wifi.
Persze a telót ilyenkor felrakom a töltőre mert feleslegesen nem merítem. A külső sd simán kezeli. Eddig csak egy külső dvd írót próbáltam aminek volt saját tápja azt látta a tc. Persze nem akartam írni
Mivel nincs a közelben net vettem egy vodás feltöltő kártyás net-et. Sajna elég lassú mert itt a faluban nem érem el a 3G hálózatot! De mivel holnap ünnep lesz bemegyek Stuttgartba ott biztosan van és legalább egy speedtest-et nyomok rajta. Az off a navigáció itt is tökéletesen működik a troli vezetékek alatt is és a nagy házak közöttt is
Pedig mivel nincs tarója csak a km-óra elé raktam be. Több párhuzamos működtetés után a telefont találtam pontosabbnak és gyorsabbnak. A ROM nincs b@szogatva gyári minden rajta. Ennyit most dióhéjban.
Ja közben mejött otthonra a klikk vagyis a "pótgomb" de csak ha hazamegyek akkor tudom kipróbálni. Az apk fent van és működik látszólag mert minden fülhallgató bedugáskor megkérdezi earphone vagy klikk? Ha meglessz a próba leírom.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Okos Otthon / Smart Home
- Gumi és felni topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Call of Duty: Black Ops 7
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Google Pixel 8 Pro szinte új állapotban kis hibával 12/128GB
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Mivel nincs a közelben net vettem egy vodás feltöltő kártyás net-et. Sajna elég lassú mert itt a faluban nem érem el a 3G hálózatot! De mivel holnap ünnep lesz bemegyek Stuttgartba ott biztosan van és legalább egy speedtest-et nyomok rajta. Az off a navigáció itt is tökéletesen működik a troli vezetékek alatt is és a nagy házak közöttt is
Pedig mivel nincs tarója csak a km-óra elé raktam be. Több párhuzamos működtetés után a telefont találtam pontosabbnak és gyorsabbnak. A ROM nincs b@szogatva gyári minden rajta. Ennyit most dióhéjban.