- RAM topik
- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
sasa311 #7355 üzenetére
nem hinnám, hogy bukik a DHL-en, mert én az etotalktol DHL-lel rendeltem, ami 9$-ral több, mint a posta. Tehát a 10-es felárból kijön. Ha bukik akkor max annyit mint a postán! Egy másik boltban 9$ a posta 19$ DHL.
Én sokkal pozitívabban látom a helyzetet. Bár az is igaz, hogy nekem nem áll benne a pénzem!!! De azért bátorkodom megírni. hátha megnyugtatom az aggódókat! De mindenkinek azt javaslom, hogy többet ne rendeljen, amíg meg nem lesznek a pozitív eredmények.
Az én véleményem: Valakik szereztek egy kisebb készletet. Sokszor ez úgy alakul ki, hogy a nagy megrendelők visszamondanak "10 kamionból egyet". Valakik úgy döntöttek ezt megpróbálták jóárasítva eladni! Majd hirtelen elterjed a hír és rengetegen berendelnek a világból. Gondoljátok csak végig erről az egy fórumról hányan rendeltetek! Egyszerűen belefulladtak a sok csomagfeladásba, levelezésbe, mert nincs meg a megfelelő logisztika! A drágább boltokban ezt kell megfizetni!. A helyzet is kezd az eladók számára forrósodni, mert a világ minden részéről érkeznek, hol a csomagom, és mégdurvább levelek!! Ezért van az, hogy bizonyos esetekben inkább visszautalják a pénzt! Van elég megrendelésük és nem tudnak többet bevállalni! Minden kezdet nehéz! Meghát aki mer az nyerhet csak... Én sosem nyerek, mert nem merek!Most lehet megkövezni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- BESZÁMÍTÁS! "ÚJ" Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest