Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Everest / AIDA64 topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
Sziasztok!
Egy ismerősöm olcsó jó telefont akar venni, így egyértelműen a Kínai csodákat ajánlottam neki.
Mivel előnyös az itthoni gari így 2 készülékre szűkült a kör.Segítenétek a választásban?
Ahogy én néztem hardveresen kb ugyan azok, leszámítva a wayteq HD kijlzőjét, de azért 5,5"-on csúnya is lenne a kisebb, viszont így a zopo meg teljesítménybe nyerőbb mert kisebb kijelzőt és kiesebb pixelt kell "mozgatnia".
Valakinek van tapasztalat valamelyikről?
És meg is osztaná velem?Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue független 100% Akku
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 2 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple ajándék tok
- Samsung alaplap javítás garanciával és számlával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest