- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
gyuszito #67535 üzenetére
Szia! Ugyanazt tudom mondani mint a fenti versenyzőnek.......
Nem is értem mit akartok?az ekkora "tepsifónokkal" kompenzálni mindenkinek ennyire romlik a szeme?
Én is használok olvasószemüveget de a telómat még rendesen látom(4,7") Filmet meg a tv-n nézek vagy moziban. A böngészőben meg ki lehet egy-egy részletet nagyítani ha(?) kell. Anno a 4"-os telómon is eltudtam olvasni a híreket. Meg ez már csak két kézzel kezelhető mert szerintem egy kosaras fickónak sincs akkora keze, hogy átérje és kezelje (87mm más telók ilyen hosszúak mint amilyen széles ez)Ja és az, hogy minden este töltőre tegyem a telefont na az végképp felejtős!DE!!! Ez megint csak az én véleményem.........
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual (SM-A536B) Mobiltelefon
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB
- Új, bontatlan, iPhone 17 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest