- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
Nekem is megjott a Lenovo S650. Persze nem most mar, csak a fiam tesztelte eloszor. A rovid es sommas velemenye, hogy nagyon klasz. Az o kutyu sorrendje:
1. Nexus 7 (a regi fajta meg)
2. Lenovo S650 pariban van a Motorola Atrix 4G-vel
3. Lenovo A660 (A789, ez ugyan az, csak a sarga telo szebb!)
4. Nokia Lumia 620
5. Gadmei 3D tablet
6. T-mobil Pulse (az nem egy jo telefon)Nekem is tetszik a keszulek...
+ piszok gyors.... bongeszoben, (Chrome-ot hasznalok,) meg mindenben
+ szep kijelzo, egyaltalan nem gond a felbontas (persze, ha nagyon keresed a pixeleket...)
+ turhetoen szol a fejhallgaton, (Sennheiser van nekem,) es nem faraszt, hogy ha hangositom, kilukad a fulem
+ telefonalaskor tiszta, es ertheto a hangja, szinte ez eddig a legjobb nekem
- nagyon sok a kinai betu, hiaba van angolra allitva
- nekem nagy ez akeszulek, tudtam, hogy az lesz, de tabletnek meg kicsi, nekem vekonyka, (ez fura, de nem biztos, hogy gond,) lehet, majd megszokom
- a GPS eddig nem fogott jelet, persze erre fele ez nem egyszeru, elofordul ez mas keszulekekkel is
- a kulso hangszoro nem valami jo, szoval zenet nem hallgat rajta az ember
- nem tetszik a hatalp, mert reszelos, meg amugy sem vagyok baratja a muanyag femnek
Ezen kivul... en rosszul vagyok a miui-tol, de a launcher csere semmiseg, nekem adw... el tudnek kepzelni jobb fenykepezot, de ugye az arahoz kepest rendben van, de kell egy kezi fokuszos sw. Elferne a 2GB RAM (ha pdf-et nyitok bongeszobol...) de persze, nem lehet ennyiert minden.Most majd szeretnek kicsit kendacsolni rajta, csak nem tudom, mit. (Persze, tudom, a kinai betuktol megszabaditanam. Lehet vele elni, csak engem megis zavar, hogy nem tudom ,mit jelent. Alternativ megoldas lehet, ha megtanulok kinai nyelven. Meg a GPS fix sem artana.)
A telefon Hungobungotol van, a biznisz rendben volt. Ha otthon elnek, nagyon okes lenne, igy kicsit elhuzodott a biznisz. A telefon (egyenlore) tokeletesen uzemel, es valamilyen szinten megnyugtato, hogy megnezte, mielott tovabb kuldte nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Kerékpársportok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Xbox Series X|S
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Gmail
- További aktív témák...
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen/ 12Hó Garancia / 100% akku
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest