- Nem, nem szünteti be a grafikus vezérlőinek fejlesztését az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- RAM topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nwis86
aktív tag
Sziasztok
Lehet ezt nem ide kéne írnom, de nem volt jobb ötletem.
Pár napja vetem 1 Jiake jk11 telot, van vele pár gondom, de a legtöbb problémával megtudtam barátkozni, végül is 30 000ft-ért jó lenne ez. Antutu 17 000pont, eddig nem sikerült olyan játékot rá raknom ami ne ment volna akadás nélkül. De az akkuja semmit se ér, így jelenleg számokra használhatatlan, fél napot se bír ki, de nem értem hogy miért nem, hisz előző teloim akár kisebb akkuval is tovább bírták! Esetleg valakinek van valami ötlete hogy mi lehet a gond?Ma volt az első nap hogy elvittem melóba, reggel 6kor szedtem le a töltőről 100%-on, 13:45-kor már csak 34%-on volt, úgy hogy nem telefonáltam, kb 30 percet neteztem és 15percet játszottam, ezt a fél órát leszámítva az adatkapcsolat ki volt kapcsolva, se 3g, se edge, wifi, gps stb minden ki volt kapcsolva! Wifi még otthon reggel ment kb 10 percet de nem volt használva csak be volt kapcsolva, munkába is kb 5 percet ment néztem van -e szabad hálózat a közelbe de nem volt aztán kikapcsoltam. Fél 3kor már töltőre kellet raknom!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- UTOLSÓ 5db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest