- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Melyik Studio hangfalat ajánljátok
- Milyen notebookot vegyek?
- Hamarosan mind begombázunk?
- 
			  PROHARDVER! Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Cifu félisten @sryman: A "max. 270 USD" esetében ne feledd, hogy esélyesen számolnod kell a 27%-os Áfával. A feltételeknek egyedül az aksi terén nem felel meg az iNeW V3 (ill. alter-egója, a tőle minimálisan különböző Condorde Smartphone 5005). Azonban a topicja alapján az elvárást (4 óra nyomogatás) még akár teljesítheti is. Ha mindenáron a három felsorolt, akkor én mondjuk a Zopo ZP980+ mellett döntenék, igaz kézzel fogható "bizonyítékom" nincs a Jiake ellen sem, max. a Gorilla Glass hiánya. Ha mersz rizikózni, akkor maradj mellette, lehet, hogy beváltja a hozzá fűzött reményeket. @rokarudi: Egen, én is így látom, de ezt a szélmalomharcot már feladtam.  @tihibaby: Egye fene. De cserébe írd meg azért a tapasztalataidat majd plz.  
 Sőt, lehet lassan kellene már egy ZP998-as topic...
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus Rog Ergo gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest