Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Veszélyben vannak az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA® driverek topikja
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni telefonválasztást illetően. Maximum 30.000 Forintért keresek valami megbízható új telefont. A két kártya nem feltétel, mert egy SIM-mel lesz csak használva, csak ti gondolom jobban otthon vagytok a kínai telefonokban, mint a fórum többi része.
A következő kritériumaim vannak:
- magyar nyelvű szoftver
- 4-5" közötti méret
- jó akkuidő
- jó GPS
- lehetőleg 1GB RAM
- ne papírból legyenErős hardver nem szükséges, mert csak hétköznapi használatra kell. Egy középkategóriás MTK bőven megfelelő, csak ne akadozzon, és mókolni se kelljen.
Eredetileg egy HongMi-t akartam, de az csak a kínai piacon ennyi, neten rendelve bőven több. A Jiayukról például jókat hallottam, csak nem tudom, hol szabad őket megvenni (PayPal nagy előny), de igazából bármire nyitott vagyok

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple IPhone 16 Pro 128GB kártya független 100% akku 2028.09.24-ig gari
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4528
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 - One függő
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő