Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodor
veterán
Sziasztok! ZTE V970-ről szeretnék komolyabb duál simes telefonra váltani, de hát ugye nem szeretnék sokat költeni rá. Nekem nem kell hogy ismerős legyen a márka, inkább jó és erős telefont szeretné khosszú távra.
Elsőre ezt néztem ki, mert tetszik az ára, a kinézete, és a specifikációi is.
A kérdésem az lenne, hogy van-e ezzel a márkával valakinek tapasztalata, megbízható-e?
Gondolom ha a Pandawill-től rendelem, az nem lesz gond. Vajon az 58.000-es árra mennyit számoljak még, mert ha jól hiszem, az ÁFA+vám költséget nem fogom tudni megúszni...
Néztem a nem Pro változatot is, de azt csak 1 GB RAM-mal láttam, bár a 4 mag szerintem bőven elég lenne, illetve nincs nagy árkülönbség közöttük.
Annyit még hozzá tennék , hogy a fényképezés nem szempont , arra van más célhardver.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Flint 2 OFF topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OLED TV topic
- Energiaital topic
- Halls of Torment teszt
- Anime filmek és sorozatok
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest