Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ktamas55
tag
Nekem is volt egy Samsung B7722-es masinám. Ha abban lenne android, akkor még mindíg az lenne.
Annál a készüléknél ha az egyiken éppen beszéltem, és a másikon éppen ez alatt az idő alatt kerestek, én nem hallottam semmi jelzést. Viszont amikor bontottam az élő hívást, ott volt a képernyőn egy jelzés, hogy kerestek és vissza tudtam hívni.
(nekem a kb. másfél év alatt talán 3-4 ilyen esetem volt)
Nem tudom miért olyan fontos az, hogy mindkét kártya egyidőben is hívható legyen? Miért fontoa az, hogy bekopoghasson a másik hívás? Megáll a világ, ha nem válaszolsz neki azabban a minutumban? Nem bírja megvárni míg visszahívod? Vagy nem tud egy perc múlva újra felhívni?
Valaki magyarázza el annak a változatnak az előnyét.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB blue titanium kék titán független Apple ajándék tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest