-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbetmen
újonc
Sziasztok,
van egy céges telóm, amin nincs netem, és hogy ne 2 telefonnal rohangáljak, befizetnék egy dual sim-es készülékre.
Van bármi kockázata, ha egy sufni GSM boltban kivágatom microSIM-re a kártyát, el tudják ezt rontani? Az új készülékekbe általában az kell, a szolgáltatónál pedig nem tudom lecserélni mert céges szerződés van, nem saját (és emiatt félek attól is ha elrontják, mert elvileg nem lenne szabad machinálni a céges kártyát)A másik kérdésem a dual standby-ra vonatkozik: nagyjából utánaolvastam, az egyik SIM-et csak netezésre használnám, így ha van átirányítás akkor észreveszem ha hívnak, net bont, és visszahívom - ez nekem belefér. Amit nem tudok, hogy a másik (inaktív) SIM ilyenkor mennyi idő után lesz használható? Ez csak 1-2 másodperc, vagy esetleg hosszabb idő?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest