Hirdetés
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos konnektor: tényleg spórol az áramon, vagy csak pénzkidobás?
- Milyen házat vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Powerbank topik
- Egy kiegészítővel headsetté alakítható egy sor Sennheiser fejhallgató
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csampei
senior tag
válasz
devast #48327 üzenetére
...hát akkor passzolok.Mi az erősebb kategória?Egy atomerőművet csak nem lehet hordozható formába varázsolni?
Ahogy néztem a csájnííízfonok világát a 4mag 1500Mhz a felső szinten van,vagyis erősebbet elég nehéz találni.Na igen mondjuk az architektúra ott lehetnek difik...bár meg kell hogy mondjam a személyes tapasztalatom alapján,hogy ami az X5-ben szerepel vas az speciel a gyengébb vas kategória (2mag 1000Mhz) de mivel nem játszok,vagyis játékokon kívül, olyan appal nem találkoztam ami megakasztotta volna(mondjuk a grafikus része az röhej mert már azt nem is jegyzik tán (PowerVR SGX531) ami a scollozás,vagy görgetésénél látszik is egy kicsit,de ez engem nem zavar).Összehasonlítási alap pedig van valamelyest mert sorban:Samu spica,ZTE blade,moto defy+,alcatel ot 995,,SE xperia arc/s,LGO2X ezek mind erőteljesen gyengébben muzsikáltak,na jó ez talán egyértelmű,de például az O2X amely hasonló vas a ramtól eltekintve az volt tán a legtrágyább és persze nekem a legnagyobb csalódás.Ahhoz képest az X5 rendesen szárnyal!
(#48330) fateless
Ez teljesen egyértelmű!Ehhez azért a pénzen kívűl kell egy jó adag megszállottság is,hogy az ember egy ilyen telóval foglalkozzon.Mondjuk nekem a munkáim miatt nagyon gól lett,mert a lézertől kezdve a pmr-en át a kamerát,és gyakorlatilag minden funkcióját ki tudom használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Küszöbön az androidos PC-k
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Borderlands 4
- Vallás
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Anime filmek és sorozatok
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest