- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Chromecast topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
andrasxx
üzenetére
Köszi andrasxx, ÁrPi2! Sajnos nem minden Androidos telefonon megy a MobileVoip. Vettem egy LG L7 II-t, és a hívott fél nem hallott semmit. CineDOG1 ajánlottad, hogy más verzióval is próbáljam ki, de egyikkel sem ment. Azért kérdeztem, hogy nem tudtok-e jobbat, mert nem ismerem a kínai telefonokat és olvastam a kamerája nem az igazi, igaz lehet, hogy ez általában jellemző a kínai telefonokra. Egyébként van olyan Gsmarena szerű összehasonlító oldal ahol a Jiayu is fent van? Itt 170$ a G3T, de még nem találtam meg, hogy miben különbözik a G3S-től.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Anime filmek és sorozatok
- World of Tanks - MMO
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- CORSAIR K100 AIR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő