Hirdetés
- 
			  PROHARDVER! Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

b0bcat addikt Tanácsot kérnék, urak! Találtam az Aliexpress-en 156 dollárért Star N9776-os tepsit. Teljesen beleszerettem.  Az az egyetlen gondom, hogy a különféle leírásokban 60-90 mega szabad RAM-ot írnak az adatainál gyári állapotban, ami ijesztően kevés. Az az egyetlen gondom, hogy a különféle leírásokban 60-90 mega szabad RAM-ot írnak az adatainál gyári állapotban, ami ijesztően kevés. Szerintetek meg merjem venni ennek ellenére? Szerintetek meg merjem venni ennek ellenére?Van valami - lehetőség szerint nem túl durva beavatkozást igénylő - eljárás, amivel megoldható némi memória felszabadítása? (Nem is értem, hogy az aTAB5-öm hogyan tudott gyári állapotban kb. 220-240 mega szabad RAM-mal rendelkezni a fél gigából ICS-sel...) Köszönöm a válaszokat!  
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Titan + 2db original Case
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4525
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple IPhone 16 Pro 128GB kártya független 100% akku 2028.09.24-ig gari
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Az az egyetlen gondom, hogy a különféle leírásokban 60-90 mega szabad RAM-ot írnak az adatainál gyári állapotban, ami ijesztően kevés.
 Az az egyetlen gondom, hogy a különféle leírásokban 60-90 mega szabad RAM-ot írnak az adatainál gyári állapotban, ami ijesztően kevés.  Szerintetek meg merjem venni ennek ellenére?
 Szerintetek meg merjem venni ennek ellenére?