Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
HELP!!!
Előre is elnézést kérek az off-ért,de nagy segitségre lenne szükségem és ez a topik amit a legjobban látogatok és szeretek,ezért bátorkodom itt kérni segitséget.
Arról lenne szó hogy van egy tabletem(Teclast A10t) és bedöglött annyira hogy az új fimware felrakás sem segit.Mivel még nem járt le a garanciája visszaküldeném a Spemall-hoz,de az én angol tudásom ehhez kevés és ebben kérném valaki segitségét aki privátban megirná nekem azt a levelet amit elküldenék nekik email-ben.
Szóval ha valaki segitene ebben,annak priviben elküldeném amit szeretnék irni ő pedig lenne olyan kedves és angolra forditva visszaküldené nekem.A Google translate-ra nem merek hagyatkozni,nehogy valami gixer legyen.
Szóval aki tudna ebben segiteni az keressen meg priviben.
Előre is nagyon köszönöm.

Mégegyszer bocs az off-ért

Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Windows 10
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- OLED monitor topic
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Update 11.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest