Hirdetés
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moric
aktív tag
válasz
GaborJanos #1873 üzenetére
Szerintem ennek egy része, csak duma.
Nekem két darab kínai program van a telómon és még is működik.
Abból lehet gond, ha rendszer file-ket töröltél. Root nélkül nem sok esélyt látok rendszer szintű törlésre.Melyik verziójú Androidod van?
4-esben, emlékeim szerint, gyárilag hibásan működik a gps. A zopotools-sal lehet kikényszeríteni a gps bekacsolását.
Első indításnál nekem is sokáig kereste a műholdakat, azóta viszonylag gyorsan 10-15s alatt megtalálja a pozíciót.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3403
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3400, 94% Akkumulátor
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest