Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
encore22111
csendes tag
Lenovo P770 vélemény:
Múlt kedden rendeltem és tegnap (hétfőn) már hozta is a futár. Etotalk-ról rendeltem, rootolva, eto mod rommal, kértem, hogy ajándékként adják fel és DHL-el hozattam. Nem kellett vámot fizetni, rajta volt a matrica, vagy mi, hogy "vámkezelve, alacsony értékű tárgy", vagy valami ilyesmi szöveg. A lényeg, hogy nem kellett vámot perkálni
Összesen 285 dollár volt (minden költséggel együtt) és ez a készülék röhögve megért ennyit. A tulajdonságait nem részletezem, azt mindenki ki tudja keresni, de piszok gyors a 4.1.1-es android és amin meglepődtem, hogy nagyjából magyarul indult a telefon. A nagyjából annyit jelent, hogy a szövegek többsége magyar, de néhol akadnak angol szavak is, olyan mintha a magyarítás olyan 80%-ban lenne csak kész. Nem zavar, sőt arra készültem, hogy angolul fogom használni, de így még jobb.
Ami nekem fontos volt (ezért választottam ezt a készüléket és rootoltattam), hogy támogatja az OTG kábelt (ilyet kaptam mellé ajándékba). Azaz rádugok egy pendrive-ot rögtön látja nem kell semmit bűvészkedni semmit. Egeret és billentyűt is rá lehet így kötni egy USb hubbal (Youtube-on van is erről videó) és azok is azonnal működnek. Van egy DSLR fényképezőm, amit főként videózásra használok és leszedtem a DSLR controller nevezetű béta programot. Rákötöttem a fényképezőt a telefonra, elindítom ezt a programot és máris külső monitorként funkciónál a telefon, azaz azt látom, amit amúgy a kamera LCD-jén látnék. Ez akkor jó, ha olyan pozícióból filmezek (pl.:lentről, vagy sarokból), ahonnan nem látom a kamera LCD-jét, így a telefonon látom és onnan érintéssel vezérelhető minden: zoom, felvétel, színek, stb... Szóval a készülék megspórolta nekem egy külső monitor árát
HD videókat viszi, még a full HD-t is lejátsza feltéve hogy egy rendes lejátszót telepítünk rá (pl bs player), szép képe van, gyors, kényelmes, hogy nem kell cipelnem a céges, valamint a privát telefonomat is... Szóval ennyi pénzért ez ajándék....
Kérdés: Van a telefonkönyvben kedvencek fül, de hogy az úristenbe varázsolom be oda azokat a névjegyeket, akiket akarok? Sehogy nem engedni....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezetékes FEJhallgatók
- Bejelentették a Forza Horizon 6-ot, irány Japán!
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Hardcore café
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest