- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
palimre
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy Lenovo A5000 Dual telefont. Csak egy kártyát használok benne, mivel nem a Dual tulajdonság miatt vettem. És naponta azzal a figyelmeztetéssel zaklat, hogy a 2. nyílás: Nem érzékelhető SIM kártya, és szíveskedjek ellenőrizni. (a szó szerinti üzenetre nem emlékszem, bár ennyi idő után illett volna már megjegyezni, annyira bosszant
)
És képtelen vagyok kikapcsolni. Ahogy más alkalmazásoknál, az üzenetet hosszan nyomva tartva elérem az alkalmazásinformációt, és az értesítések megjelenítése melletti négyzetben is látszik a kék pipa. Csak éppen - más alkalmazásokkal ellentétben - ez a négyzet érzéketlen, azaz nem engedi magát kikapcsolni.
Tudtok valami megoldást a zaklatás megszüntetésére azon kívül, hogy a szemétbe hajítanám a készüléket
?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CYBORG 15 A13V
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest