- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
∂яσнυη #102938 üzenetére
Egyébként a Te szempontjaid alapján én más irányban nézelődnék, mert ezzel a három napot bíró akkuval most nagyon leszűkíted a kört. Én inkább a kivehető akkura mennék rá. Egy (két) tartalék akku nem összeg. Aki úgy indul el, hogy három napig nincs lehetősége tölteni, az biztosan nem egy szál törölközővel a vállán lép ki a lakásból. Sztem plusz két akku a zsebben már nem számít. Ha lemerült, akkor csere és egy perc múlva újra él a teló. Lehet powerbank is, csak azzal nyűgös mozgatni, használni a telót töltés közben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged