Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Milyen egeret válasszak?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- RAM topik
- Autós kamerák
- Milyen notebookot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tihibaby
senior tag
válasz
b0bcat #10080 üzenetére
Az új verzió: MTK 6577-es DUAL Proci, android 4.0.4, nincs benne TV vevő,2800 helyett 2500mAh lett az akksi,ill. 5 megapixeles a kamera a régi 8 helyett.
Nekem a régebbi egy magos 6575-ös van,lassan egy hónapja,eddig elég jók a tapasztalataim.
Fut ez elég sok néven,főleg ázsiában (A9230+,DPad,Dapeng,IDream stb.)és valószínűleg igen,a MyAudio is ilyesmi lehet.
(Olvastam rá utalásokat,hogy tán a Samsung gyártatja a "hulladékból",persze nem adja hozzá a nevét,de ezt ne vedd készpénznek!)
Nekem nem szokott gondolkodni,igaz nem használom két kártyával.
Amúgy ha a véleményemre kíváncsi vagy,összességében nagyon elégedett vagyok vele.
Az összeszerelési minősége jó,nem recseg-ropog a kezemben.
Üzemideje elég jó,2 napot átlag használat mellett kibír,és ott a másik akku tartalékba.
Nem akadozik,nem fagy,nekem különösebben nem volt eddig ilyen problémám vele.
A kijelzője....hát láttam már sokkal jobbat is,de ennyi pénzért nem is vártam csodákat,meg SAMOLED-et se!
Fényképező része teljesen átlagos,nem tudok róla érdemben nyilatkozni,nem foglalkozom vele különösebben,azt hiszem az átlagos célokra megfelel,fényképező gépet szerintem egy telefon sem váltja ki.
Az enyémben van TV,néha jól jön(melóhelyen F1 bambulás),DivX-eket válogatás nélkül lenyomja.
Fülese átlagos,zenehallgatásra stb, teljességgel megfelel.
Sajnos root lehetőséről még nem nagyon tudok,van egy Android Root 1.0 nevű progi amivel állítólag lehet,de nem mertem kipróbálni,ill. nem is hiányzik annyira (max. egy-két gyári cuccot volna jó leszedni).
Remélem segítettem a döntésed meghozatalában.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen légkondit a lakásba?
- RAM topik
- Autós kamerák
- Villanyszerelés
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest