Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
Drenadar
veterán
válasz
Dark Archon
üzenetére
De azóta már kiderült, hogy van neki internet előfizetése... csak napi 2x kapcsolja be a widgetei miatt.
és a telefonra fizetsz díjat? pedig gondolom munkahelyeden és otthon is van telefon amiről tudnál olcsóbban beszélni. akkor a feletted levő hsz: minek okostelefon?
gondolom nem munkára kaptad a wifi hozzáférést a munkahelyeden. mert akkor be lenne állítva egy exchange elérés és akkor mondjuk azért a mobilnet, hogy vállalati emaileden elérhető legyél, stb.
(#30706) frensys: felmész a freemailedbe vagy midbe... megkeresed hol van leírva a pop3 beállításához szükséges infók. és beállítod. Értelemszerűen. Ennyi.
Most őszintén. bevallhatod, hogy HSZ vadász vagy. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
Dark Archon
üzenetére
Ezt már sokszor túltárgyalták, de én sem értem, hogy minek okostelefon net nélkül. Tök jó, hogy itt is van Wi-fi, meg ott is van Wi-fi...de akkor minek mobiltelefon?
Otthon is van telefon, a munkahelyeden is...nem az lenne a lényege mobilnetnek, hogy akárhol vagy, netközelbe legyél? Kapsz egy emailt, arról tudjál, és ne fél vagy 1 óra múlva értesülj róla, amikor bemész a munkahelyedre, mert ott már minek, amikor ott a számítógép. Ahhoz, hogy megnézz egy moziműsort, ne kelljen már hazamenni, vagy telefonálgatni...múltkor kerestem egy boltot. Felmentem google-ra, megnéztem hogy hol van üzletük, beütöttem a naviba, és indultam is...erre jó, hogy van net. Tényleg nem értem minek valakinek okostelefon net nélkül. Otthon akarsz rajta emailezni, vagy minek? Arra van a számítógép.
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- BestBuy ruhás topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- alza vélemények - tapasztalatok
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Otthon is van telefon, a munkahelyeden is...nem az lenne a lényege mobilnetnek, hogy akárhol vagy, netközelbe legyél? Kapsz egy emailt, arról tudjál, és ne fél vagy 1 óra múlva értesülj róla, amikor bemész a munkahelyedre, mert ott már minek, amikor ott a számítógép. Ahhoz, hogy megnézz egy moziműsort, ne kelljen már hazamenni, vagy telefonálgatni...múltkor kerestem egy boltot. Felmentem google-ra, megnéztem hogy hol van üzletük, beütöttem a naviba, és indultam is...erre jó, hogy van net. Tényleg nem értem minek valakinek okostelefon net nélkül. Otthon akarsz rajta emailezni, vagy minek? Arra van a számítógép.