- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
metaxa92
csendes tag
Na srácok,aktiváltattam a kártyámat,de a Market még mindig nem hajlandó működni.. :/
-
metaxa92
csendes tag
válasz
hodostamas #13804 üzenetére
Akkor lehet nálam is ez a gond? Mert el sem indítja a letöltést..
-
metaxa92
csendes tag
válasz
metaxa92 #13800 üzenetére
Már értem mi a probléma.Az új,előfizus kártyám nincs aktiválva,azért nem érzékeli a tablet.Viszont azt nem értem,hogy havidíjas kártya van benne,de a market így sem megy,rámegyek,hogy mit akarok letölteni,de nem engedi,nem indul el a letöltési sáv.Próbálkoztam,és a Hi-Spaceről viszont elkezdi letölteni a dolgokat. Gmailom van,be vagyok lépve.Problem?
-
metaxa92
csendes tag
Wifimmel valami baj lehet,előző telóm sem ismeri fel mostanában (samsung monte) de elötte meg igen.Viszont a szomszéd szobában lévő gép érzékeli a wifit USB stickel.
De most egyelőre azzal szórakozom,hogy valahogy érzékelje a SIM kártyát a tablet.. (huawei s7 slim)
Amúgy új,T-mobileos.
A többit majd kipróbálom,köszi.
(mondjuk ma van először használatban) -
metaxa92
csendes tag
Srácok,ma kaptam meg életem első Androidos telóját (tablet) és egy kis segítségre szorulnék.. Tudom,tudom,olvassak vissza,de azért hátha.
Tehát Akartam Marketről leszedni cuccot.. rámentem többször is,de nem találom sehol,és a program meg nem indult el magától telepítés után.Akkor most mi van?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP Elitebook 850 G8 15,6' fullHD i7-1185G7 32/512GB + Notebook táska, Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest