Hirdetés
Aktív témák
-
metaxa92
csendes tag
válasz
metaxa92 #13800 üzenetére
Már értem mi a probléma.Az új,előfizus kártyám nincs aktiválva,azért nem érzékeli a tablet.Viszont azt nem értem,hogy havidíjas kártya van benne,de a market így sem megy,rámegyek,hogy mit akarok letölteni,de nem engedi,nem indul el a letöltési sáv.Próbálkoztam,és a Hi-Spaceről viszont elkezdi letölteni a dolgokat. Gmailom van,be vagyok lépve.Problem?
-
sssz
őstag
válasz
metaxa92 #13798 üzenetére
akkor ez a baj, nem telepíti.
a wifidet miért nem ismeri fel? nem szereti az android pl ha ékezetes karakter van a router azonosítójában.
használtan vetted vagy újonnan? én nyomnék neki egy factory resetet (gyári beállítások visszaállítása) vagy a beállítások/alkalmazásokban kikeresném a marketet és nyomnék neki egy cache ürítést illetve egy clear data-t. ilyenkor elvileg újra el kell fogadnod a feltételeket meg minden ha elindítod a marketet. szóval tiszta lappal indul.
a másik meg az, hogy sok olyan wifi beállítás van (pl a mekiben is) hogy netezni tudsz, de letöleni nem tudsz vele. lehet ilyenre csatlakoztál te is.
-
Aktív témák
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest